99 %
-
Sagittarius
Guru
Re: 99 %
To je jasné, ja som en napísal, že väčšina ľudí, tam je kvôli tomu a nie kvôli podpore hnutia-strany.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ach, zakladat sa tu zas na LIKEoh, ako keby to znamenalo daco niekedy. Som tocil hlavou, ked mi kolegyna vcera vypravala, ze aky su super ti 99%, ze ak pojdu do volieb ich bude isto vela ludi volit. Nepochopim ako sa dokazu dat ludia osprostiet mediami a reklamou
Az mi je to smutno.
-
Sagittarius
Guru
A ďalej vďaka likeom majú možnosť ovplyvňovať mienku tých, čo dali like...
No tych 100 tisic eur sa mi nejako nevidi. Zda sa mi to byt prilis malo na to kolko som videl bilboardov, kolko krat som uz videl reklamu v najdrahsich vysielacich casoch ....
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Či sa tomu dá veriť, to teda neviem (v oboch prípadoch, teda tomuto blogu a vyhláseniu o tých 100K), ale stojí za prečítanie http://matejov.blog.sme.sk/c/281836/Nie ... itiky.html
99% je duch doby. Je to primitívny a priehľadný marketing. Ak sa zajtra v populácii objaví dopyt po tom, že by sa na Slovensku mali začať pestovať mexické fazuľky, tak je len otázka času kým sa objaví iniciatíva, ktorá sa bude chcieť na tomto nápade zviesť a začne propagovať pestovanie mexických fazuliek.
Inak povedané, posledné tri roky je vedená masívna ľavicová kampaň, aktivuje sa ľavica, plodia sa desiatky filmov, stránok, pamfletov, malých videí.. a po troch rokoch je načase zožať úrodu. Preto sa zrazu objavujú rôzne strany, hnutia, movementy, ktoré akoby z jasného neba vypočujú prosby utrápených ľudí.
Za 99% stoja tie isté peniaze, ktoré stáli v 98 za Dzurindom a potom neskôr za Ficom, sú to "smart money". Cieľ sú parlamentné voľby.
Treba pochopiť, že nech už bude nálada v spoločnosti akákoľvek, vždy v závese za ňou s malým oneskorením príde jej naplnenie. Je to dopyt a ponuka. Za 99% nestoja chudobní, nestoja tam ani žiadni extrémistickí ľavičiari, ani žiadni spasitelia, ani nikto kto by chcel priniesť do spoločnosti poriadok.. stoja tam šikovní investori
, obchodníci ktorí vedia ponúknuť to čo si zákazník žiada a otočiť to samozrejme vo svoj prospech.
Inak povedané, posledné tri roky je vedená masívna ľavicová kampaň, aktivuje sa ľavica, plodia sa desiatky filmov, stránok, pamfletov, malých videí.. a po troch rokoch je načase zožať úrodu. Preto sa zrazu objavujú rôzne strany, hnutia, movementy, ktoré akoby z jasného neba vypočujú prosby utrápených ľudí.
Za 99% stoja tie isté peniaze, ktoré stáli v 98 za Dzurindom a potom neskôr za Ficom, sú to "smart money". Cieľ sú parlamentné voľby.
Treba pochopiť, že nech už bude nálada v spoločnosti akákoľvek, vždy v závese za ňou s malým oneskorením príde jej naplnenie. Je to dopyt a ponuka. Za 99% nestoja chudobní, nestoja tam ani žiadni extrémistickí ľavičiari, ani žiadni spasitelia, ani nikto kto by chcel priniesť do spoločnosti poriadok.. stoja tam šikovní investori
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
ale zase takýchto marketingových strán tu bol viac a nie všetky sa niekedy dostali do parlamentu...
-
Sagittarius
Guru
Dnes som mal tu cest vidiet po prvy krat ich reklamu v TV - "zvysit minimalnu mzdu aspon na 600 eur". Ake genialne, ako to ze to nikoho nenapadlo skor .. riesenie chudoby a nezamestnanosti na Slovensku je napokon take jednoduche [irónia].