Airsoft - Paintball
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa viac paci AS , ale len z toho co som videl
paintball-ovu arenu mam cca 150m za domom, urobili zo stareho druzstva pred 2 romi, skoda, ze som nemal este cas a ani partiu , aby sme isli, toto leto chcem urcite nieco take podniknut ... btw neplanuje si niekto z vas dovolenku pri Zemplinskej Sirave ?
mohli by sme potom daco podniknut 
-
MarkAurel
Medium Star
sice sa sem neprispelo vyse pol roka,ale trochu zareagujem.
CO2 flasku si osobne plnim v praci z velkych CO2 flasi zo zvaraciek, prechodka sa da aj kupit no mna to stalo tak 2hodiny prace na sustruhu.
Vela ludi sa priklana k airsoftu nakolko sa vraj realistickejsie priklana k military stilu, cize realnejsie zbrane atd, to nieje pravda aj paintball ma svoje odvetvia hobby,speed,military, no kym pri airsoftovej napodobenine z plastu date napriklad 3tis korun, pri paintballe je to minimalne 1nasobok abi ste v ruke mali aku taku napodobeninu. Mna osobne velmy bavy military paintball a trochu sniper stil, momentalne mam Spyder MR-1

a upgradom sa da dojst napr. k takejto podobe:

CO2 flasku si osobne plnim v praci z velkych CO2 flasi zo zvaraciek, prechodka sa da aj kupit no mna to stalo tak 2hodiny prace na sustruhu.
Vela ludi sa priklana k airsoftu nakolko sa vraj realistickejsie priklana k military stilu, cize realnejsie zbrane atd, to nieje pravda aj paintball ma svoje odvetvia hobby,speed,military, no kym pri airsoftovej napodobenine z plastu date napriklad 3tis korun, pri paintballe je to minimalne 1nasobok abi ste v ruke mali aku taku napodobeninu. Mna osobne velmy bavy military paintball a trochu sniper stil, momentalne mam Spyder MR-1

a upgradom sa da dojst napr. k takejto podobe:

