8GB USB kluc
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
8GB USB kluc
Zdravicko poradte nejaky 8 GB USB kluc z za 600 maximalne 700 SK z www.datacomp.sk dik
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
MakeFake
Spammer
Kup si tento nepriestrelny a vode odolny:
http://pricemania.sk/katalog/mp3-prehra ... 49933.html
Ktory zebrak mi dal K - ???
http://pricemania.sk/katalog/mp3-prehra ... 49933.html
Ktory zebrak mi dal K - ???
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
reno23
Guru wannabe
ten kingston je absolutne nepouzitelny. skusal si niekedy kluc s takym vysuvacim mechanizmom strkat do usb vstupu v pc ? vzdy ked to ides zasunut tak sa ti zastrci to usb-cko do tej kritkySkutManik napísal:ak mozem vyjadrit svoj nazor ISTO by som bral ten prvy kingstone
k tomu nepriestrelnemu klucu: mal som ten isty doma asi tyzden ale tiez je dost nepouzitelny lebo nepriestrelny krit ma velky priemer a ked ten kluc zastrcis do usb vstupu v pc tak usb vstupy co su v tesnej blizkosti sa nedaju pouzit.
-
satelitik11
Medium Professional
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a co ked si to chytis pri pchani do usb aj za to tlacitko ci ako to nazvat ?reno23 napísal:ten kingston je absolutne nepouzitelny. skusal si niekedy kluc s takym vysuvacim mechanizmom strkat do usb vstupu v pc ? vzdy ked to ides zasunut tak sa ti zastrci to usb-cko do tej kritky
k tomu nepriestrelnemu klucu: mal som ten isty doma asi tyzden ale tiez je dost nepouzitelny lebo nepriestrelny krit ma velky priemer a ked ten kluc zastrcis do usb vstupu v pc tak usb vstupy co su v tesnej blizkosti sa nedaju pouzit.
-
Chalesnik
Medium Professional
netaraj ked ho vysunies on ti tak cvakne a uz sa nepohne a s tim miestom problem nemam lebo ho napajam z predu bedne ja mam ten kingston a som s nim spokojny zatial ziadne problemyreno23 napísal:ten kingston je absolutne nepouzitelny. skusal si niekedy kluc s takym vysuvacim mechanizmom strkat do usb vstupu v pc ? vzdy ked to ides zasunut tak sa ti zastrci to usb-cko do tej kritky
lol ked ho uplne vysunies tak potom nejde spat bez toho aby si ho stlacil ale to je detail xDreno23 napísal:ten kingston je absolutne nepouzitelny. skusal si niekedy kluc s takym vysuvacim mechanizmom strkat do usb vstupu v pc ? vzdy ked to ides zasunut tak sa ti zastrci to usb-cko do tej kritky