Mam takyto problem potrebujem odstranit ucet tak aby tam bol len administrator a prihlasoval som sa pod nim mam totiz vsetko v tomto ucte a teraz som omylom vytvoril novy ucet a nejde vymazat tak potrebujem ten novy ucet vymazat
DIK
To je taky problem popresuvat to??? Mas to bezpecnejsie, pretoze ak sa nieco stane s tvojim uctom, stale ti ostava este administrator pre nudzovy rezim. Zmazat ucet by som skusil v nudzovom rezime, tam by to mohlo fungovat.
No hej lenze ja tam mak uplne vsetko lebo ja som ho pouzival ako normalny aj save z hier a ked zapnem druhy ucet a zap. hru tak tam save neni a popresuvat to by ani nebol problem. A ako to mam vymazat ten ucet neni nato daki prikaz alebo program???
No to viem ale ja chcem aby tam bol len administrator a to nove konto takto vymazat nejde keby to slo neotravujem vas tu proste ked pustim pc chcem aby mi rovno pustilo admina ako predtym
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 12:42 )
No to viem ale ja chcem aby tam bol len administrator a to nove konto takto vymazat nejde keby to slo neotravujem vas tu proste ked pustim pc chcem aby mi rovno pustilo admina ako predtym
este teraz mi napadla moznost, ak by si bol v prihlasovacej obrazovke (tam kde ti ukazuje konto) tak pri stlaceni ctrl alt del by mala byt moznost prihlasit sa do adminu, aj ked len manualne. ale tento sposob negarantujem