Adobe Reader - úprava pdf
Adobe Reader - úprava pdf
Ahojte, stiahol som si z internetu dokument .pdf a potreboval by som ho upraviť ale klasicky to nejde. Kde nastavím aby som mohol tento dokument upravovať?
Re: Adobe reader
Adobe Reader je len na zobrazenie pdf. V ňom ich neupravíš. Na úpravy je napr. Adobe Acrobat.
Re: Adobe Reader - úprava pdf
Stiahol som si ten adobe acrobat ale neviem aj tak nájsť nástroj na úpravu. Písať mi nejde ani nič, píšem trošku divne lebo to súrne potrebujem. 
Adobe Acrobat je komerčný, asi tam je problém. Vygoogli si iný open source pdf program, sú aj také. Sú aj pgm pre prevod pdf/doc, tam to upravíš a prevedieš do pdf /aj Open Office ukláda v pdf/.
Veď to, googlim už 2 dni, nainštaloval som 18 programov ktoré sú mi úplne nanič. Nemá niekto nejaký konkrétny ktorý používa prípadne vie že je dobrý?
No veď si daj do googla "pdf to doc", a nájdeš, trebárs aj http://www.hellopdf.com/ a je toho dosť, kedysi som také robil. *doc berie Open office a vládze ukládať ako *pdf. A všetko máš gratis.
-
vladenko007
VIP
Alebo daj sem ten dokument povec čo potrebuješ zmeniť a možno sa nájde niekto kto ti to upraví. Napriklad aj ja.