-
jjhacker
Medium Star
airsoft ne, airsoft zbrane su sice 1:1 repliky, ale len take pluvatka, ked som to hral, ani som necitil, ze som dostal zasah a to som mal na sebe len uniformu...
Paintball, najlepsie military alebo woodsball...
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 23:49 )
u hasicov, so vyziadaj len CO2 bombu len s plynom mas... ale mozem odporucit O2, lepsie medium ako CO...marcus-16 napísal:otazka pre vsetkych co hravaju paintball..
..ked mate vlastnu zbran, kde si naplnate CO2 bomby??..
pripadne kde sa da kupit/kolko vyjde nejaka sada na naplnanie atd..
-
Majro
Light Star
tak si to zahraj so silnejsimi pruzinami ked ti ide o bolestjjhacker napísal:airsoft ne, airsoft zbrane su sice 1:1 repliky, ale len take pluvatka, ked som to hral, ani som necitil, ze som dostal zasah a to som mal na sebe len uniformu...
Si asi nedostal z elektrickej, to ťa aj mrzí ked to zacítiš,jjhacker napísal:airsoft ne, airsoft zbrane su sice 1:1 repliky, ale len take pluvatka, ked som to hral, ani som necitil, ze som dostal zasah a to som mal na sebe len uniformu...
u hasicov, so vyziadaj len CO2 bombu len s plynom mas... ale mozem odporucit O2, lepsie medium ako CO...
-
DeFeAt
Medium Professional
Re: Airsoft - Painball
neviete o nejakom ihrisku v BA na paintball, kde si mozem doniest vlastne gulicky? (ziadne smejdy)
kludne priplatime viac za ihrisko, vsetko dohodou, len ci sa to vobec da
kludne priplatime viac za ihrisko, vsetko dohodou, len ci sa to vobec da
-
Yos
Professional
Pri Moste pri Bratislave, za Metrom je ihrisko. Mali sme poniektori vlastne oblecenie, gulicky a prislusenstvo. Mali sme to cez zlavu dna, no ich stanka co uvadzaju uz nefunguje, tak ta neviem blizsie nasmerovat. Bolo to pri Zelenej Vode v Moste pri Bratislave.
zdravim otazka: Pozeram po airsoft zbraniach a našiel som obchod http://www.airsoftarmy.sk/product/asg-v ... rpion-934/
a pišu: UPOZORNENIE: Dekoračná zbraň - Táto airsoftová vzduchovka sa predáva ako dekoračná zbraň. V momente predaja je funkčnou plynovou zbraňou (Zákon č. 190 / 2003 Z. z.), avšak kvalita jej vnútorného mechanizmu a príslušenstva nezodpovedá bežnej kvalite a má vady, ktoré môžu spôsobiť jej poškodenie a znefunkčnenie. Tieto vady sa môžu prejaviť časom ale aj okamžite počas jej prvého použitia.
V súlade so zákonom na ochranu spotrebiteľa a občianskym zákonníkom vás týmto upozorňujeme na tieto vady. Z tohto dôvodu je predávaná za nižšiu cenu ako je bežná cena a dovozca/predajca v rámci záruky neručí za jej schopnosť streľby v súlade s § 619 Občianskeho zákonníka.
je to šmejd? abo sa to da aj použiť nehcem davať hned 150€ za zbran vystroj šetko možne
a pišu: UPOZORNENIE: Dekoračná zbraň - Táto airsoftová vzduchovka sa predáva ako dekoračná zbraň. V momente predaja je funkčnou plynovou zbraňou (Zákon č. 190 / 2003 Z. z.), avšak kvalita jej vnútorného mechanizmu a príslušenstva nezodpovedá bežnej kvalite a má vady, ktoré môžu spôsobiť jej poškodenie a znefunkčnenie. Tieto vady sa môžu prejaviť časom ale aj okamžite počas jej prvého použitia.
V súlade so zákonom na ochranu spotrebiteľa a občianskym zákonníkom vás týmto upozorňujeme na tieto vady. Z tohto dôvodu je predávaná za nižšiu cenu ako je bežná cena a dovozca/predajca v rámci záruky neručí za jej schopnosť streľby v súlade s § 619 Občianskeho zákonníka.
je to šmejd? abo sa to da aj použiť nehcem davať hned 150€ za zbran vystroj šetko možne
-
Stoporko
VIP
japaja: dlhý manuál nekupuj, nič poriadne si s tým nezahráš. Kukni sa po dákej elektrike, kľudne aj v Muničáku. Rátaj s cenou lehce nad 100 €, prípadne kukni bazár po lepších kúskoch. A priprav sa na výmenu kabeláže a inštaláciu mosfetu (pár € položky). Airsoft nie je lacný šport, najmä zo začiatku (potom už stačí len dokupovať BBs a v reenactor štýle origo výstroj za stovky až tisíce €).
ja ani neviem či ma to bude baviť preto uvažujem niečo lacne zas nechcem za 150€ sniperku a bude mi to ležať doma a občas po ciganoch z balkona budem strielať keď pojdu 
-
Stoporko
VIP
v as je práve sniper veľmi nevyužiteľná postava (rovnako vo všetkých podobných zábavkách, pokiaľ má sniper +- rovnaký dostrel ako všetci ostatní). Radím ti, kúp si elektriku. S manuálom si dobre nezahráš (iba ak na svojej záhrade do terča na pár metrov). Radšej nejakú čínu z bazáru na wargames.sk a podobne, než manuál.
tak myslim si že sniper by mať z principu vačši dostrel nie?
pre priklad: http://www.municak.sk/zbrane-strelne/acm-well-g96a/
pre priklad: http://www.municak.sk/zbrane-strelne/acm-well-g96a/
hrava tu niekto paintball? chcel by som oprasit tuto temu
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2016, 13:29)
kto by mal zaujem, moze sa pridat k nasmu timu Legio Draconus
sme z BA
pravidelne trenujeme
chodime na domace aj zahranicne turnaje
nasa FB stranka: https://www.facebook.com/LegioDraconus/
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2016, 13:29)
kto by mal zaujem, moze sa pridat k nasmu timu Legio Draconus
sme z BA
pravidelne trenujeme
chodime na domace aj zahranicne turnaje
nasa FB stranka: https://www.facebook.com/LegioDraconus/
Je tu niekto zo Stredného Slovenska čo hráva Airsoft?
Aku baterku poradite do cyma ak47 cm048 celokov drevo 450fps staci 9,6 alebo radsej 10,8