>> Aká šanca je na to, že sa vráti?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

MayDaySKNikde neni zaruka povedz mi na čo v tomto svete maš zaruku ? (teraz nemyslim tovar :lol: ) V citovych a proste v socialnych veciach nemas nikdy zaruku proste bud to urobis tak alebo tak a mozes uz len podla svojeho svedomia dufat ze si do buducnosti urobil to najlepsie.....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MayDay takto ti poviem ... kamarat mi raz nieco genialne povedal
Heterosexual - bere chalana ako najlepsieho kamarata a babu ako priatelku resp. Frajerku
Homosexual - Bere chalana ako priatela alebo frajera a babu ako najlepsiu kamaratku
Cize u teba bude niekde problem ... :lol:
Z tymi dristami ze "kde je tá záruka že ak sa budem držať vašich rád tak si nájdem babu he?" nikam nezajdes ... ak si niekedy vysipal na zenu ze nech ti zaruci ze z tebou bude do konca zivota ... tak sa necudujem ze hned ta pusti k vode ...
Vies co ... jedina rada je ... prestan chodit von len na to aby si nasiel frajerku ... a neoslovuj kazdu ktora sa ti zapaci ...
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

MayDaySK napísal:Hrúúúúza. A kde mám záruku že ak sa vykašlem na ženy že budem mať, že príde sama. Kde mám nato záruku???
Tam nikdy zaruka nebola a ani nebude, ale ani ja zas nie som toho nazoru, ze ak sa vykaslem na vsetko, tak stastie pride samo...
Jednoducho sa nejako nesnaz, spravaj sa k babam ako ku kazdemu inemu, nejako extra ich nevnimaj... A ked po nejakej dobe zistis, ze na niektoru z dievcat musis mysliet, tak to bude ta, s ktorou to ma cenu aspon skusit... Tak sa jej zacnes viac venovat alebo ja neviem co, staci byt prirodzeny a s trochou stastia to bude v rukave. Ked nie, tak treba skusat dalej...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Shark NX napísal:MVies co ... jedina rada je ... prestan chodit von len na to aby si nasiel frajerku ... a neoslovuj kazdu ktora sa ti zapaci ...
Suhlasim :). Netreba sa na to velmi upriamovat a raz ju najdes, ked budes najmenej cakat. Inac, ja mam taku teoriu, ze ta prava baba je niekde v tvojom okoli, mozno kamaratka...,len ty ju nevidis, pretoze sa stale upriamujes na hladanie. Skus chvilu nehladat, proste chod von, ale nie s neustalym zamerom niekoho zbalit a uzivaj zivota :D.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bolek napísal:Suhlasim :). Netreba sa na to velmi upriamovat a raz ju najdes, ked budes najmenej cakat. Inac, ja mam taku teoriu, ze ta prava baba je niekde v tvojom okoli, mozno kamaratka...,len ty ju nevidis, pretoze sa stale upriamujes na hladanie. Skus chvilu nehladat, proste chod von, ale nie s neustalym zamerom niekoho zbalit a uzivaj zivota :D.
jj suhlasim s bolek(om? ou? :D ). povedal by som, ze tu neplati prislovie kto hlada, najde :wink: proste len funguj ako normalne. pamataj, polovica poblemov sa vyriesi sama :)
OT: napisal by si mi do SS tvoje meno? mozno sa pozname a ani o tom nevieme :D
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ja napíšem aj sem svoje meno Tomáš. No a vy ostatní očúvajte. Tak či tak to musím nechať tak. Momentálne ma bolí hlava a nemám peniaze.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK napísal:Ja napíšem aj sem svoje meno Tomáš. No a vy ostatní očúvajte. Tak či tak to musím nechať tak. Momentálne ma bolí hlava a nemám peniaze.
Ehm aký vplyv majú peniaze na balenie dievčat ?
ades
Guru
Guru

P3Bo napísal:Ehm aký vplyv majú peniaze na balenie dievčat ?
no mozno ju nema za co pozvat, ale povedal by som, ze to nie je prvorade :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ades napísal:no mozno ju nema za co pozvat, ale povedal by som, ze to nie je prvorade :wink:
predstav si situaciu ... po perfektne stravenom veceri chlapec poziada dievca o zaplatenie uctu,trapas ...... mozny The end . aj na taketo veci vplyva materielny svet
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Na toto sa chalani stale vyhovaraju, ze ked chcu mat babu, potrebuju mat peniaze. Ako keby sme nejake vycuciavacky boli :? Ved dobre, ked na prvom stretku zaplati chalan, tak to nie je odveci :wink:, ale ak ma baba trochu rozumu, tak na dalsom zase ona, pripadne sa rozdelia, pripadne sa da ist len tak niekam poprechadzat. Vyhovorky
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

mam sice v sebe 4 velke pivka :D :D a veselu naladu..ale tak ja som doeraz platil vzdy...neviem proste mam nutkanie to zaplatit ja vzdy.....asi taký malý chlapský sindróóóm...aj ked sa dievca ponukne zaplatit proste to cvaknem ja....cize tolko :)
ades
Guru
Guru

