Acer Aspire E13 vs. E14S

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
TheJester
Medium Expert
Medium Expert

Acer Aspire E13 vs. E14S

Príspevok od používateľa TheJester »

Ahoj, chcel by som kupit jeden z tychto nenarocnych laptopov. Uplne bezne pouzivanie ako pisanie, filmy, internet a pod. Obe su cenovo prijatelne do 300€. Jeden ma vyhodu v tom ze ma dvd mechaniku, druhy ma lepsi display. Inak su velmi podobne. Tak sa stale rozhodujem. Nejake uzitocne rady? Vdaka
mackousko007
Expert
Expert

Re: Acer Aspire E13 vs. E14S

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Dobre daj si otazku vies ako nainstalovat novy system bez pouzitia DVD ak si odpovedal ano potom ti odporucam DVD mechaniku zamietnut. Fakt mam notas par rokov ale tuto mechaniku som pouzil len na instalalciu systemu potom som presiel na instalaciu cez usb. Ale upozornim ta nevymaz si skryty system alebo particiu na instalaciu noveho systemu ako som urobil ja vdaka vlastnej blbosti. Na druhu stranu aj zalezi ci mas v plane kupovat dvdcka ako filmy atd. Inak vsetko sa da kupit online.
TheJester
Medium Expert
Medium Expert

Re: Acer Aspire E13 vs. E14S

Príspevok od používateľa TheJester »

Jasne, uz som instaloval system z USB. Je pravdou ze v poslednom case sa ta dvd mechanika nevyuziva az tak casto. Co sa tyka velkosti, e13-tka ma 13.3" display (udajne antireflexny) a e14 ma 14" (leskly)...myslim teda ze z tohto hladiska by to nemal byt velmi vyznamny rozdiel (cca 1.7 cm). navyse som si vsimol ze e14-tka ma vstup pre napajanie adapteru hned vedla toho otvoru na vetranie, s cim som mal v minulosti negativnu skusenost. Zatial mi to asi vychadza na E13.
Napísať odpoveď