AiirLive WN-300R a FLARION internet od T-mobilu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
NeOXO
Amateur
Amateur

AiirLive WN-300R a FLARION internet od T-mobilu

Príspevok od používateľa NeOXO »

Zdravim vlastnim flarion internet od T-mobilu a vcera som zakupil Ovislink AirLive WN300R 802.11n a pod nim stolne PC a svoj pavilion. Instalacia, vsetko ok, internet pomalsi ale to nieje az taky problem. Hlavny problem je pri stahovani suborov ako z RS, storage.to a inych file serverov, vzdy mi stiahne tak cez 15MB a potom stoji. Cez IE, mozilla, Flashget, vsetko to iste. Skusal som rozne nadstavenie v routreri teraz bezim na defaulte, stale rovnako. Nema niekto podobnu skusenost, co mam spravit, vsak nic nemopzem downloadovat. Prosiiim
tuto ho chcem_D
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tuto ho chcem_D »

skusil by som upgrade firmware-u ak je mozne
NeOXO
Amateur
Amateur

To uz som urobil, dal som najnovsi. Dal som stahovat 95MB, stiahlo nieco cez 30MB a zamrzlo. Stahujem do stoloveho pc cez kabel, cize wifi este nepouzivam
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

a ked to zapojis bez routra, teda z modemu priamo do pc tiez to po 15mb zastavi?
NeOXO
Amateur
Amateur

nie nie, ved som pisal ze som si ho kupil vcera, tak ako pises som to mal zapejeny rok a vsetko slo super, az ma prekvapovala rychlost, rychlejsie ako moje byvale DSL. To robi ten prekliaty AirLive, neviem ci sa mam pohrat a port forvarding alebo nieco take neviem...

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 13:57 )
Aktualne som zistil ze moj AirLive neni vadny, pripojil som namiesto nho SMC a robilo to iste, tak isto rusili pripojenie. Netusim ci teda moze byt vada v configu alebo vcom.. Nevie niekto poradit?
Napísať odpoveď