Acer travelmate 4501LCi

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
midnight_man
Guru
Guru

Acer travelmate 4501LCi

Príspevok od používateľa midnight_man »

Chalani dostal sa mi do ruk tento book..samozjreme "vadny video cip" kedze sa ten videocip neda vymenit ...musi sa to aj z doskou u nas na SR pytaju 12000 za novu dosku a to za to kupim taky isty book...mam hladat v zahranici? nasiel som dosku pre travelmate 4500 s ATI RADEON 9700 chipom..len neviem ci by to islo..a aj tak stoji 8000sk v prepocne na nase..alebo sa na to vykaslat a rozpredat to?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som to rozpredal a zobral nieco ine ako Acer. Je to otrepana fraza, ale pravdiva. Mam jeden Acer, iba zazrakom som chytil dobry kus, kde ide vsetok HW ako ma, ale co poznam ludi, tak s Acermi maju vsetci problemy. Ked uz tento nie je v zaruke, tak na neho kasli a zaobstaraj nieco novsie a kvalitnejsie.
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ist by to islo, otazka je ci to stoji za to. Ak je to model 4500 a dosku zozenes 45xx tak to pojde vzdy... Podla mna rozpredat... Btw graficky chip... Nejde to ani na externy monas?
midnight_man
Guru
Guru

misokgb napísal:Ist by to islo, otazka je ci to stoji za to. Ak je to model 4500 a dosku zozenes 45xx tak to pojde vzdy... Podla mna rozpredat... Btw graficky chip... Nejde to ani na externy monas?
to bolo prve co som skusil...nejde :( tma.. jo 9000 ma vyjde doska...neviem co sa viac oplaca
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

midnight_man napísal:to bolo prve co som skusil...nejde :( tma.. jo 9000 ma vyjde doska...neviem co sa viac oplaca
neviem ale kup si novy book, to sa neoplati opravovat ked novy so zarukou ta vide o 5 tisic viac...a bude aj vykonnejsi...
midnight_man
Guru
Guru

Sheep napísal:neviem ale kup si novy book, to sa neoplati opravovat ked novy so zarukou ta vide o 5 tisic viac...a bude aj vykonnejsi...
no novy book stoji tak 15 tis...aj viac.... ale asi tak..skusime to rozpredat co najdrahsie :D :D

////nasiel som v brne auth servis na acer..pytaju 7500sk za dosku..asi to zoberem...len pre zaujimavost u nas pytaju 12 000sk
midnight_man
Guru
Guru

chalani napadla ma jedna vec...viem ze existuju take srandy ako USB grafiky... pocul som o tom je to sice z mojho pohladu uplne somarina ale aj tak sa musim opytat neslo by tO? kedze na tom booku nejde grafika...sice si to neviem technicky perdstavit ako to slape ale budis :D aky je vas nazor na tO?
Napísať odpoveď