Aj praca vie nastvat

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
mejlo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aj praca vie nastvat

Príspevok od používateľa mejlo »

...nenavidim celu tuto sku**** pondelkovo - piatkovu prije*** cinnost

ktora ma povznasat ducha a robit zo mna cloveka. Nenavidim z celej duse

toho prveho prije*** kromanonca co ho napadlo ze bude pracovat.

Bodaj by skapal. ko*ot! Aj s celou rodinou. Neznasam kazdeho, ktoreho praca bavi a chodi do nej s radostou. Nech tiez skape!!

Z duse by som dopichal Marxa

aj s Engelsom, Watta aj Newtona... vsetkych co nieco urobili. Nech trpia na lozku s hnisavymi nohami 30 rokov.

Nemam rad priemysel, polnohospodarstvo ani treti sektor. Ani stvrty a piaty... Nech zhoria.

Nemam rad svojich nadriadenych ani spolupracovnikov. Nech sa utopia v 50 000 litroch vriaceho Raciolu.

Nech mi Bill Gates, ktory vzapati tiez nech skape, kupi chalupku v juznej Polynezii, kde budem chodit az tak na

vecer k miestnemu moru ulovit si rybu. A nech mi tam Cerveny kriz zhodi kazdy mesiac nejaky chleba, aby som furt nemusel zrat tie prije*** opekane ryby... A rum, vodku, kofolu a dzus a nejake pivo nech mi tiez zhodia.

A nech hned zas odletia do pi*e! A nech sa zoskvaria vsetci co furt nieco vymyslaju aby som musel kazdy den vstat!! Ja nechcem vstavat.

Ja chcem lezat... 3 - 4 roky, potom uvidime. Nechcem v zivote pocut otazku - pan inzinier, uz ste to spravili ?

No nespravil, ty ko*ot-chod do pi*i!! Radsej som sa mohol narodit ako dementne ciganske dieťa, ktorému mama vzdy je*** nejaky chleba s opecenym pavukom a je dobre. Hra sa na dvore so svojimi 40 rocnymi surodencami, ktori su tiez vsetci dementi.

Aj mama s ockom su dementi... je*em im na 40 hodinovy pracovny tyzden.

je*em im na trinasty a strnasty plat, je*em im na odbory, na socialne vymozenosti. Nech sa zadusia vlastnymi zvratkami. ...ale zas mi sef slubil, ze mi kupia pod stolicku nejaku podlozku z Ikey, aby som vraj neznicil novu dlazku. Tak mozno to tu potom budem milovat. Ani domov nebudem chodit od radosti, ze tu mozem byt... je*em im na to!

Neznasam to tu vsetko...,neznasam ani ten prije*** pocitac, do ktoreho cumim 7 hodin denne. Bodaj by zhnil. Aj s celym prije*** internetom.

Nech idu vsetci ko*ot do pi*e, ja uz proste nevladzem pracovat. Nicnerobeniu zdar a primitivnym kmeňom v Oceanii zvlast!!!!
Zamknuté