Ad-aware 2007
Ad-aware 2007
Mam tento program je samozrejme stiahnuty z netu a po slovensky,
a problem je v tom ze sa pusti Ad-watch (rezidentna utilitka), ktora mi o taku 1 - 2 hodiny zabera 600 MB pamate... ako je to mozne?
Poznate nejaky iny ale dobry, free najlepsie, antispyware, po slovensky alebo cesky a rezidentny?
a problem je v tom ze sa pusti Ad-watch (rezidentna utilitka), ktora mi o taku 1 - 2 hodiny zabera 600 MB pamate... ako je to mozne?
Poznate nejaky iny ale dobry, free najlepsie, antispyware, po slovensky alebo cesky a rezidentny?
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam tiez Ad-aware 2007 Sk ale tiez mi robi problem ten Ad-watch
spomaluje to PC .. a neviem ci aj nie samotny program ..
ako je fajn, je v SK jazyku, ale aj to sa bojim, ze ked mi to najde nejake ze subory tak mi tam vyhodi take tusim 3 zalozky, critical objects a potom je to druhe nejake privacy objects a to neviem ci mozem mazat ..
ako tusim su to cookies a take ale aby mi to nepokazilo Pc ..
Je este lepsi Ad-aware?? bo ja som bol spokojny s tym SE profesional ale ten mi uz nechcel updatovat, resp. po case sa kazil a mal som ho cracknuty ..
-
nucli
Medium Expert
pouzivam Spybot S&D, hoci jeho rezidentnu ochranu mam vypnutu, ale mozem potvrdit ze (isty cas som ju mal zapnutu no zistil som ze mi ju netreba) funguje naozaj skvelo, informuje aj o kazdej zmene v registroch (minimalne co sa tyka programov spustanych automaticky po starte) a celkovo funguje dobre, nevsimol som si aby zaberala privela pamate.