80 giga fuc?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sph1Nx
Novice
Novice

80 giga fuc?

Príspevok od používateľa sph1Nx »

Zdravim...gniavy ma jeden problem a neviem ho vyriesit mozno mi budete moct pomoct vy...cize pocitac mi zacal hlasit low disk space pozriem to a hovorim si vsak 80 giga by som este mal mat volnych a po dokladnejsom hladani som tych 80 giga nakoniec nasiel v cecku ducuments and settings...po prehladani zlozky som ale nasiel ubohych 200 mb...potrebujem help kto by vedel pomoct budem velmi povdacny...vopred dakujem :) tolko suborov a je to v keli?
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Aky mas OS a prehladaval si aj skryte zlozky? :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

vycisti pc pomocou ccleanera .. vyprazdni kos, skontroluj antivirakom ci ti nestahuje najaky odpad niekde do skrytej zlozky.. vsetko co mas na ploche sa rata do suborov kt mas na C-cku
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

pozri ci ti to pamať nenaswapovala na disk a "zabudala" mazať......
sph1Nx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sph1Nx »

dakujem za rady...avsak podarilo sa mi to eliminovat v total comenderi prikazom odkryt skryte polozky...tento isty prikaz som robil aj normalne cez tento pocitat ale ked som dal show hidden files and folders tak sa mi to znovu samo preplo na do not show hiddem folders...je to nejaky virik musim ho dat z pc...ale 75 giga som uvolnil cize som kvazi spokojny...dakujem vsak za rady
Napísať odpoveď