Age of conan
za co hravate? mne osobne zalahodil Priest of Mitra, ja neviem kazdy ma nejaku srdcovu classu u mna je to vzdy a vsade priest a jeho variacie 
Este za zmienku v mojom repertoare stoji Herald of Xotli, skoda ze je to cloth class, inak je to strasny buchac, two shotovat mobov sa mi vzdy pacilo, a zo soldierov sa mi asi najviac pacil Dark Templar, poeticke nazvy kuziel pri ktorych sa clovek citil viac ako chirurg nez ako bojovnik
Teraz neviem ci to bolo na heraldovi alebo DT abilita typu: Ill tear your head off
a pod...
Este za zmienku v mojom repertoare stoji Herald of Xotli, skoda ze je to cloth class, inak je to strasny buchac, two shotovat mobov sa mi vzdy pacilo, a zo soldierov sa mi asi najviac pacil Dark Templar, poeticke nazvy kuziel pri ktorych sa clovek citil viac ako chirurg nez ako bojovnik
Teraz neviem ci to bolo na heraldovi alebo DT abilita typu: Ill tear your head off
jasne ze moja Dakota je sexy biatch, ale da sa to hrat aj po lvly 40 neviem co ti ludia na forach placuStorm Keeper napísal:rangeri su sexy do 40tkytwo shot moba ci hraca je celkom imba vec
ale po 40tke to ide s nimi dole vodov imho
p4ra: nainstaloval som najnovsie ovladace na moju grafiku ale ten obraz je na prd, akoby sa prelinal z desktopom tak som dal povodny od NVIdie
Tak kupil som a drtim conana aj ja, stiahol som aj najnovsie drivery na grafiku, ale kazdych zhruba 40 minut to zmrzne a musim hard reset
Pocitac som kupoval novy, najma kvoli tomuto, takze zelezom to urcite nebude, to je dostatocne.
Napadaju ma len dve veci, cim to moze byt:
Pri spusteni to doporucuje instalnut service pack 1 na windows vista, ten som este neinstalol neviem skade.
Druha vec, toto cierne okno mi vzdy prebleske pri spusteni conana:
Pocitac som kupoval novy, najma kvoli tomuto, takze zelezom to urcite nebude, to je dostatocne.
Napadaju ma len dve veci, cim to moze byt:
Pri spusteni to doporucuje instalnut service pack 1 na windows vista, ten som este neinstalol neviem skade.
Druha vec, toto cierne okno mi vzdy prebleske pri spusteni conana:
to cierne okno tam ma byt.. tam ti iba vyhodi najke dva errory ale hra by sa mala spustit... nevyhodi ti aj error? mne to ide na viste v pohode... napis aku mas zostavu mozno to pomoze, skus si pozret AOC fora mozno tam najdes riesenie 
btw: urcite si nahod SP1 na vistu, tuto
btw: urcite si nahod SP1 na vistu, tuto
eror mi to nevyhodi ziadny, len to cierne okno a potom v pohode sa hra spusti.
Moja zostava:
GeForce NX8800GT
CPUINTCORE2E8200
3 GB Ram
Vsetko komplet nove kupovane pred par dnami. Vlastne AoC som nainstaloval skor ako ICQ
Mam tam len conana, prakticky nic ine, ziadne programy ani.
Ide mi to na high detaili, 4x AA....absolutne to neseka.
Skusim instalnut ten SP1 a dam vediet dnes vecer co to robi, tak drzte palce, nech vas tu neobtazujem na fore a mozem drtit
Moja zostava:
GeForce NX8800GT
CPUINTCORE2E8200
3 GB Ram
Vsetko komplet nove kupovane pred par dnami. Vlastne AoC som nainstaloval skor ako ICQ
Ide mi to na high detaili, 4x AA....absolutne to neseka.
Skusim instalnut ten SP1 a dam vediet dnes vecer co to robi, tak drzte palce, nech vas tu neobtazujem na fore a mozem drtit
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
S tou Vistou boli problemy, ale riesili to na fore ludia a dost uspesne. Urcite si pozri oficialne fora.
http://forums-eu.ageofconan.com/
http://forums-eu.ageofconan.com/
ak si to este nepredal tak tu mas http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=4987Frco napísal:No ok, moj pohar trpezlivosti pretiekol, ked ani po instalnutom SP 1 a znizenych detailoch stale Conan pada, nasral ma neuvertielne, ide dpc na predaj kamosovi.
je tam toho vela no skus ak sa ti bude chciet