ADSENSE
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ADSENSE
a teraz skús po slovensky
itxpert napísal:Ahoj ako by to malo byts adsense mam CTR stranky 62 percent ma to tak byt alebo ako prosím oradte
You are welcome, societyAhoj,
mam Adsense a CTR stranky je 62 percent. Ma to tak byt alebo ako?
Prosím poradte
-
hojko
Site Admin
Coskoro ti bloknut ucet. CTR tak do pol percenta by mohlo byt este akceptovane, pochybujem, ze viac prejde. A 62 percent uz vonkoncom.
Vdaka upevodomim kamosoc:D
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2012, 14:31)
Ozaj ste som sa chcel spýtať že ked mi na nu nebudu teraz kamosi tolko klikat nebloknu ma?co ja viem mal som aj CTR stranky 1789 boli to hlupáci ale teraz ked budem mat stale uz len 0.8 percenta tak ma nebloknu?
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2012, 14:31)
Ozaj ste som sa chcel spýtať že ked mi na nu nebudu teraz kamosi tolko klikat nebloknu ma?co ja viem mal som aj CTR stranky 1789 boli to hlupáci ale teraz ked budem mat stale uz len 0.8 percenta tak ma nebloknu?
Bloknu ta, mozno zajtra a mozno az o mesiac. Ako mohla mat stranka 1789 CTR?
lebo kamosi su hlupy a r obili si srandutest napísal:Bloknu ta, mozno zajtra a mozno az o mesiac. Ako mohla mat stranka 1789 CTR?
-
TommyHot
Addict
Ak ta bloknu novy ucet si uz nespravis. Jedine na postovu adresu niekoho ineho.
jj sak to no ale to mam sak mam pribuzných ale to už je vedlajsieTommyHot napísal:Ak ta bloknu novy ucet si uz nespravis. Jedine na postovu adresu niekoho ineho.
este som sa chcel spýtat že ked si zarobím za den 1.28 eura tak pre co mi to od 20:00 hod vecer do 07:00 rano zmizne na nulu?
Lebo Adsense pouziva americky cas a je tam niekolkohodinovy posun v case, takze novy den zacina az niekedy o siestej rano nasho casu.
ja viem ale sak nepripocita sa mi to s toho predchadzajuceho dna moze to byt tym ze ma uz bloknu?
Uz aby ta blokli a tato tema by stratila zmysel, ved si ani help v Adsense nevies nastudovat.
keďže využívaš adsense, máš živnosť alebo sro? si platcom dph?
-
audiotrack
VIP
čo ťa už blokli?
LOL
Dalo sa to ocakavat