tak v tom ti uz neporadim, precitaj si informacne listy k studijnemu programu a rozhodni sa sam...pocul som ze dorucovatelstvo je dost lahke...ale to som len pocul, neviem co je na tom pravdykukiak napísal:stale nie som rozhodnuty.. bud zasielatelstvo alebo ten elektronicky obchod a manazment. Fakt neviem
Aka vysoka skola ?
niekto mal pravdu, ale EKO fakulta..MaTT5 napísal:niekto mi hovoril ze BVSP prijma sutentov s priemerom znamok do 2,00 bez prijmaciek, neviete o tom neco blizsie?
//autoeditácia príspevku ( 02 Jun 2009, 16:36 )
nejaky student prava na Masarykovej / Karlovej univerzite by sa tu nenasiel?
Rad by som podiskutoval, pretoze cas na rozhodnutie sa krati
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
mam jeden mensi problem, a tak sa pytam, ci by mi niekto vedel poradit. Robil som skusky do prahy na VSE a nakoniec to dopadlo vsetko tak, ze som ich neurobil
ale kamos, co mal asi o 15 bodov viac, tak ich spravil, a preto ma napadlo, ze mozno zopar ludi sa najde, co na tu skolu nepojde a pritom urobili a tak mozno prenechaju miesto pre inych.
Ako mam napisat ten list na tu skolu a kedy? vedel by mi to niekto poradit? Vopred dakujem
EDIT: nie ze neurobil, ale nebol prijaty... skusky som urobil
mam jeden mensi problem, a tak sa pytam, ci by mi niekto vedel poradit. Robil som skusky do prahy na VSE a nakoniec to dopadlo vsetko tak, ze som ich neurobil
Ako mam napisat ten list na tu skolu a kedy? vedel by mi to niekto poradit? Vopred dakujem
EDIT: nie ze neurobil, ale nebol prijaty... skusky som urobil
-
Tempus7
Star
čekni túto tému, mohla by ti pomôcť
http://www.hojko.com/prijimacky-vs-odvo ... 95618.html
-
matus121
Light Professional
vdaka, prave to som potrebovalTempus7 napísal:čekni túto tému, mohla by ti pomôcť
//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2009, 16:20 )
chodi niekto na Ekonomicku fakultu na TUKE? mohol by mi napisat spravu, vopred dakujem
zdravim,
mal by som jednu ot., takto vyzera, ze ma zobrali na 2 VS.
tak do mesiaca by mi mali prijst ofic. papiere.Chcem sa spytat kolko mam vlastne casu na rozhodnutie
Zapis na bc. byvaju vraj vzdy v septembri...takze az do vtedy?
dik,
btw:je to neuc G na UMB a verej sprava na UPJS KE...ak by niekto aj v rozhodovani vedel poradit budem vdacny
tak do mesiaca by mi mali prijst ofic. papiere.Chcem sa spytat kolko mam vlastne casu na rozhodnutie
dik,
btw:je to neuc G na UMB a verej sprava na UPJS KE...ak by niekto aj v rozhodovani vedel poradit budem vdacny
ked ti pride oficialne potvrdenie zo skoly, ze ta prijali tak tam budes mat pokyny, ktorymi sa budes riadit tzn. kedy mas zapis, intrak etc. takze cas mas vacsinou do datumu zapisu na danu skolu. ja mam zapis 2.7 a september sa mi zda neskoromyscho90 napísal:zdravim,
tak do mesiaca by mi mali prijst ofic. papiere.Chcem sa spytat kolko mam vlastne casu na rozhodnutie![]()
dik,
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
t0m4s3
Admin
Na studiu informatiky sa neprogramuje zdaleka tak vela a tak do hlbky ako si ludia zvyknu mysliethlodavec napísal:Riesim mensi problem, prijali ma na VSE na fakultu podnikohospodarsku a aj na informatiku a statistiku. nvm sa rozhodnut na ktoru ist, na informe sa hlavne bojim programovania, som z gympla a programovali sme iba v delphi jeden rok. pls poradte
-
manager666
Star
okay, avsak na akej vyske-fakulte sa programovaniu venuju najviac ?t0m4s3 napísal:Na studiu informatiky sa neprogramuje zdaleka tak vela a tak do hlbky ako si ludia zvyknu mysliet
-
fero_zezina
Amateur
-
easton
Professional
kosice co som pocul elektrotechnika je velmi velmi tazka....nastupi 450 ludi a skonci 100 tak si vies predstavit odpad..no niesom si stopro isty ked zle opravte ma!fero_zezina napísal:Pani a dami, na aku VS by ste sli z tychto 2? Planujem ist aj na intrak, trocha viac sa naklanam do ziliny, ale fakt si neviem vybrat.. nejaku radu prosim:)
FEI TUKE (elektrotechnika)
EF UNIZA (elektrotechnika)