Chlani mam problem kupil som si grafiku asus 8800gt no a strasne huci ako vysavac neda sa to dako spomalit otacky? lebo ked zapinam pc tak nejde tak rychlo zacne hned ked sa prihlasim na svoj profil dosahuje rychlosti 3370 .
RainbowSix napísal:Chlani mam problem kupil som si grafiku asus 8800gt no a strasne huci ako vysavac neda sa to dako spomalit otacky? lebo ked zapinam pc tak nejde tak rychlo zacne hned ked sa prihlasim na svoj profil dosahuje rychlosti 3370 .
no dost mozne ze mas zle odvetranu bednu... navrhujem aby sme si VGA vymenili a posudili
bude na nu chladic Thermalight HR-03 GT tak nejak by sa mal volat je to pasiv (ktory ju sam bez vyborne odvetranej bedne neuchladi) tak nan treba dokupit 92mm vetracik (male otacky tichy)
samozrejme mozes kupit nejakeho Zalmana tiez
tak myslite ze ked tam pridam chladic ze uz nebude tak hucat lebo mam aj otvorenu debnu a huci co som tam videl tak ma teplotu 33C.A kde by som nasiel prosim vas ten ventylator zalman?
juslik: A ja ti mozem potvrdit, ze ju ma, pretoze poznam majitela firmy kde to kupoval a tu skatulu som videl na vlastne oci, bola kupovana v Ageme. Do Agemu dosli 4 kusy tejto karty, je to Asuska.
hojko napísal:juslik: A ja ti mozem potvrdit, ze ju ma, pretoze poznam majitela firmy kde to kupoval a tu skatulu som videl na vlastne oci, bola kupovana v Ageme. Do Agemu dosli 4 kusy tejto karty, je to Asuska.
dyk more uz ju mam 2 tyzdne predobjednanu a mne nedosla ? to uz co je ?
dakujem je to pravda a uz som to viriesil soft ju nastavil vzdi na plne otacki ventilatora tak som tam nasiel ze sa spusti visy vikon pri vecej teplote dal som to na slov 39 mediu 43 fast 46 fastest 50 moze to tak bit ked normalne ma 32c