Mechatronici najvacsi borci
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
matika sa da podla mna prezit. Staci sa jej povenovat trochu a da sa to. Ine je to ale aplikovat v tych programoch. Preto nemam rad IT 
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.mup.cz/main_scripts.php?Targ ... galerie=21
Ahojte mam zaujemo metropolitnu univerzitu v prahe lebo sa mi celkom pozdavaju iemedzinar. vztahy . len o tej skole akosi nic neviem a nikdy som o nej nepocul . mozete poskytnut nejake info. ? resp. referencie ??
:
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 19:46)
+ medzinárodné vzťahy alebo niečo také Brno alebo praha chodí niekto ??
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 19:00)
no co nikto tam nechodi ??
Ahojte mam zaujemo metropolitnu univerzitu v prahe lebo sa mi celkom pozdavaju iemedzinar. vztahy . len o tej skole akosi nic neviem a nikdy som o nej nepocul . mozete poskytnut nejake info. ? resp. referencie ??
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2010, 19:46)
+ medzinárodné vzťahy alebo niečo také Brno alebo praha chodí niekto ??
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 19:00)
no co nikto tam nechodi ??
mam tu par kamosov na medzinarodnych vztahoch FSS MUNI Brno - ak nieco potrebujes, tak sa pytaj, mozem ti prezistit
-
RoQa
Darca
No treba mi nahlasovat premety na VS na ktore sa budem pripravovat ... Cize potreboval by osm vediet aka je cca. uspesnost uchadzacov na takuto skolu . Ake predmety by som si mal zvolit ? Geografia + Matematika ? Ci su s tou skolou spokojni a ci ma nejake meno .... take tie zakladne veci
lebo najlepsie informacie su z prvej ruky kto tam chodi a nie z clankov na internete
+ po tejto skole kde najcastejsie nachadzaju absolventi uplatnenie ? Dik

Na medzinárodné vzťahy je plus mať dva jazyky dobre naštudované. Aspoň z toho čo počúvam.
-
RoQa
Darca
a prijimacky su z dvoch alebo jedneho ? resp. za akych predmetov ?
Zavisi od toho kde chces ist na medzinarodne. Mas v podstate 2 moznosti. Univerzita Mateja Bela. Tam treba vediet 2 jazyky a mat vseobecny prehlad. Najviac ti ale pomoze niekto znamy a asi tak 400 EUR. Hovorim z vlastnej skusenosti. Je to skutocne zkorumpovane. Naviac teraz znižuju počet prijatych, aby mohli mat vytuženy štatut univerzity. Lepsia varianta je ist do Česka. Najmä na medzinarodne vztahy na Masarykovej U. v Brne. Tam treba spravit testy Scio. Ak ratas aj medzinarodne vztahy na Ekonomickej U. v BA. Tam treba anglinu a matiku. Absolventi sa vsak diplomacii nevenuju. Vela štastia.
// pisane kamosom z medzinarodnych
Tuším, že prijímačky sú len z jedného ale ďalej sa v štúdiu pokračuje v dvoch zrejme. Nemám to naštudované a nie je to smer ktorým sa chcem ja uberať. Skús sa bližšie informovať na fakultách na ktoré chceš ísť.RoQa napísal:a prijimacky su z dvoch alebo jedneho ? resp. za akych predmetov ?
-
RoQa
Darca
No BA vypadava tam treba vediet anglinu + iny jazyk okrem rustiny ktoru mam ja co som cital na ich stranke . Ako som cital univerzita mateja bela tiez nebude to prave pre mna ako som predpokladal uz predtym teda asi najskor ta Masarykova BRno .pisal si o tych SCIO cize ak som spravne pochopil ...Maki napísal:Zavisi od toho kde chces ist na medzinarodne. Mas v podstate 2 moznosti. Univerzita Mateja Bela. Tam treba vediet 2 jazyky a mat vseobecny prehlad. Najviac ti ale pomoze niekto znamy a asi tak 400 EUR. Hovorim z vlastnej skusenosti. Je to skutocne zkorumpovane. Naviac teraz znižuju počet prijatych, aby mohli mat vytuženy štatut univerzity. Lepsia varianta je ist do Česka. Najmä na medzinarodne vztahy na Masarykovej U. v Brne. Tam treba spravit testy Scio. Ak ratas aj medzinarodne vztahy na Ekonomickej U. v BA. Tam treba anglinu a matiku. Absolventi sa vsak diplomacii nevenuju. Vela štastia.
