5.1 headset a 2.1 reproduktory

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

5.1 headset a 2.1 reproduktory

Príspevok od používateľa dekarbon »

takže cawte..mám 5.1 headset roccažt kave ktorý má 4x 3.5 mm jacky a mam repro logitech 2.1 Z-4..Slúchadlá mám zapojené v zvukovke normálne ako 5.1 a reproduktory mám napojene cez front panel..a teraz s avás pýtam..existuje nejaka redukcia ktorá by umožnila cez výstupy napjit naraz aj sluchadla aj 2.1 bez toho aby som to musel prepajat? softvereovo sa mi to prepinat nechce..proste niecdo co by mi rozdelilo signal vtedy ked to potrebujem bud do sluchadiel alebo do repro.. dik
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: 5.1 headset a 2.1 reproduktory

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak neviem no, asi najlacnejším a najjednoduchším riešením budu dve 3.5mm jack rozdvojky. Všetko by si to potom napájal zo zadu a rozdvojky by si pichol do tých výstupov kde by sa ti stretli jacky Z4 a sluchadiel. Potom by si len podla potreby zapol alebo vypol reproduktory na ovládaní, ktoré máš pravdepodobne na stole. No neviem či slúchadla majú nejaký vypínač. Bojím sa, že ak nie, tak by potom hrali stále. Napíš či na tých slúchadlách máš aspoň na kábli nejaké tlačítko na vypnutie alebo aspoň regulátor hlasitosti kde by si v prípade nepoužívania sluchadiel stíšil ich hlasitosť na minimum.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

hej hej tie roccat maju vlastnu regulaciu hlasitosti
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak potom len kúpiť obyčajné rozdvojky na 3,5mm jack a je to :) Zapoj to tak, ako som napisal :)
Napísať odpoveď