Age of empires 2
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak najskor sa s niekym dohodni nech sa tam pripoji tiez jeden z vas vytvori hru je tam gombik ze create game (v hre) a hrate.. ja momentalne idem prec. a nemam moc casu. na buduci tyzden okolo stredy by som zahralrixo napísal:no dal som a napisalo mi looking for gaames,a mam aj na hamachi to aoe2hojko pass:hojko.com
-
Sagittarius
Guru
caute, vytvoril som ucet na hamachi a ked sa pripojim na tu siet s obidvoch pc, na jednom pc vsetko nastavim(myslim v hre) a druhym sa nan nemozem pripojit... vzdy mi ukazuje "Ak sa do 15 s neprihlasim, stlacte ESC"... to sa ukaze hodnu chvilu a potom mi ukaze hlasku "Nepodarilo sa pripojit" alebo tak daco... neviete, v com moze byt problem?
tak rad by som si to zahral 
-
Kayo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Caute.
Pouzivam DSL internet od T-comu. Mam modem ale aj reuter. A tu nastava problem:
S kamosom som chcel hrat po sieti AGE OF EMPIRES 2 cez Hamachi. Nainstaloval som si najnovsiu verziu Hamachi a dal som len BASIC nie PREMIUM. Kamosa mi normalne najde dokonca mozem s nim aj chatovat cez Hamachi-chat. Nasli sme nejake Hamachi siete dokonca sme vytvorili aj jednu vlastnu.
Ked vytvorim hru ja, kamarat sa kludne pripoji ale v chate hry nevidim co on pise. Ked vytvori hru on, vobec ju nevidim medzi vytvorenymi hrami.
Kamos vravi ze problem bude asi v tom ze mi treba nastavit reuter ale ani ja ani on nevieme ako. On ma tiez internet od T-comu ale ma len modem - nema reuter.
Mam reuter znacky GLITEL.
Prosim poradte, rad by som zahral cez Hamachi
PS: Alebo poradte ako mozem zahrat aj bez Hamachi da sa to ?
Pouzivam DSL internet od T-comu. Mam modem ale aj reuter. A tu nastava problem:
S kamosom som chcel hrat po sieti AGE OF EMPIRES 2 cez Hamachi. Nainstaloval som si najnovsiu verziu Hamachi a dal som len BASIC nie PREMIUM. Kamosa mi normalne najde dokonca mozem s nim aj chatovat cez Hamachi-chat. Nasli sme nejake Hamachi siete dokonca sme vytvorili aj jednu vlastnu.
Ked vytvorim hru ja, kamarat sa kludne pripoji ale v chate hry nevidim co on pise. Ked vytvori hru on, vobec ju nevidim medzi vytvorenymi hrami.
Kamos vravi ze problem bude asi v tom ze mi treba nastavit reuter ale ani ja ani on nevieme ako. On ma tiez internet od T-comu ale ma len modem - nema reuter.
Mam reuter znacky GLITEL.
Prosim poradte, rad by som zahral cez Hamachi
PS: Alebo poradte ako mozem zahrat aj bez Hamachi da sa to ?
sitahnite si ibaja Ventrilo, ak nemate kupte is nejake lacne mikraky za par korun (jeden taky lacny mam a sluzi dobre uz par rokov)...je pohodlnejsie sa rozpravat ako pisat, a pokial vam hra ide ked vytvoris ty, nevidim problem. Zahrate si a pri tom este porozpravate
pripadne mozete skusit nejaky patch
pripadne mozete skusit nejaky patch
-
marcossoft
Amateur
s jednym kamaratom anm to tiez proset neslo, s inym ano, verzie sme teiz mali rovnake, neviem precoShamway napísal:mam rovnaky problem ako pisal digo hore... pise Neschopen pripojit ke hreverziu mame obaja rovnaku no obaja mame aj routre nevie niekto help?
co tak prejst na AoM ? AoE 2 je sice klasika ale AoM je imho jednoznacne zabanjsie, sice v podstate bez datadsiku len 3 narody, akurat ze sa odlisuju uplne vo vsetkom narozdiel od AoE kde sa lisia prakticky len special unitom v hrade... A tiez skvele balanced, mozes vyhrat za hocikoho...
-
Miley Cyrus
Light Star
Age of empires 2
je to stara hra no nekde by som to uz stiahol len napajanie mi asi bude robit problem no ak mi to nekto vysvetli tak sa napojim a z radostou sizahram 
cau, ja mam tiež taky problem ze sa neviem pripojiť na kamosov server a ani on na moj... kamos ma internet nejaky od súkromnika a ja mam 4G od T-comu... cez hamachi nam to normalne ide aj pisat vsetko vyhlada nam to aj server len ked kliknem na server ze sa chcem pripojiť tak cakam normalne tych 15 sekund a potom mi to vypise že " unable to connect game"
čo s tym može byť????? pls poradte..
čo s tym može byť????? pls poradte..