1.) stacia mi maturitne vysvedcenia , priemery z vysvedceni + tie SCIO (národní srovnávací skoušky ) ?
teda kde sa robia a to je nejaký všeobecny prehľad alebo jazyky resp. ake predmety na to treba vedieť ?
ak sa mylim tak ma prosim oprav.
PS: Dakujem za ochotu .
-
Schelmy
Medium Star
možno sa spýtam teraz blbosť, ale je nejaká vysoká škola, ktorá pripravuje absolventov na prácu na letisku? myslím tie check-iny, v riadení letiska, kontroly,proste hocičo.. alebo ako sa dá dostať na také pozície?
pozri si letecke fakulty (i ked nemyslim, ze zrovna na take prace ako odbavovanie check-in-ov, pasovu kontrolu a podobne treba mat specialne vzdelanie... skor tie vyssie pozicie, nejaky manazment, dispecing a pod)
napr. LF TUKE katedra manazmentu leteckej prevadzky
napr. LF TUKE katedra manazmentu leteckej prevadzky
-
axxis
Addict
v Ziline je letecka fakulta, ale neviem Ti povedat nic blizsie
-
pishta
Light Professional
Co poviete na UK Fakulta managementu ... som tretiak na gymnaziu a rozhodujem sa kam na vysku vobec neviem...
Akurat pozeram ze prijmacky su z matematiky ... je tam tazka matematika? Nechcel som z nej maturovat niesom az tak dobry z mat
ale zas niesom ani najhorsi...
Akurat pozeram ze prijmacky su z matematiky ... je tam tazka matematika? Nechcel som z nej maturovat niesom az tak dobry z mat
ale zas niesom ani najhorsi...
vie niekto aký percentil stačil minulé roky z TSP na prijatie na PF Muni?
Chcel by som sa spytat,co by sa mi viacej oplatilo. Cize si lahsie najdem zamestnanie,menej narocna skola,lepsi plat,...
Rozhodujem sa medzi:
Stavebna fakulta v BA(asi pozemne stavitelstvo)
Stavebna fakulta v Ziline(tiez pozemne stavitelstvo)
Strojnicka fakulta BA(este neviem aky odbor)
Chcem ist maturovat z matematiky a fyziky. Skor by som chcel ist na stavebnu,kedze sa mi zda zaujimavejsie navrhovanie budov a navyse si mozem byt sam "panom"(teda ziadny sef) a nemusim sa stahovat kdesi daleko od domu,kedze tu,kde byvam je malo firiem,kde by sa uplatnila strojarina.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 19:59)
to tam nikdo nechodi?
Rozhodujem sa medzi:
Stavebna fakulta v BA(asi pozemne stavitelstvo)
Stavebna fakulta v Ziline(tiez pozemne stavitelstvo)
Strojnicka fakulta BA(este neviem aky odbor)
Chcem ist maturovat z matematiky a fyziky. Skor by som chcel ist na stavebnu,kedze sa mi zda zaujimavejsie navrhovanie budov a navyse si mozem byt sam "panom"(teda ziadny sef) a nemusim sa stahovat kdesi daleko od domu,kedze tu,kde byvam je malo firiem,kde by sa uplatnila strojarina.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 19:59)
to tam nikdo nechodi?
Hellou, mam taky mensi problem.
