Zdravim, kamarát kúpil notebook (D250) a má problém s grafikou. V biose mu ukazuje, že má grafika len 8MB a nedá sa to nijak prestaviť. Vo Windowse mu ukazuje 224MB. Seká mu aj Counter-Strike 1.6, ktorý nepotrebuje nejaký veľký výkon. Neviete niekto poradiť, v čom by mohol byť problém?
Kazdy Acer one ukazuje v BIOSE 8MB. Ma graficku kartu Intel GMA 950, ktora ma 64MB a maximalne dalsich 186MB dokaze zdielat - teda celkovo 250MB. Nemozes tam nastavit nic.
Ja velmi hry nemusim tak neviem ake tam su naroky ale moze byt ze hre 256MB nestaci, pripadne moze byt ze nestaci procesor (Atom 1.6GHz). Nemyslim ze tento notebook je urceny na hry.
Áno, na hry veľmi nie je, ale tie slabšie by na tom ísť mohli a nemyslím si, že Counter-Strike 1.6 je veľmi náročná hra a to ju má ešte na najnižších detailoch.
Odporúčané požiadavky
Intel Penitum 233 or AMD K6-2
48 MB RAM
3D Accelerator card (OpenGL or Direct 3D)
Ja pouzivam rovnaky notebook a existuje len jeden novsi bios ako ten, ktory je tam povodne a ten riesi len to, ze v povodnom nie je mozne bootovat z USB.
No ja mam 751tku a chcel som si tam natiahnut Duke Nukem: Manhattan Project ale vzdy len cierna obrazovka a dovi dopo. Je jasne ze na to ten netbook nieje, ale DN je skvela zabijacka casu na nudnych prednaskach.