Absolvenstska prax

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
alubob
Novice
Novice

Absolvenstska prax

Príspevok od používateľa alubob »

Ma niekto skusenost s nasledujucim problemom? Som na absolventskej praxi. Moj problem suvisi s obdobim medzi vianocnymi sviatkami a Tromi kralmi. Tam, kde vykonavam absolvenstku prax, bude v tomto obdobi zatvorene. /Pokial nemusim, nechcem sa vypytovat na urade prace/. Dovolenku si mozem vyberat az po 2 odrobenych mesiacoch, co je az od 2. januara, cize do 31. decembra si dovolenku brat nemozem. Problematicke su teda dni 28.-31.12.09. Dalsia vec je, ze kazdy den musim odrobit 4 hodiny, a teda nie je mozne si to nadrobit /aj ked sa to tak skoro vsade robi/. Tam, kde vykonavam AP, by mi bez problemov napisali, ze som robila, hoci by som bola pocas obdobia, kedy bude zatvorene, doma. Lenze mozu chodit kontroly a ja sa o tom nebudem mat ako dozvediet /nikto tam nebude/* a potom prinesiem dochadzkovy list, ze som v danom dni, kedy tam bola kontrola, robila. Niektori na to kaslu s tym, ze komu sa bude chciet chodit v tomto obdobi na kontroly absolventov, dalsi si beru dovolenku pokial mozu /co znamena menej penazi/. Za rady dakujem.
Napísať odpoveď