"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Taku Tatrovku mam este stale na Slovensku, ale v oranzovo modrej farbe :o
:lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nordkapp_pb napísal:v piatich rokoch sme na truckoch jazdili :-) :-) stara dobra 815tka a preteky na nej :-)
na tomto som vraj ked som mal 4 roky predbehol dolu kopcom bratovho kamosa na bicykli so slovami "pridaj pary" - ze chalan skoro zletel z bicykla vtedy od prekvapenia.... ja osobne si to nepamatam ale brat to rad rozprava ako prihodu tak na tom asi nieco bude :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Menojenanič napísal:Drastické pykovanie :lol:
To bola tusim sucast Nonstop Nonsens... to ani nie je tak davno co som to pozeraval...

"Kolko mame este casti do konca serialu?" "Asi tak 230." "Tak to sa este stihnem zahrat na zajacika."

(tak a teraz dufam ze sa bavime o tom istom :D )
nordkapp_pb napísal:v piatich rokoch sme na truckoch jazdili :-) :-) stara dobra 815tka a preteky na nej :-)
Bratranec mal 148ku a ja 815ku... iny tym sme boli....
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

kua jak to mam 16 a tiez som sa nasiel takmer vo vsetkych bodoch na kolko veci som si pospominal :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Lub0$ napísal:Taku Tatrovku mam este stale na Slovensku, ale v oranzovo modrej farbe :o
:lol:
oranzovo - modra bola desne cool, ja som mal tiez -> modra kasna a oranzova korba ... inak tie preteky byvali paradne, pravidelna zostava tri 815tky roznych farieb a 2 cisto oranzove "kaceny" (148 ? ? ? ) ...
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

najlepsie boli napolitanky kuku ruku :D pamatate sa na ne?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jj nordkapp_pb, 148. tu mal bracho, ja som mal 815 a obe boli cele oranzove. co my sme navystrajali... nieco podobne ako maki, tiez dole kopcom, babky sa chytali za hlavy :D ked sme sa este do toho zmestili, tak sme si vzdy na korbu jeden sadli a druhy ho za chrbat tlacil co najrychlejsie :P

- na prazdniny sme chodievali babke a bolo to v tej dobe ako ist dnes na safari ci do zoo :lol:
- kazda babka sa vnucatami chvalila susedkam a kamaratkam
- susedky a kamaratky vzdy vychvalili, aki sme fesaci a ze ako sa zije v meste
- dedinske deti boli vzdy kamaratske a radi sa podelili a pohrali s mestskymi, neboli este v mode gangy
- chodilo sa na druzstevne a kradla sa kukurica, aby sa vecer mohla uvarit a este dva vytahovat zo zubov :D
- albumy na samolepky, co sa kupovali v stanku boli nenormalne cool,najviac leteli auta a zvierata, fungovala podpultova vymena nalepiek v skole, pretekali sme sa kto skorej zaplni cely album
- clovece nezlob se bola najlepsia tahova strategia dostupna na trhu, neskor prisli dostihy a sazky ci automobilova europa a boli to hry,ktore sa dali hrat dokola aj mesiac
- prvotny styk s kartovym hazardom prisiel, ked sme spoznali hru kvarteto :D neskor to bola sedma a potom marias ci zolik, skusenejsi taky krcmovy poker so zolikmi
- nenormalna frajerina bola, ked fotrovci, strykovia ci ujovia isli vecer na pivo a my sme sa prikmotrili s tym, ze nieco dostaneme. vzdy to vyslo. dakto kupil pedro, dakto horalku, iny malu kofolu... najvacsia frajerina doby bola afri cola
- pyromanom bol kazdy maly chlapec, ktory sa dostal k zapalkam
- moznost vystrelit si z bratrancovej ci bratovej vzduchovky bol zazitok, ako ked dnes idete na strelnicu
- ist so strasim surodencom ci bratrancom a sesternicou na futbal ci diskoteku bolo super, lebo vzdy vam nieco kupili, balili na vas cajky ci chalanov a obsmietali sa okolo vas starsie baby :D
- ked vam bratranec spravil na svojej embecke ci zigulaku okruznu jazdu po okoli, citili ste sa ako majster sveta
- ist so starsimi na drevo ci huby do lesa bol zazitok ako dnes geocaching
- ked sa naskytla moznost ist prvy krat zo skoly na lyziarsky vycvik, citili ste sa ako skoro dospeli, lebo na lyziarsky chodili iba starsi ziaci z vyssich rocnikov
- herbar mal takmer kazdy, vela z nas ho malo v skole povinne
- digitalky bol vydobytok modernej vedy a techniky
- nikto sa nepredbiehal, kto ma kolko ciar na svetri a ci je viac adidas
- moncicak bol vacsi frajer ako pikacu, vedel si pchat prsty o huby :lol:

a takto by som s radostou mohol spominat este hodinu :smt050
SlimEm napísal:najlepsie boli napolitanky kuku ruku :D pamatate sa na ne?
kuku ruku kuuuu, palo maaaaa :lol: jasne, ked to prislo do skly, zrali sme to na kila
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Jezis tie karticky ... ja mam skoro celu zbierku Wien 96, tie uz neviem jak sa volali som moc nemaval ...

