ACER ASPIRE 5315 prehrievanie + vypinanie
ACER ASPIRE 5315 prehrievanie + vypinanie
Zdravim. Mam nasledovný problem a potreboval by som s nim pomôcť.
Mam Notebook ACER ASPIRE 5315 (inak nekupujte urcite !!!), ked som ho kupil cca v auguste vsetko bolo v pohode, teraz vsak zacal prehrievat a co je najhorsie ventilator na to nereaguje zvysenim otacok ale chladi stale rovnako ci ma CPU 46 C albo 52 C. Nakoniec to dospeje az k vypnutiu booku. Nainstaloval som SpeedFan 1.47 a zistil som ze sa prehrieva aj HDD (aspon teda podla speedfanu)
Mal niekto z Vas takyto problem ??
Nejake napady ako to poriešiť??
Všetkým vopred Ďakujem za tipy a navody ako na to .
Mam Notebook ACER ASPIRE 5315 (inak nekupujte urcite !!!), ked som ho kupil cca v auguste vsetko bolo v pohode, teraz vsak zacal prehrievat a co je najhorsie ventilator na to nereaguje zvysenim otacok ale chladi stale rovnako ci ma CPU 46 C albo 52 C. Nakoniec to dospeje az k vypnutiu booku. Nainstaloval som SpeedFan 1.47 a zistil som ze sa prehrieva aj HDD (aspon teda podla speedfanu)
Mal niekto z Vas takyto problem ??
Nejake napady ako to poriešiť??
Všetkým vopred Ďakujem za tipy a navody ako na to .
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moj acer sa po case tiez zacal prehrievat, nebolo to az tak ze sa vypol ale bol velmi horuci, uz aj touchpad pri dotyku bol horuci, rozobral som book, teda dal som dole kryty na spodnej strane co sa dali a s vysavacom som vyfukal vsetko poriadne, vybral som ventilator a vycistil ho od prachu a tak isto vsetky tie vodiace medene trubky co su tam a uz sa neprehrieva, skus mozno ti to pomoze, stava sa to halvne ked book pouzivas casto v prasnom prostredi a podobne
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
alebo ci fan nema horsi pristup ku okolitemu vzduchu...ak ho mas napr na posteli a fan tah taha ale netaha cerstvy vzduch tak je to pochopitelne...skus sa mrknut v biose ci nemas nastavenu teplotu cpu kedy sa ti vypne...popr tie utilitky...mrkni ci nemas v tom softe nonstop zvyseny vykon na maximum+pretaktovanie,ale ak sa hdd prehrieva tak to moze byt chybou napr aj napajania skus povysavat a potom ak nic nepomoze kontaktuj reklamacny servis popr to vyries reklamaciou...
Re: ACER ASPIRE 5315 prehrievanie + vypinanie
zdrvim potrebujem poradit,nemam v zaruke uz pc, co mam spravit?je niejake ine riesenie co by som mohol spravit ja, okrem vycistenia?
vycistit ,dakujem
vycistit ,dakujem