A3 farebne multifunkcne zariadenie
A3 farebne multifunkcne zariadenie
Cawte, potrebujem poradit ohladne kupi talciarne/multifunkcneho zariadenia. Na 100% idem kupit A3 tlaciaren (pravdepodobne atramentovu), rozmyslam vsak aj nad moznostou kupit nejake A3 farebne multifunkcne. Musi mat dobre rozlisenie, aby sa na nom dali tlacit aj fotografie. Musi vediet tlacit (kopirovat) bezokrajovo na A4 (podla mna by to malo vediet ked vie tlacit na A3
). Skusal som nieco najst na nete, ale nic som nenasiel. A samozrejme skenovat A3
. Multifunkcne sa vyrabaju aj A3, ale nasiel som len laserove, co je trocha drahe
. Mohli by ste sem napisat nejake multifunkcne, najlepsie aj s cenou? Neviem ake ceny su v tejto kategorii, ale ak budu multifunkcne az prilis drahe, tak si asi budem musiet vystacit len s tlaciarnou. Dovod A3 tlaciarne = tlacenie projektov, doma mam A4 multifunkcne, ale zisla by sa mi aj laserova tlaciaren, lacnejsia varianta by urcite bola A4 multifunkcne + laserova A4 + A3 atrament, ale nemam dost miesta na tri tlaciarne, takze preto uvazujem nad A3 multifunkcne + laserova A4 (a zbavit sa A4 multifunkcnej). Vopred dakujem za odpoved.
-
satelitik11
Medium Professional
A3 multifunkcne atramentove nieje ... odporucam A3 tlaciaren Canon iX4000 je to s tych lacnejsiich variantov ale nieje zla ... u cena 9590sk .. www.faxcopy.sk ... a Cb tlaciaren si uz dufam vyberies to je otazka 3000 Sk ked chces MFZ laser CB tak okolo 5000 sk kukni na odkaz tam ich maju dost. popripade skus nejake sklady