Cawte..
Mam taky problem.. potrebujem nastavit moj router (AP) tak aby sa dal pouzit aj ako WIFI vysielac v domacnosti a zaroven zneho priamo tahat kabel do Desktopu.. Momentalne to mam pripojene tak ze mam na streche antenu ktora potrebuje napajanie (maly biely obdlznik asi 5-6 db) znej mi ide sietovy kabel do malej bielej krabicky do LINE 1 ktora je napajana 9V.. cez ten sietovy kabel je tych 9V vedenych k antene ked ze porebuje byt napajana.. je to antena a zaroven aj AccesPoint (AP) z malej bielej krabicky z LINE 2 mi ide sietovy kabel do PC. ja chcem pripojit ktej krabicke ale este aj Router AirLive a to tak ze z PC vytiahnem kabel strcim ho do LINE 1 na AirLive a z AirLve z LINE 2 potiahnem kabel do PC.. a zaroven na AirLive namontujem malu antenu ktora je v baleny atym padom mozem mat v dome WIFI na notebooku.. otazka znie.. mateniekto stymto skusenot? ako to mam nastavit? do firmwareru (setupu v antene nemam pristup lebo provider to ma zaheslovane koly tomu aby som sa v tom nevrtal... ) ale mam prostup do toho APcka AirLive.. ak to staci co treba nastavit? Dakujem za reakcie..
AirLive nastavenia
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
AirLive nastavenia
- Prílohy
-
- Bez názvu.gif
- Takto si to predstavujem
- (9.2 KiB) 70 stiahnutí
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Prvom radehrban napísal:v prvom rade by bolo treba vedieť či máš zapnuté DHCP na tom hlavnom routri pozri si na desktope v sieťových pripojeniach či je tam IP daná automaticky alebo manuálne
Airlive nastavis tak ze v routri nastavis mod "AP" alebo "router", pridelovanie IPcka nehas na automatic, tym padom nechas zapnute aj DHCP server..kabel od netu zastrc do LAN2 ! (niekedy do lan1 podla toho aky typ vlastnis) a potom z LAN1 budes tahat kabel do PC..len davaj pozor ci tvoja sietovka ip a dns bude brat automaticky..to zistis v ovladacom paneli kde mas sietove pripojenia a vyberies sietovku a kuknes vo vlastnostiach ...
keby nieco tak pis...