Chodim na ŽU - EF, a moj problem je ten, ze neni to to co som si predstavoval. Este sa daju posielat prihlasky na VS. A tu je ten problemik. Neviem, ale ozaj neviem co zrobit.
Ked si poslem poslem prihlasku na FEI STU (stale studujem na EF ŽU) , spravim prijimacie konanie, a tiez spravim normalne aj letne/zimne skusky v ziline, a nakoniec nechcem ist na STU, tak mozem normalne pokracovat v Ziline, teda, studentom STU sa stavam az v den zapisu nie?
... problem je ten, ze mi asi ostane jeden/dva resty z roka (matematika) a asi nemozem poziadat o prelozenie zo Ziliny do Bratislavy.
Neviem, neviem co robit, zilina neni to prave orechove co som si prestavoval ( intrak je v pohode, ale tie ostatne veci k tomu
...) a Bratislavu mam od domu kusok. Tak neviem ci poriadne zabojovat a ostat v Ziline, alebo ist odznova v Bratislave.
Poradi niekto prosim ?:]
Chodim na ŽU - EF, a moj problem je ten, ze neni to to co som si predstavoval. Este sa daju posielat prihlasky na VS. A tu je ten problemik. Neviem, ale ozaj neviem co zrobit.
Ked si poslem poslem prihlasku na FEI STU (stale studujem na EF ŽU) , spravim prijimacie konanie, a tiez spravim normalne aj letne/zimne skusky v ziline, a nakoniec nechcem ist na STU, tak mozem normalne pokracovat v Ziline, teda, studentom STU sa stavam az v den zapisu nie?
... problem je ten, ze mi asi ostane jeden/dva resty z roka (matematika) a asi nemozem poziadat o prelozenie zo Ziliny do Bratislavy.
Neviem, neviem co robit, zilina neni to prave orechove co som si prestavoval ( intrak je v pohode, ale tie ostatne veci k tomu
Poradi niekto prosim ?:]
-
zeto750
Medium Star
Zdravim rad by som sa blizsie informoval o studijnom odbore "manazerska informatika" u na je na UK a v cesku je na VUT BR.
Ide mi o to co presne robi absolvent (laicky povedane) a ci ma takyto odbor buducnost skratka ci sa absolvent uplatni?
A druha vec neviete aplikovana INF. v KE asi nebude aj v nasom jazyku alebo viete o niecom? (KE by mi vyhovovali ale tam je to len v ANJ.)
Ide mi o to co presne robi absolvent (laicky povedane) a ci ma takyto odbor buducnost skratka ci sa absolvent uplatni?
A druha vec neviete aplikovana INF. v KE asi nebude aj v nasom jazyku alebo viete o niecom? (KE by mi vyhovovali ale tam je to len v ANJ.)
Caute
Mam zopar otazok,este mam 2 roky do maturity ale aj tak.Chcel by som sa venovat informatike (programovanie),len neviem co k tomu treba aby som mal nejaku sancu.Hraval som dlho sach,matika na 3 lebo tento rok mame geometriu,ale ked mame priklady tak 1-2.Informatika tam furt 1 na vysvedceni.Pls poradili by ste my co k tomu treba.Diky.
Mam zopar otazok,este mam 2 roky do maturity ale aj tak.Chcel by som sa venovat informatike (programovanie),len neviem co k tomu treba aby som mal nejaku sancu.Hraval som dlho sach,matika na 3 lebo tento rok mame geometriu,ale ked mame priklady tak 1-2.Informatika tam furt 1 na vysvedceni.Pls poradili by ste my co k tomu treba.Diky.
Myslim si, ze manazerska informatika ma momentalne obrovske uplatneniezeto750 napísal:Zdravim rad by som sa blizsie informoval o studijnom odbore "manazerska informatika" u na je na UK a v cesku je na VUT BR.
DavisJ, nic sa neboj... preco by si to nemal zvladnut, do matury mas este daleko... Odporucam zacat nieco programovat, nejake web stranky a pod., ale nic sa neboj, to ta na vyske naucia...