Acer Aspire 6920G-6A4G25MN vs. Asus M50VC-AS001C
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN vs. Asus M50VC-AS001C
Čaute.
Čítal som už mnohé ohlasy na notebook Acer Aspire 6920G-6A4G25MN a zdá sa mi to byť celkom dobrý stroj. Som o ňom už prečítal hádam všetko, nedá mi však pokoj otázka, či tá širokouhlá obrazovka je fakt také dobré riešenie. Neperkáža to pri práci na compe. Mám na mysli napríklad prácu vo worde. Už som rozmýšlal, aj nad aleternatívou a to Asus M50VC-AS001C. Podľa vás by bolo ktoré riešenie lepšie? Lepší designe a "menšia" obrazovka alebo viac raktické, no "škaredšie" prevedenie?
Čítal som už mnohé ohlasy na notebook Acer Aspire 6920G-6A4G25MN a zdá sa mi to byť celkom dobrý stroj. Som o ňom už prečítal hádam všetko, nedá mi však pokoj otázka, či tá širokouhlá obrazovka je fakt také dobré riešenie. Neperkáža to pri práci na compe. Mám na mysli napríklad prácu vo worde. Už som rozmýšlal, aj nad aleternatívou a to Asus M50VC-AS001C. Podľa vás by bolo ktoré riešenie lepšie? Lepší designe a "menšia" obrazovka alebo viac raktické, no "škaredšie" prevedenie?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som radsej voli ten asus ale s ATI grafickou kde nVidia ma v sucastnej dobre mnoho poruchovich krafickych obzvlast na notebookoch,.. konkretne tuto variantu http://www.alza.sk/asus-m51ta-as028c-d99102.htm
mam acer 8920 to je v podstate to iste ako 6920 len na 8ckovej rade je vecsa obrazovka a mozem ti ho len doporucit..dobry stroj..kazdy sa tu len ohana tym ze ACER nikdy ACER sroty a pritom niektory ani acer nemali a ohannaju sa len faktami druhych...kedysi to tak bolo..teraz je to uz inac...a pri dnesnej konkurencii uz si ani nemozu dovolit take potapanie zakaznikov...
musim ta vyviest z omylu..ak by si robil v 3D programoch ocenil by si sirokouhly rezim..Charger napísal:radsej asus, sirokouhla obrazovka je dobra jedine na filmy