Poradte mi kam a preco
Dik
adlerka neni zla skola ale je hrozne tazka...vacsina ziakov co tam je ma bud 4ky alebo prepadaN.W.A. napísal:mam ten isty problem...niekto hovori ze adlerka je na hovno a ini to iste na zochovu
....poradte co si mam vybrat pls
presne tak...minuly rok na pol roka prepadlo pol 50% studentov a tento rok tomu neni inak + prvaci maju pridane predmety z druahku a ucia sa ovela tazsie veci ako terajsi druhaci a starsi a este aj jazyk naviac..Hellboy248 napísal:adlerka neni zla skola ale je hrozne tazka...vacsina ziakov co tam je ma bud 4ky alebo prepada
vies co ako da sa to ale musis si zvyknut na iny level ucenia...co sa tyka skusok treba zhanat z predchadzajucich rokov a potom sa to nejak da...Gepid napísal:MP4-24: To cestovanie si vystihol. Som z TT, takže jedine cestovať a na zochochovu to mám kúsok aj pešo oz stanice. BTW: Ako sa ti páči na FEI? Poznám odtial jedného týpka- Balogha.
u nas sa zas ucili vsetci na to co nam doslovne povedala co ma byt na testeMP4-24 napísal:vies co ako da sa to ale musis si zvyknut na iny level ucenia...co sa tyka skusok treba zhanat z predchadzajucich rokov a potom sa to nejak da...
Aj ked uz teraz mam FX z elektrotechniky 1 pokus tak uvidim na opravakuto meno som uz pocul ale tvar si nepamatam
cORP. ako Dinajka z toho vynechaj...on je jeden z tych tahunov na tej skole,co sa tyka pani tlstej Ludvikovej to mas pravdu pretoze ona nema absolutne ucitelsky talent nieco naucit
1 moja pisomka z fyziky dopadla asi takto...vedel som asi 40% otazok co budu na pisomke, mal som tahak ucil som sa to asi 5 hodin a aj tak som dostal 4