No ale to hadzanie k stene ... viem ze vdaka tomu som ziskal mrte Magic the Gathering, Hokejove a dokonca aj basketbalove karticky :D Tie Magicy som neskor niekomu predal :D
Dodger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dodger »

My sme ako malí chlapci hrávali pogy a večer v hore polišov a zlodejov, ale v tých časoch sa kamarátil každý s každým, čiže sme hrali zhruba 20-ti ľudia vo veku 9 - 15 rokov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

S tou tatrovkou som chodil na pieskovisko, a vozil som piesok kde sa dalo, a inac este sme hrali buracky, na smykalke, sme spravili dole taku 'hradzu' s piesku a pustali sme dole auticka....

Inac debilkovia, zaco som dostal K- magor?
Dementi zbabely, sak sa aspon podpiste sracky, takto sa na Silvestra patri srat do gati?
Aby ste vededli ostatny o com tocim....
Prílohy
debilkovia.JPG
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

je to super pospominat na stare casy :) takmer vsetko z toho som zazil a to mam len 17
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a pamätáte na tie gumené čierno oranžové kopačky? K tomu ešte maskáčové tričko šup do kukurice :)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Indigo napísal:Jezis tie karticky ... ja mam skoro celu zbierku Wien 96, tie uz neviem jak sa volali som moc nemaval ...
Wien 96 patrili v tej dobe medzi najkrajšie kartičky a pre mňa nimi aj ostali.....boli aj také špeciálne kde boli Fíni vs. Švédi, tie boli jedny z najkrajších... :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fuuh iba teraz som si vsimol, ze tu je takato tema.. Krasne to casi..Co by clovek dal za vratenie do tych casov, ked detstvo bola fakt, ze zabava..
Ked som na balkone stal a pozeral sa, ze kde sa hraju pogy, aby som mohol utekat aj ja si zahrat :) A pokemon nalepky, to bolo to iste..:D
nordkapp_pb napísal:heh dnes som akurat hladal knihu v skrinke a hadajte co som nasiel ... HOKEJOVE KARTICKY ... kto nezbieral karticky hokejistov, akoby ani nebol :-) ...
Jooj este teraz si drzim svoju zbierku :) Si pamatam, ze sa to menilo o dusu u nas v skole..A ja som nemal ziadne, tak som poobede bezal do stanku a kupil si cisto nove. A na druhy den som hned vymienal :D
Skoda, ze polka hracov co mam uz ani nehra :P
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Fabo napísal:To bola tusim sucast Nonstop Nonsens... to ani nie je tak davno co som to pozeraval...

"Kolko mame este casti do konca serialu?" "Asi tak 230." "Tak to sa este stihnem zahrat na zajacika."....
Pamätáš sa jak chcela letuška vždy vyskočiť? :lol:
Boli tam super skeče a pamätám sa že vždy za tým išiel panák na čiare :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nordkapp_pb napísal:oranzovo - modra bola desne cool, ja som mal tiez -> modra kasna a oranzova korba ... inak tie preteky byvali paradne, pravidelna zostava tri 815tky roznych farieb a 2 cisto oranzove "kaceny" (148 ? ? ? ) ...
ako vidim to bolo na celom slovensku :D , ja mam este niekde cerveno-ciernu alebo cerveno-modru :lol:
btw: dieta 90-tych rokov je narodene od 1980 do 1989 alebo 1990 do 1999 ? 8)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ach, to boli krasne casy. ked sme prisli zo skoly domov, hodili sme tasky, prezliekli sme sa a hor sa hned si zahrat futbal alebo hokej. a teraz ? nikto nema cas na take, kazdy je niekde rozlietany po svete. skoda.

spominam si na svoju zbierku pogov, mal som okolo 1500 pogov a 700kinov. jedneho dna som nevedel co s nimi tak som sa zahral na charitu a povyhadzoval von oknom :lol: :lol: joooj tie mladsie deti sa tesili vtedy

a moja tatrovka bola cela oranzova :)

edit/ FILIPITO: 90-te roky su roky od 1990-1999
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Ja som zas fičala na legu :lol: Stále som len skladala a skladala :lol:
Navyše ked som dostala pod stromček cd a kazetový prehrávač,jasala som aj dva dni :lol: Prvé CD-čko som dostala No Name a ich prvý album :D A slovenské výberovky,tam boli Elán,R.Muller atd...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

audiotrack napísal:a pamätáte na tie gumené čierno oranžové kopačky? K tomu ešte maskáčové tričko šup do kukurice :)
Ja si pamatam take platene kopacky, boli cierne so zltym.....a mal to skoro kazdy :)
Prílohy
kopacky.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno, tie som myslel.
Napísať odpoveď