4KA - dalsi mobilny operator
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Asi som mal paušál štart.. zaplatil čo som prevolal a do toho sem tam dáta. A ponukli mi niečo do 10 s biednym netom čo by som nevyužil.
Šlo platiť a aktivovať dáta cez ich stránku oddelene od kreditu.
Šlo platiť a aktivovať dáta cez ich stránku oddelene od kreditu.
Tak som si vytocil 8€, cislo v stadiu prenosu...
Upozornenie! Neobmedzena platnost kreditu o ktorej som pisal aj v tejto teme je iba reklamny trik, platnost sim karty je stale 16 mesiacov, ak si pocas tejto doby kredit nedobijete, ten vam "akoze" neprepadne, ale karta sa zablokuje, pridete o cislo a nedostanete sa uz ani ku kreditu, je to teda minimalne zavadzanie a ak sa do toho niekto pusti, moze z toho byt aj pekna pokuta.
Pozor teda hlavne ak cislo pouzivate ako vedlajsie, hlavne na prijem hovorov a ked nechcete aby mal niekto vase hlavne cislo. Mala by prist notifikacna sprava pred koncom platnosti, ale na 100% mi to nikto nepotvrdil.
Upozornenie! Neobmedzena platnost kreditu o ktorej som pisal aj v tejto teme je iba reklamny trik, platnost sim karty je stale 16 mesiacov, ak si pocas tejto doby kredit nedobijete, ten vam "akoze" neprepadne, ale karta sa zablokuje, pridete o cislo a nedostanete sa uz ani ku kreditu, je to teda minimalne zavadzanie a ak sa do toho niekto pusti, moze z toho byt aj pekna pokuta.
Pozor teda hlavne ak cislo pouzivate ako vedlajsie, hlavne na prijem hovorov a ked nechcete aby mal niekto vase hlavne cislo. Mala by prist notifikacna sprava pred koncom platnosti, ale na 100% mi to nikto nepotvrdil.
-
Sarger
Guru wannabe
Zo strany štvorky dosť viazne komunikácia a upozornenie pri zmene zadávania ich dátového balíka. Žiadne upozornenie, zbytočne som musel písať. Tj. vyčerpať staré data a následne bude až možné aktivovať nový balík. Vidím v tom skôr mínusy.
Čo sa týka 4G internetu od Swanu včera posielali email ohľadom zmeny nastavenia APN. Milé..
Čo sa týka 4G internetu od Swanu včera posielali email ohľadom zmeny nastavenia APN. Milé..
-
Maxpayne
Light Professional
Sarger nemusíš minut balik a az potom aktivovat, da sa to aj pocas toho ak sa bavime o giga 1
na druhú stranu pridali možnosť automatického dobíjania dát, resp. automatickú obnovu
btw, to so smenou APN, ako to je teraz ? aby som vedel, keď mi prestane fungovať internet
btw, to so smenou APN, ako to je teraz ? aby som vedel, keď mi prestane fungovať internet
-
Sarger
Guru wannabe
Maxpayne: ak mas staré data z pôvodného balíka tak to nejde. Inak by som to nespomenul.
Automatické obnovenie pre lenivých.
Ja som si nastavil APN len na swane a 4ku som zatiaľ nechal tak. Asi sa to týka len swan netu.
Automatické obnovenie pre lenivých.
Ja som si nastavil APN len na swane a 4ku som zatiaľ nechal tak. Asi sa to týka len swan netu.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
v orange som mal sovu 5 platieval som dost. 18e cca no mal som zlavu -5 no nepozdavalo sa mi to. tak som prestupil do 4ky aj kvoli orangeu, ze zaviedli take shitne nove pausaly. su to hajzli, no volala mi potom v ten den taka velmi arogantna teta z orangeu ponukla mi skoro to iste ako 4ka. akurat volania v zahranici trochu drahsie no zrusil som ju aj tak. dufam ze nebudem lutovat kvoli tomu pokrytiu 
-
Sarger
Guru wannabe
Vzdy môžeš prejsť späť. Teta ponúkala aj mne niečo relatívne lepšie, ale neoplatilo sa to.
Má tu niekto steam že by skúsil či mu funguje steam guard?
