Adlerova alebo Zochova ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Adlerova alebo Zochova ?

Adlerova
18
47%
Zochova
20
53%

Celkom hlasov: 38

gulo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Adlerova alebo Zochova ?

Príspevok od používateľa gulo »

Cawte, prijali ma na Zochovu aj na Adlerku a newiem sa rozhodnut kam mam ist.
Poradte mi kam a preco :)
Dik
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

To som aj ja zvedavy na nazory, ak nejake budu... :)

www.adlerka.sk = www.adlerka.tk
www.zochova.sk

len podotknem ze adlerka je o dost dalej...
N.W.A.
Novice
Novice

problem

Príspevok od používateľa N.W.A. »

mam ten isty problem... :?: niekto hovori ze adlerka je na hovno a ini to iste na zochovu :?: ....poradte co si mam vybrat pls
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Aka je na oboch matematika ? :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: problem

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

N.W.A. napísal:mam ten isty problem... :?: niekto hovori ze adlerka je na hovno a ini to iste na zochovu :?: ....poradte co si mam vybrat pls
adlerka neni zla skola ale je hrozne tazka...vacsina ziakov co tam je ma bud 4ky alebo prepada :lol:
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

oživím strú tému :)
Aj mňa by to zaujímalo
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: problem

Príspevok od používateľa ST1 »

Hellboy248 napísal:adlerka neni zla skola ale je hrozne tazka...vacsina ziakov co tam je ma bud 4ky alebo prepada :lol:
presne tak...minuly rok na pol roka prepadlo pol 50% studentov a tento rok tomu neni inak + prvaci maju pridane predmety z druahku a ucia sa ovela tazsie veci ako terajsi druhaci a starsi a este aj jazyk naviac..
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Si hod mincou

stale viac sa cudujem nad ludskym rozmyslanim
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Skôr by ma zaujímali názory priamo študentov. Čo si myslia o učiteľoch...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Ja som skoncil Zochovu v r.2006 takze mozem povedat len co tam bolo vtedy.
Ucitelia boli v pohode...dokial si nebol vyslovene grazel, tak sa snazili pomoc.
Nestretol som sa tam v zivote s niecim takym, ze by nejakyy ucitel chcel ziakovi vyslovene ublizit tym, ze ho necha prepadnut alebo podobne.
Skola sama o sebe inak v dost ubohom stave (vybavenie, ucebne atd).
Jedine :plus: je, ze sa tam vyucuje (ako-tak) cisco - uplne zaklady.
Co sa tyka napr. sportu, tak je tam velka telocvicna, na dvore basketbalovy kos a to je asi vsetko...cez telesnu sme chodili behavat na hrad.
Bufet tam nestal za nic, rovnako ako aj jedalen.

A co sa tyka matiky, tak pocitam ze je na oboch skolach na rovnakej urovni (teda dost tazka :lol: ).
Stredna skola mi v podstate toho vela nedala :lol: takze tazko radit.
Keby som sa mal este raz rozhodovat kam na stredu, asi by som si vybral radsej gymnazium (koly jazyku)...Prax ti da 100x viac ako akakolvek stredna skola.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

matika by mala byt rovnaka na oboch. ale na adlerke je jedna velmi "prijemna" teta, ktora robi z matiky postrah a je problem u nej vobec prejst. kamarat mal doucovanie od profky, co uci na matematickom gymnaziu a vraj priklady co sme my mavali na pisomkach, tak take ani tam nemali. samozrejme, ze z celej matiky nevedel nikto nic. po pisomke aj to minimum z hlavy vysumelo. cisco sa uci aj na adlerke, ale styl vyucby stoji za prd tak isto ako aj pristup. plusom by som hodnotil vyber z roznych oborov. koniec koncov je to vlastne vsetko o tom istom, len posledne dva roky su mierne odlisne. hlavny rozdiel medzi adlerkou a zochovou je, ze adlerka je zamerana na slaboprud a zoska na silnoprud. hovori sa, ze adlerka je vyberova skola a podobne dristy, ale davno tomu uz nie je tak. nie je to tazka skola, skor by som povedal, ze len studenti su natolko znechuteni, aby sa neucili. ziadna motivacia tam nehrozi. po niekolkych hodinach ucenia sa fyziky (tiez nas ucili horeuvedena tetusa) som dostal za 4. a tak isto aj vacsina triedy. casom to cloveka zlomilo tak, ze sa proste neucil. niet sa comu cudovat.keby som mohol vratit cas, siel by som na obchodnu akademiu. najlepsie spravis, ked sa pojdes opytat studentov priamo do skoly. adleracka stranka a tie klaeraby na nej nema s realitou nic spolocne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mam znamych co vychodili aj adlerku aj zosku.
"Teta" z Adlerky je velmi znama :) Ale aj tak je to lepsia skola co s tyka osnov, vybavenia atd...
Ked chces byt elektrotechnik pripadne sa vzdelavat ako IT s Elektrotechnikou tak odporucujem Adlerku.
Vsetci kamarati zo Zochovej tvrdia ze mas len teoriu, milion pouciek a hovadin. A prakticky sa k elektronike skoro vobec nedostanes.
Osobne keby som sa mal zas vratit k strednej tak jednoznacne Adlerka.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Ja som vychodil Aklerku a poviem vam so rad ze som chytil este tych ucitelov co tam boli ked som tam bol ja...teraz sa toho mnoho pomenilo a vela dobrich ucitelov islo prec...tak ale aj tak to je dobra skola aj vybavenim a tak...
co sa tyka obtiaznosti je urcite narocnejsia ako Zochova a to kvoli par pedantnym ucitelom ako ze Ludvikova (MAT-FYZ) u ktorej mali aj vyborny ziaci 2 a 3 a ostatny od 3 nizsie, potom tam bola Hruskovicova ktora chcela odteba labaky so normovanymi nakresmy a co ja viem este s cim :) ale inak haluz...podla mna urcite sa da preist aj bez nejakeho brutal ucenia ja som ten priklad :) mal som z MAT 4 a 3 a z fyziky tiez a teraz som na FEIke dostal z matiky C takze ludia vas tam hned pripravia na inu uroven...
Este jedna zavazna vec: Ja som z ruzinova a Adlerka je v Dubravke co robi hodinu cesty kazdy den a nezabudajte ze urcite budete mat aj 0-te hodiny a v zime to je mrte haluz...idete do skoly tma idete zo skoly tma . :)
Ak chcete blizsie info kludne sa ma spytajte ! Rad odpoviem alebo poradim

