Zdravím,
takže potreboval by som poradiť 5.1 repro sústavu k PC bude slúžiť hlavne na hry, filmy, seriály a počúvanie hudby. Neplánujem to púšťať tak, žeby to počuli susedi do 2. domu a takisto nemám ani hudobný sluch čiže nepotrebujem zas nejakú extra kvalitu na, ktorú ani nemám financie ale zas nechcel by som kúpiť nejakú blbosť. Ja som vybral niečo také: Genius Speaker SW-HF5.1 4000 W wood display
Za každú radu budem vďačný:)
jednoznačne odporúčam Logitech x540 , alebo x530.. .to je skoro to isté, no len pri tých x540 sa dá pripojiť centrálny reprák na monitor čo je výhoda pri hrách. ..dnes mi prišli, tiež som si kupoval 5.1 repro, a som s nimi zatiaľ spokojný... .. je to výhodné z pohľadu kvalita,cena,výkon,
myslím, že hej. ..ešte som ich osobne neskúšal, ale čo som čítal recenzie, tak to len robí hluku veľa a to je asi tak všetko, subwofer majú lepší, dáva hlbšie tóny, ale inak tam výhodu nevidím, môj kamoš ich má a stále hovorí že je spokojný a tak, ale ajtak by som bral tie logitechy
no tak je mi jasné, že za tie peniaze nebudem mať nič úžasné ale o to mi ani nejde, keďže niesom žiadny audiofil ak sú obe také hrozné tak poraď niečo lepšie
síce vyzerajú zaujímavo ale limit je 100€ max 150 a možno by boli lepšie nejaké 2.1 skúste niečo poradiť
tak celkom pozitívne hodnotili tieto: Logitech Z-2300 THX 2+1 len neviem či už nieje niečo novšie preto sa radšej opýtam ale vyzerajú byť celkom fajn čo vy nato?
áno ako 2.1 systém je Logitech Z-2300 postačujúci, ak by nebol tak stačí vymeniť satelity keďže subwoofer je veľmi dobrý, do domu akurát na byt myslím že je silný, ale basy sa stále dajú ubrať
Tie Geniusy neodporucam. Neviem ako su na tom konkretne tieto dva spominane modely, no mam velmi podobne (pocitam ze sa meni len dizajn) a som dost nespokojny. Zvuk je nevyrazny, ked pridam basy tak to zas velmi huci. Co si pamatam tak tie Logitech (http://www.pixmania.sk/sk/sk/417821/art ... x-540.html) ma prijemne prekvapili. Pocul som hrat ci uz 5.1 alebo 2.1 a zazitok to bol neporovnatelny s Genius.
vďaka tie geniusy určite nezoberiem rozhodol som sa, že by bolo najlepšie 2.1čky keďže neviem ako by som tie 5.1 rozmiestnil čiže zatiaľ to vidím na tie Logitech Z-2300
Z-2300 je dobrá voľba a určite nebudeš ľutovať. Tiež boli môj sen a minulé Vianoce som si ich kúpil. Zvuk je perfektný a cenu si držia už veľa rokov, ale za kvalitu sa oplatí zaplatiť.