Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa jarda.j »

Nik z MLM nieje finančným poradcom, to už je všeobecne známe. Jediná šancia na následné a udržiavacie provízie je IBA u firiem, ktoré sú na to ustanovené, čiže poisťovne, banky, stavebné sporitelne - a to napriamo, so zmluvou právne závaznou. Nie žiadní MLM paraziti, vo financiách to nefunguje. Žiaden podomový obchod nevzdelaných primitívnych oblbnutých parazitov v teréne.

Upozorňujem, že je to i na tomto fóre sledované orgány činnými v trestnom konaniu na úrovni organizovanej kriminality, a v tomto prípade i o prijímaní peniazí bez daňového dokladu, nezákonnej organizácie II piliera proti zákonu 43/2004 Z.z, podvodov, zneužitiu práv spolupracovníkov, ale aj prostitúcie...

Prečo neidete na vzdelávanie gratis ku tým, ktorí vedia, sú vzdelaní a vyškolení ? To Vám ozaj chýbajú zjavné retardované promiskuítne individuá, ktoré sú všeobecne známe nielen v Košiciach ? A ani neviete, že sú už aj pozostalí po manipulátoroch, ktorí pre prachy urobia všetko ? Že ich zaujímajú iba peniaze pre nich a na úkor kohokoľvek a čohokoľvek ?

Ja som bol zakladatelom MLM poradenského finančného systému v roku 2000 v Košiciach a tento "pán" aj mňa podviedol ? ... viac na mojom blogu :censored:
//Goten: Link na stránku s tvojím blogom bol zmazaný z dôvodu reklamného podtextu.

P.S. Ten link nie je obchodný, som mimo obchodovania. Už len rieším kriminalitu, ktorá vznikla v mojej bývalej štruktúre, a napomáham v jej riešeniu pri podvodoch na spolupracovníkoch a pri pomoci obetiam - pozostalým.
Luki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luki »

Všetci tu píšte o tom že to je blbosť a pyramída. No nikto z vás to naozaj neskúsil a nezamakal na sebe takže viete o tom veľký prd... Niekomu sa zdá že to je pyramída, ale vôbec to nieje pravda. Preto lebo podobne veci sú zakázané a AFG motivuje ľudí učiť sa v smere financií ako sa nenechávať okrádať od štátu, bánk a na oplátku toho, že sa vy so známymi porozprávate a poradíte im, alebo ich oboznámite, že existuje oveľa lepší systém sporenia ako má doteraz dostávate prémie za tandemy neskôr body atd... (klasická motivácia) Nejedná sa o PODOMOVÝ predaj a nieje to otravovanie ľudí. Dať niekomu návrt a oboznámiť ho s dobrou vecou nieje zle... Je to normálna vec a funguje to tak všade vo svete... Ja som bol tiež na vstupnom seminári a dal som tých poondených 50eur tiež som si pred seminárom povedal bože možno som sa okašľal ale po čase som pochopil o čo ide. Niektorí mladý chlapci sú už dávno za vodou a to majú 22rokov, ale makali na sebe nie tým že odrbávali ľudí, ale tým že im zdieľali svoje vedomosti, svoju filozofiu a poradili im ako viesť spokojný a úspešný život. Takže ak ste tam neboli a neviete o čo ide, tak tu nepíšte bludy a neodrádzajte mladých šikovných ľudí z ktorích by mohlo niečo byť v budúcnosti...
Majte sa krásne .... :smt006
markus
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa markus »

OT: najlepsi su prispievatelia s jednim prispevkom na fore, na tych sa vzdy zasmejem :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Luki: myslíš si, že skúškou zmeníme niečo na tom, že je to pyramída? Preboha, kde si žil posledných 15 rokov? Takých "biznisov" a takých ako ty už boli stovky a všetci dopadli rovnako, až na tie najväčšie ryby. A poznám ich požehnane dosť, pretože veľká časť mojich bývalých spolužiakov z gymnázia takto "podnikala" a mala neustále plnú hubu "biznisu".

Koľko všetkých vecí je zakázaných a predsa len existujú a dejú sa. Nebuď naivný. A okrem toho, každý normálny človek si dokáže preštudovať systém a vyhnúť sa všetkému, čo nie je potrebné.