P.S. ked chcete mozem vam potom dat vsetky labaky ktore mam a tych je pozehnane som zistil ze na VS su mi nahovno :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Presne jak hovori MP4-24 ta Matika a Fyzika sa ti na Vysku proste hodi.
Ja som vychodil SOS Elektrotechniku na Vazovovej a teraz na Vyske si plieskam hlavu preco som tam siel.
Elektrotechnika bola skvela ... Naucili ma tam obrovske mnozstvo veci z EL. Ale ta Matika mi teraz strasne chyba.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MP4-24: To cestovanie si vystihol. Som z TT, takže jedine cestovať a na zochochovu to mám kúsok aj pešo oz stanice. BTW: Ako sa ti páči na FEI? Poznám odtial jedného týpka- Balogha.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pred 5timi rokmi som sa dostal na adlerku bez prijmaciek ,stravil som tam cely prvy rocnik ,podotykam ze na zakladnej som nikdy nemal viac dvojek ako jednotiek ,no a tam som bojoval na konci roka aby som s fyziky nemal 5 ,je tam prisrate bodove a percentualne hodnotenie zauzivane medzi vacinou ucitelou ,ak sa tam dostanes tak sa modli aby si nedostal na elektroniku pana dinusa alebo na fyziku pani tlstu uz neviem ako sa volala ,poviem ti takto ,pocitace velmi sporadicky ,najviac elektronika a matika s fyzikou ,vsetky tri nehorazne narocne na cas ucenia doma a to neratam este strojnictvo ked na format a3 robis cely vikend a ucitel ti povie s umevom ze si to odflakol a da ti 3, asi tolko ,dalsi rok som utiekol na inu skolu a dal som si prvy rocnik od zaciatku cize teraz som skoncil na nemenovanej inej elektrotechnickej skole a mam vsetko to co z adlerky + ose a som za vodou bez namahy .... rozhodni sa ako chces ale poviem tak adlerka je jeden velky BORDEL !!!

este dodam ze hlas som aj tak dal adlerke pretoze zochova je este vacsi pajzel :D

ako spomynate to cestovanie ,tak bol tiez jeden z dovodov preco som odisiel ,cely rok som vstaval o pol 5 aby som vobec dosiel do skoly na prvu hodinu,nulta bola iny kill to bol budik na 3:40 :D ,pri dobrom rozvrhu o 5 doma ,proste jak retard , som z okresu senec ,resp 15km smer na trnavu od senca ....
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Takže aj adlerka aj zochova sú shit?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zochova je vacsi :D ... Realne ta na Adlerke zabijaju mnozstvom uciva a pozadovanou urovnou. Ale o to lahsie to budes mat na vyske (FEI, FIIT ...)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Gepid napísal:MP4-24: To cestovanie si vystihol. Som z TT, takže jedine cestovať a na zochochovu to mám kúsok aj pešo oz stanice. BTW: Ako sa ti páči na FEI? Poznám odtial jedného týpka- Balogha.
vies co ako da sa to ale musis si zvyknut na iny level ucenia...co sa tyka skusok treba zhanat z predchadzajucich rokov a potom sa to nejak da...
Aj ked uz teraz mam FX z elektrotechniky 1 pokus tak uvidim na opravaku :( to meno som uz pocul ale tvar si nepamatam

cORP. ako Dinajka z toho vynechaj...on je jeden z tych tahunov na tej skole,co sa tyka pani tlstej Ludvikovej to mas pravdu pretoze ona nema absolutne ucitelsky talent nieco naucit
1 moja pisomka z fyziky dopadla asi takto...vedel som asi 40% otazok co budu na pisomke, mal som tahak ucil som sa to asi 5 hodin a aj tak som dostal 4 :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

MP4-24 napísal:vies co ako da sa to ale musis si zvyknut na iny level ucenia...co sa tyka skusok treba zhanat z predchadzajucich rokov a potom sa to nejak da...
Aj ked uz teraz mam FX z elektrotechniky 1 pokus tak uvidim na opravaku :( to meno som uz pocul ale tvar si nepamatam

cORP. ako Dinajka z toho vynechaj...on je jeden z tych tahunov na tej skole,co sa tyka pani tlstej Ludvikovej to mas pravdu pretoze ona nema absolutne ucitelsky talent nieco naucit
1 moja pisomka z fyziky dopadla asi takto...vedel som asi 40% otazok co budu na pisomke, mal som tahak ucil som sa to asi 5 hodin a aj tak som dostal 4 :lol:
u nas sa zas ucili vsetci na to co nam doslovne povedala co ma byt na teste :D a ked nam ho dala vsetci len pozerali ci je to naozaj ten isty predmet pretoze z 55 otazok bolo tych nasich asi 9 :D dinus bol prisny ale tak dal sa prezit su tam aj ine exemplare to mas pravdu :D
Napísať odpoveď