5,25" monitoring PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

5,25" monitoring PC

Príspevok od používateľa Hensym »

Zdravím. Nevedel som ako to správne nazvať. Hľadám nejakú "vecičku" ktorú osadím do 5,25" pozície, a obsahuje to displej, ktorý by počas zapnutého PC zobrazoval nejaké základné info, teploty, otáčky, prípadne čas, atď...

Niečo ako v tejto skrinke: http://www.alza.sk/coolermastercomfortc ... .htm#popis
(akurát samostatne len tú vec, bez skrine).

Tiež by ma zaujímalo, či je to nejak spoľahlivé, ako sa to zapája (či stačí len nejaký klasický SATA kábel a napájanie z PSU) atď... Čím lacnejšie tým lepšie, presný strop ale nemám. Prípadne ak by ste aj mali niečo také na predaj, uvítam SS. Ďakujem.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: 5,25" monitoring PC

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

A to na to potrebuješ displej? Veď si stiahni nejaky soft, ktory ti toto bude ukazovať na desktope, resp. na pozadi okna.
Hensym
VIP
VIP

Vieš mi niečo odporučiť? Hlavne aby to nežralo nejaké veľké percentá z RAM, CPU a podobne. Naposledy som niečo podobné používam, výkon možno nespadol, ale boot OS sa zvýšil o dobrých 10 sekúnd.

Ale aj tak mi ide práveže o to, že ak to je na desktope tak to spĺňa asi tak polovičný účel. Ide mi to mať to na oku vtedy, keď sa na desktop nedostanem a PC naozaj pracuje.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ako píše Ryan. A je na to škoda peniazí. A ešte to aj zvyšuje spotrebu PC, a nepotrebuješ to. Či je o niekoľko otáčok ventilátora chladiča viac/menej, alebo teplota +/-, SW to rieši. Aj čas. A BOOT PC je o ničom. Na čo raz za deň pri zapnutiu PC potrebuješ 10 sec? :)
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Pozri sa na regulatory otaciek. Myslim, ze toto uz je podstatne zaujimavejsie ako samotny monitorovaci panel. Tiez uz po niecom podobnom pozeram a o vyuzitelnost sa nebojim :wink:. (10 sekund sa vzdy hodi :sly:)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Keď to chce, prečo nie. Tento vyzerá dobre. http://www.alza.sk/scythe-km03-bk-kaze- ... 171276.htm
Prílohy
reg ot.png
Hensym
VIP
VIP

No tak taký regulátor by bola ovela lepšia voľba. Už aspoň viem v ktorej kat. v Alze sa to dá nájsť. Popozerám. Díky. :)
Napísať odpoveď