Re: all

midnight_man napísal:ja som doeraz platil vzdy...neviem proste mam nutkanie to zaplatit ja vzdy.....asi taký malý chlapský sindróóóm...aj ked sa dievca ponukne zaplatit proste to cvaknem ja....cize tolko :)
u mna je to podobne, asi som gavalier :oops: :D a serie ma to, lebo z toho nic nemam :lol: teraz vyzeram ako materialista, ale snad pochopite :)
MayDaySK
Star
Star

Ehm aký vplyv majú peniaze na balenie dievčat ?
no mozno ju nema za co pozvat
Takže odpoveď je jasná, ale dobre to je momentálna situácia... Za mesiac to bude ináč. Ale teraz momentálne mám totálnu uhorkovú sezónu už som týždeň nebalil žiadnu, ani nebol vonku so žiadnou...
Na toto sa chalani stale vyhovaraju, ze ked chcu mat babu, potrebuju mat peniaze. Ako keby sme nejake vycuciavacky boli Ved dobre, ked na prvom stretku zaplati chalan, tak to nie je odveci , ale ak ma baba trochu rozumu, tak na dalsom zase ona, pripadne sa rozdelia, pripadne sa da ist len tak niekam poprechadzat. Vyhovorky
Tentoraz to bohužial nieje výhovorka. A si zober ako by zareagovala baba kebyže teraz stretnem sympošku a prvý dojem bude že nemám ani 6sk na zmrzlinu. Nesmejte sa vážne nemám. Teraz mi akosi nevyšli veci a tak nemám ani vyndru.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK napísal:Takže odpoveď je jasná, ale dobre to je momentálna situácia... Za mesiac to bude ináč. Ale teraz momentálne mám totálnu uhorkovú sezónu už som týždeň nebalil žiadnu, ani nebol vonku so žiadnou...
Tentoraz to bohužial nieje výhovorka. A si zober ako by zareagovala baba kebyže teraz stretnem sympošku a prvý dojem bude že nemám ani 6sk na zmrzlinu. Nesmejte sa vážne nemám. Teraz mi akosi nevyšli veci a tak nemám ani vyndru.
Vieš prečo vždy musíte ísť niekde kde sa platí čo tak si spraviť piknik ...potom sa čuduješ prečo máš takú malú úspešnosť veď byť dievča tiež si rád nechám zaplatiť za moje účty ...pozvanie do kina atď atď..je tak veĺa možností a ty si furt vyberieš takú na ktorú potrebuješ financie . :?
ades
Guru
Guru

viem, ze v GA toho vela nie je, ale skus ju napriklad zobrat na bike na nejake strkovisko (tych je v okoli dost) sa kupat, opalovat a co ja viem co este. uz je na to dost teplo :wink: na to nepotrebujes cash, stravite spolu prijemny den a este to ma jednu vyhodu, uvidis ju v bikinach :D
MayDaySK
Star
Star

Však teraz po jednej pátram z kaskádskej cyklotrasy. Tam to je aj niekde v téme. Ženy sú všade v každom meste v každej dedine len ich všetky nepoznáme... Ale téma bola o tom že či je šanca že sa vráti bývalá. Napríklad sklame sa v ostatních chalanoch a potom si uvedomí že primne sa mala najlepšie.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Keby odomna odysla baba a chcela sa vratit tak ju poslem preč ... lebo mala svoju šancu a neverila v to ze to može byt to prave ... a uvedomila si to neskoro....
sshock
Novice
Novice

hm

Príspevok od používateľa sshock »

Posli ju do p.Zien je tolko ze nestoji za to plakat nad minulostou zacni novy vztah a poxopis...zeny su ako wlak jedna odide druha pride.
:wink:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

50% bud ta ma rada ešte stale alebo nie a vztah ktory bude mat po tebe jej dlho nevydrzi lebo na teba bude chciet zabudnut a to je vsjo
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Shadow_blaster napísal:50% bud ta ma rada ešte stale alebo nie a vztah ktory bude mat po tebe jej dlho nevydrzi lebo na teba bude chciet zabudnut a to je vsjo
tak na toto rýchlo zabudni,pretože je to pekná hluposť. sorry!
Napísať odpoveď