M4ka a ostatne Colty - zasadne tieto zbrane kupovat len od Classic Army alebo G&P, tie plastove shity ja nemozem, m4 su dobre len od nich...aj ked sa tiez kazia...
• AirSoft •
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
brile UVEX su dobre suhlasim s pershingompershing napísal:brile: UVEX I-VO, overene odskusane, ale odporucam skor kupit nejaku Sansei masku...
M4ka a ostatne Colty - zasadne tieto zbrane kupovat len od Classic Army alebo G&P, tie plastove shity ja nemozem, m4 su dobre len od nich...aj ked sa tiez kazia...
ale neje pravda ze lacnejsie shity sa kazia............cinske zbrane pozorujem uz par rokov teraz je celokov od DBoys M4A1 full metal do 6000,-Skk......pokial chce niekto poradit ohladom cina gun piste piste piste.......
-
Stenky
Professional
co hov hvorite na lacnu zaciatocnicku alternativu v podobe Tokyo Marui Boys ? Su sice cele plastove + o daco mensie ako realne zbrane (75 az 80%)
pouzivaju 0.12g municiu, ale je to predsalen lacnejsie a navyse od kvalitneho vyrobcu.... vraj sa da do m4a1 boys nacpat silnejsia pistolova pruzina coz by pomohlo z tej hracky spravit troska lepsiu AEG na hru v budovach.
pouzivaju 0.12g municiu, ale je to predsalen lacnejsie a navyse od kvalitneho vyrobcu.... vraj sa da do m4a1 boys nacpat silnejsia pistolova pruzina coz by pomohlo z tej hracky spravit troska lepsiu AEG na hru v budovach.
na manuálnu hru stačí toto.Rammer napísal:Ake okuliare pouzivate na airsoft? Ma niekto skusenosti s takymito obycajnymi? http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=94
Chcel by som vediet ci vydrzia ranu z tazkej manualnej zbrane, socoma napr., alebo si mam kupit radsej nejake kvalitnejsie.
Je pravda, že ja osobne som kamošovi naporcoval (M590 Tactical-brokajda) predný tesák, ale nechápem. On má dáke slabé kosti, celý je dáky krehký, ľahko sa láme, a navyše to dostal z netradičného uhla (zdoku, vlastne dá sa povedať zozadu, ak si niekto tú situáciu dokážete predstaviť tak máte dobré priestorové videnie).
Ja aj druhý kamoš sme to dostali do otvorenej papule do predných tesákov spredu (ja z 6 metrov) a pohodka. Až na to, že som bol chvíľu KO (to viete, nervy, zakončenie, úder do istých miest vás vie paralyzovať) ale tesáky v pohode.
Stačí nebehať v zimnej bude v lese cez leto, nebáť sa, dať si T-shirt aby ste nebehali s vyplazeným jazykom, lebo sa stane, že večer budete srať BBčka.
Inu, mám teda tu M590tku, ale strašne ma už serie. nedá sa s tým mieriť! akurát pomocou RIS lišty a to je viete aké asi pohodlné a využiteľné v boji. Dokážete mi poradiť nejaký domácky účinný spôsob na výrobu mieridiel? Kolimátor na to za 1000 korun kupovať nebudem, keď sdamotná zbraň toľko neni hodná....
-
Stenky
Professional
koki nebudem obtahovat manualku ako retardpershing napísal:zabudni, mozes radsej hadzat BBckaa este sa ti budu smiat na akcii taky zvrhlici ako ja
0.12tky necitit, radsej neupgradovat, skoda penazi..
nechapem kto tu ma problem dat na zaciatok 1500sk na manual brile a gule
-
Stenky
Professional
tak tiez dufam ze to nieje okak ale kedze je to tokyjsky obchod tak ratam ze je to lacnejsie lebo sedia praimo na zdrojiSepiroth napísal:ak je ten TM gun naozaj gun a nie daký boys odrb, tak v pohode. ibaže rátaj ešte s dákymi nákladmi, clami a čovaniemčo. 60 dolcov je počiatočná cena. plus platiť budeš asi prevodom, tam si zarátaj poplatky...môže sa to slušne vyšplhať.
