nechapem preco ale na starom pocitaci ked som si zapojil 5+1 repraky a pustil som si DVDcko hrali vsetky reapraky aj bassovy bolo t osuper ako nahle som vymenil pocitac a zapnem si dvd nastavim si 6speakers resp 5.1 a hraju mi vsetky okrem bassaka cize je to dost onicom a uz mato dost stve pozeral osm aj rozne nastavenia druhe softvery prehadzoval som jacky vzadu a stale nic bol by som vdacny zakazdu radu dakujem
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:51 )
bude to driverom od zvukovky alebo od samotneho pc?
5.1
-
MatthewSVK
Light Expert
nebude to kontaktom to wim urcite pretoze som niekolko x odskusal hraju vsetky len akoby si nevedel dat rady lebo na jeden jack co ide do PC su 2zariadenia naprikla 1vy predne repraky lavy pravy potom zadne repraky lavy pravy a treti je subwoofer a centeruz som vela x prepajal a podobne nwm ci to nebude zvukovkou pretoze automaticky k novemu PC som dostal nove drivery a sofware od tej zvukovky ale nefunguje spravne tak ja nwm ci mam skusit novu verziu i ked nwm jak zistit jaku a tak...
//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 23:30 )
vsetko aby ti fungovalo v pc nafsetko poterbujes drivery
drivery od USB drivry od grafiky drivery od zvuku drivery navsetko
//autoeditácia príspevku ( 20 Mar 2009, 23:30 )
si robis srandu ze nws?Gangy napísal:Rad by som vedel co je to driver od PC.
vsetko aby ti fungovalo v pc nafsetko poterbujes drivery
drivery od USB drivry od grafiky drivery od zvuku drivery navsetko
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
podla toho co tu pises by som ti odporucil kladivo
inac len tak pre zaujimavost skusal si dat hlasitost zvuku a pozret ci nemas stlmeny subwoofer
ak nie tak daj speaker settings a pozri ci tam mas nastavene 5.1 surround ...
btw ako si zistil ze ti nejdu drivery od zvukovej korektne??? to by ma vazne zaujimalo
inac len tak pre zaujimavost skusal si dat hlasitost zvuku a pozret ci nemas stlmeny subwoofer
ak nie tak daj speaker settings a pozri ci tam mas nastavene 5.1 surround ...
btw ako si zistil ze ti nejdu drivery od zvukovej korektne??? to by ma vazne zaujimalo
-
MatthewSVK
Light Expert
nieosm tupy pozeral som tie nastavenie oktorych hovoris nic neni stlmene je nastavene na 5.1. mam proste nastavene vsetko tak ako na starom pc ale na starom pc to ficalo riadne a natomto novom to nejako blbne
skusal som uz fakt vela veci tak uz si mylsim ze to bude len zlym softarom co mi dali knovemu PC ze si to newie nejako rozporcovat abo ja fakt nwm
a proste ked zapnem film 5.1 alebo v hre dam 5.1 nejde subwoofer ako nahle prepnem na STERO hraju vsetky repraky aj subwoofer len je to stereo mno...
skusal som uz fakt vela veci tak uz si mylsim ze to bude len zlym softarom co mi dali knovemu PC ze si to newie nejako rozporcovat abo ja fakt nwm
a proste ked zapnem film 5.1 alebo v hre dam 5.1 nejde subwoofer ako nahle prepnem na STERO hraju vsetky repraky aj subwoofer len je to stereo mno...