Skúsil som nech mi pošlú sms lebo som potreboval overiť znovu steam a nejak mi nechodia smsky od nich
Skúsil som nech mi pošlú sms lebo som potreboval overiť znovu steam a nejak mi nechodia smsky od nich
-
Dildogripak
Medium Professional
ahojte
mám dual sim mobil, uvažujem že do
SIM1 si dám klasickú kartu na volania (bez internetového balíčka)
a do druhého
SIM 2 si dám TOTO: Mobilný 4G INTERNET v1.0 https://www.4ka.sk/nasa-ponuka/4g-internet
Pôjde mi ten internet zo SIM2 normálne ? Alebo je to stavané len na modemy a routre? Ďakujem
mám dual sim mobil, uvažujem že do
SIM1 si dám klasickú kartu na volania (bez internetového balíčka)
a do druhého
SIM 2 si dám TOTO: Mobilný 4G INTERNET v1.0 https://www.4ka.sk/nasa-ponuka/4g-internet
Pôjde mi ten internet zo SIM2 normálne ? Alebo je to stavané len na modemy a routre? Ďakujem
-
Bad.boy
Medium Professional
https://www.swan.sk/domacnosti/4ginternet-v1-0
Ked kuknes dalsie podporovane
zariadenia su tam mobily aj tablety, akurat treba manualne nastavit profil (navod ked kliknes na i), takze by to malo frcat
Ked kuknes dalsie podporovane
zariadenia su tam mobily aj tablety, akurat treba manualne nastavit profil (navod ked kliknes na i), takze by to malo frcat
-
guess.whoo
Redeemer
funguje to samozrejme na viacerych zariadeniach ako su tam popisane. treba pozriet v popise mobilu ake pasma podporuje
SWAN má myslím iba pásmo 1800MHz a toto pásmo zvyknú mať aj čínske mobily. Ale niektoré mobily spočiatku mávali obmedzenie, že SIM1 podporuje 4G a SIM2 iba 2G, aj to si treba vopred overiť, aby si nepchal simku od SWANu do SIM2.

-
Dildogripak
Medium Professional
Dik, to bude asi TOP riešenie v ramci DualSim smartfónov.
Napada vas nejaka ina, lepsia alternativa?
Odoslané z Redmi 3 pomocou Tapatalku
Napada vas nejaka ina, lepsia alternativa?
Odoslané z Redmi 3 pomocou Tapatalku
-
guess.whoo
Redeemer
zatial nie. ja cakam kedy zacne swan ponukat v spolupraci so 4kou aj postpaid a stacil by mi aj 3,5GB balicek. proste na nejaku kombinaciu O2 fer a netu od Swanu
ľudia, stále nikto, kto má problém s vypadávaním signálu s jedinou možnosťou vzkriesenia cez smsku (napríklad spotreba na 950) alebo manuálnym výberom operátora ? U mňa napríklad operátor 231 03
-
Sarger
Guru wannabe
Raz za čas mi vypadne ich 4G, ktorý mám na tablete (a ten sa vzkriesi sám). Na mobile som problém nezaznamenal.
Re: Štvorka (4ka) operátor
Akurat toto som hladal aj ja! Chcem 4ku kvoli lacnym volaniam/sms ale v Ciernej Vode vobec nemaju signal takze to bude nonstop v narodnom roamingu v tomto zapadakove kde to chcem pouzivat svoju vlastnu siet ani neuvidi... Takze jedine co mozem je balik za 4€ alebo to nadalej kombinovat s funfonom ako som v inej teme pisal.
Re: Štvorka (4ka) operátor
MayDaySK - ak chces len volania a sms, tak nepotrebujes balik, zakupis si kartu s kreditom 4€ a mozes volat a sms-kovat za 4 centy, nemozes vyuzit len 4G internetovy balik 1GB za 1€.
Zdravím, to že ma 4ka zle 4G pokrytie viem, ale ako to je s pokrytím pokial by som chcel tohto operátora využívať len na telefonovanie ? K tomu mi stačí aj 2G sieť nie ? Ma 4ka pokrytie porovnateľné s ostatnými operátormi ako napríklad telekom?