MP5 ma strasne natlacene mieritko na ksichte ..........sice ja kratka a dobre sa s nou manipuluje ale FAMAS ma dlhzu hlaven a je celkovo lepsipershing napísal:famas sa aj mne paci, ale jak som ju chytil ta som si uvedomil, ber MP5 od TM, nemas co stratit, vyborna vecicka v zaklade
• AirSoft •
-
El Bastardo
Light Star
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
"Presne ..... proste mierym podla vodiacej gulky /troch guliek a upravujem smer podla odchyliek nebudem mat stale mieritko natlačene u tvare... ked mierim takto tak do vzdialenosti cca 20m predstavujem si vzhladom na odchylky štvorec 10x10 cm do ktoreho sa trifam alebo snazim vmestit aby bola strelba zhruba presna ....pershing napísal: za noobskost by som to povazoval keby to dakto robil so snajperkou
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
to je samozrejmost................sak Ak ma meter. Pokal sa s tym otocim tak dostanem davku dokrkukali520 napísal:Mp5 je perfektna zbran do budovi da sa snou dobre manevrovat, proste neni mala a neni ani velke.
Ak-47 mam a treba uznat ze sa s nim naozaj dobre mieri a ma dobry dostrel. Lenze do budovi je trochu vacsia a neda sa snou tak manevrovat ako s mp5.
-
Enduro3333
Medium Professional
Nakup som musel pozdrzat koli par finančnym problem ako som už pisal v inom topicku odpalil som si grafiku za 4500 tak som musel čas financii čo som mal vyhradenych na toto presunut do novej grafiky....mademan napísal:enduro> si nakoniec kupil ten famas?
A s chalanmi s ktorymi som zacinal sa na to akosi vybodli a vobec nehraju tak si ani nechcem kupovat pokial nemam s kym hrat tak pokial s okolia BA je niekto a zobere si ma do teamu tak budem len happy a pridam sa do toho naplno
-
El Bastardo
Light Star
pekneeeepershing napísal:El Bastardo; no kalach je v zaklade veeelmi krivy, rozptyl jak svina, tak to uz musis mat nejaky upg n?
ja som si hned daval m120 a loziska
a teraz este kupim takticku rucku a ides
betu som kupoval len kvoli cene, keby tolko stal kalach ta berem kalach
ale toto ma este aj hicap, a to je +
zdravim, nevidel niekto na nejakej stranke laser na airsoft?
taky aky ma vo vybave tato M4 http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=715
ak ano tak mi sem hodte tu stranku lebo mal som ten laser ale rozbil sa mi tak by som si rad kupil novy ale na catuse a na inych stranach som nic take nenasiel
taky aky ma vo vybave tato M4 http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=715
ak ano tak mi sem hodte tu stranku lebo mal som ten laser ale rozbil sa mi tak by som si rad kupil novy ale na catuse a na inych stranach som nic take nenasiel
-
Stoporko
VIP
nie je nahodou laser, tlmice a veci podobne zakonom o zbraniach a strelive povazovane za kategoriu A (myslim) a tym pristupne len specialnym zlozkam...inak pre nas ilegalne...klasika napísal:zdravim, nevidel niekto na nejakej stranke laser na airsoft?