ab cryptobox 700HD - prestal ísť, sem tam zapne
ab cryptobox 700HD - prestal ísť, sem tam zapne
Zdravím, už dlhšiu dobu používam set top box AB cryptobox 700HD. Teraz raz keď som zapol televíziu, tento settopbox bol už zapnutý, ten vypínam málokedy, tak nešiel zvuk, keďže sa to v minulosti už stalo, napadlo ma resetnúť settopbox, tak som ho vypol a už nešiel zapnúť, skúsil som ho vypnúť aj priamo tlačítkom vzadu, ale po zapnutí tlačítka už nesvietila ani červená ledka, ktorá svieti keď je satelit zapnutý, odvtedy náhodne pri pozeraní youtubu/netflixu alebo hocičoho iného niekedy táto ledka zasvieti aj s celým displejom a ukáže mi na telke, že je k dispozícii satelit na HDMI2, avšak po prepnutí na tento kanál ukazuje len úvodné logo satelitu ako pri aktualizáciách a nespustí tv program, známy mi povedal, že to môže byť zdroj, pýtam sa, pretože zdroj som našiel na internete za 20,- eur, tak ak by ste mi to potvrdili viacerí, radšej ako kupovať nový settopbox by som skúsil vymeniť zdroj.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ab cryptobox 700HD - prestal ísť, sem tam zapne
Ano, znie to ako zavada zdroja. Je to adapter do zasuvky, alebo je zdroj ako samostatny modul vnutri samotneho settopboxu?
Ako samotny modul myslim.
Zdroj je vo vnutri. Uprimne, pri cene noveho 700HD cca 55e (resp. nejaka novsia 750HD za 65), by som sa asi velmi nepustal do laborovania so zdrojom. Mozno to nakoniec nebude nim a zbytocne vyhodis relativne dost penazi za zdroj.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mozno by stacilo vymenit kondenzatory, ale ak nemas na to nastroje a znalosti, radsej sa do toho nepustaj. Kondiky su modernou pliagou elektroniky, ktora sa po par rokoch pokazi a putuje na smetisko, a kupuje sa stale nova.