platba cez PayPal 0,-poplatok
60$ posta lietadlom......no ked som si kupoval tenisky z ameriky tak som platil cca 5500sk a nemal som ziadne colne tahanice. ked si dam toto poriadne zabalit a oznacit ako darcek, nemali by byt tahanice tiez. preto neratam s navysenim investicii tymto smerom. stve ma fakt len ta nizka cena (to lebo je podozriva
asi treba fakt len vyskusat inac to nezistim....
s manualmi neni problem pokial su to pohodlne manualy (brokovnice napriklad, pistole sa slahnute obtahuju)
chalani ako ok manual je fajn len s kamosmi hravame maju polovica manuale a polovica AEGcka a ja necem byt ten co bude prdiet gule po jednom a potom nakupi sprchu
ta kupis m4a1 a potom budes pi*ov*** ze jaka to je plastova chu****
sry za nadavky, toto presne vystihuje podstatu
ked hrate s aeg, tak hrajte semi, v budove sa to v pohode da, poznam kopec manualistov, nerobi im problem davat dole aeg...
radsej by som zobral manual mp5 alebo skorpik od TM...a tak...
vidim ze len ja a amateur sme presli vyvojom manualov a vieme co to obnasa
[ja hram as 1 rok a daco, manual som mal asi 4 mesiace
ale stacilo to, samozrejme, cim dlhsie tym lepsie]
sry za nadavky, toto presne vystihuje podstatu
ked hrate s aeg, tak hrajte semi, v budove sa to v pohode da, poznam kopec manualistov, nerobi im problem davat dole aeg...
radsej by som zobral manual mp5 alebo skorpik od TM...a tak...
vidim ze len ja a amateur sme presli vyvojom manualov a vieme co to obnasa
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s pershingom, ja osobne by som doporucoval zbrane od CA su na dobrej urovni hlavne M4A1(teda pokial mas many.
)TM su shity..... a co sa tyka manualov ano hral som snimi asi pol roka potom som presiel na AEG. manual je NAJLEPSI na zaciatok zistis ze ci ta to bavi alebo nie..... nieje draha a okrem ineho ja ju normalne pouzivam do teraz ako zalozak(Beretta M92f od TM) a pokial manualy jedine od TM.......
tot vse
8mm bulet: ano marushin ale aj snajpy od TANAKY maju raz 8mm desi som to tusim videl(cena snipy 25 tis+8 tis valec plynovy
)
tot vse
8mm bulet: ano marushin ale aj snajpy od TANAKY maju raz 8mm desi som to tusim videl(cena snipy 25 tis+8 tis valec plynovy
-
Stenky
Professional
tak teraz som zmateny su TM dobre alebo shity? ja som cital ze su na dobrej urovni spolu s CA a ICSamateur napísal:suhlasim s pershingom, ja osobne by som doporucoval zbrane od CA su na dobrej urovni hlavne M4A1(teda pokial mas many.)TM su shity..... a co sa tyka manualov ano hral som snimi asi pol roka potom som presiel na AEG. manual je NAJLEPSI na zaciatok zistis ze ci ta to bavi alebo nie..... nieje draha a okrem ineho ja ju normalne pouzivam do teraz ako zalozak(Beretta M92f od TM) a pokial manualy jedine od TM.......
tot vse
8mm bulet: ano marushin ale aj snajpy od TANAKY maju raz 8mm desi som to tusim videl(cena snipy 25 tis+8 tis valec plynovy)
//rekapitulacia: TM su good ale COLTY od nich sux.......Colty brat od CA...No ja si to necham prejst hlavickou, mam cas do jari kym dam dokopy peniasky. zrejme zacnem pistolou nech nemam doma AEG za 15 tisic a nebudem hravat
No tak ja by som vzivote s takymito nehral. Nevies ako ti streli a mozes mat oko v zatku. Moze ti ta gulicka prejst cez tie okuliare spodkom lebo dobre nepriliehaju. Je to sice malicka sanca ale vzdy lepsie neriskovat. Ja som si kupil kvalitnejsie a som s nimi strasne spokojny a nezahmlievaju sa lebo su super spravene ze sa aj same vetraju po bokoch je taka pena s dierkamiRammer napísal:Ake okuliare pouzivate na airsoft? Ma niekto skusenosti s takymito obycajnymi? http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=94
Chcel by som vediet ci vydrzia ranu z tazkej manualnej zbrane, socoma napr., alebo si mam kupit radsej nejake kvalitnejsie.
Kód: Vybrať všetko
http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=719