Ak zhrniem tvoj príspevok, tak si tu napísal samé nepodložené bludy a rozprávky, ktoré sme už počuli neustále omieľané od iných, aj na tomto fóre a aj v realite. Nemysli si, že si nejako prevratný - všetci ste totiž vyformovaní podľa jedného vzoru a všetci ste prešli tým istým brainwashingom. Radšej budeme odrádzať mladých ľudí, aby sa nestali neproduktívnymi špekulantmi a aby sa radšej venovali štúdiu a vede.

Maj sa krásne.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Luki...

Začnime azda základnými pojmy tejto "firmy"

Vieš pojem "pasák" ?
Vieš pojem "bordelmama" ?
Vieš pojem "podvodník" ?
Vieš pojem "prostitúcia" ?
Vieš, ktorý prvý bordel v KE bol ? Žeby azda Hrabina ? A či bol ?
Vieš niečo o daňových podvodoch ?
Vieš niečo o vzdelaniu RSDr ?
Vieš niečo o exekúciách tohto oného ?
Vieš ovládať Google ?
Máš IQ nad cca 60 ?
.
.
.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Luki napísal:Všetci tu píšte o tom že to je blbosť a pyramída. No nikto z vás to naozaj neskúsil a nezamakal na sebe takže viete o tom veľký prd... Niekomu sa zdá že to je pyramída, ale vôbec to nieje pravda. Preto lebo podobne veci sú zakázané a AFG motivuje ľudí učiť sa v smere financií ako sa nenechávať okrádať od štátu, bánk a na oplátku toho, že sa vy so známymi porozprávate a poradíte im, alebo ich oboznámite, že existuje oveľa lepší systém sporenia ako má doteraz dostávate prémie za tandemy neskôr body atd... (klasická motivácia) Nejedná sa o PODOMOVÝ predaj a nieje to otravovanie ľudí. Dať niekomu návrt a oboznámiť ho s dobrou vecou nieje zle... Je to normálna vec a funguje to tak všade vo svete... Ja som bol tiež na vstupnom seminári a dal som tých poondených 50eur tiež som si pred seminárom povedal bože možno som sa okašľal ale po čase som pochopil o čo ide. Niektorí mladý chlapci sú už dávno za vodou a to majú 22rokov, ale makali na sebe nie tým že odrbávali ľudí, ale tým že im zdieľali svoje vedomosti, svoju filozofiu a poradili im ako viesť spokojný a úspešný život. Takže ak ste tam neboli a neviete o čo ide, tak tu nepíšte bludy a neodrádzajte mladých šikovných ľudí z ktorích by mohlo niečo byť v budúcnosti...
Majte sa krásne .... :smt006
Ked teda tvrdis ze si taky dobry tak mozno by som sa nechal ukecat aby si mi spravil fasa zivotnu poistku beres?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Azda nastal čas na otvorenie súvislostí.

V mojom netovom časopise ZRCADLO, ktorý som tvoril v roku 2007, v čísle 4 je niečo o pojmu akadémia, vložím alespoň úryvok, ale stojí to za prečítanie pre pochopenie obludnosti tejto "firmy"... ide to z *pdf. formátu, takže z formátu časopisu. Tu to dávam bez grafiky. Viac je v mojom blogu na :censored: a v debatách na http://www.trinec.cz, kde sbieram konkrétne faktá od podvedených a okradnutých ľudí aj z CZ pre zastavenie likvidácie spolupracovníkov, pretože už sú podaktorí aj "pod zemou"..., aj z tejto "štruktúry". Na súdne konania pre obranu podvedených spolupracovníkov, ktorými predsa tiež nechcete byť, nie ?

Hovorili sme mu "Pako", sám si hovorí "Paco" a má to stále aj na upútavaču na Hrabine, o ktorů prišel preto, že neplatil dodávateľom za služby a následne sa dohodol na predaju "bez dokladov" a sám sa udal na polícii, že nedostal zaplatené po prepisu na katastri mimo kasu ďalších tých 5 mil. Sk... takže ide šetrenie a stíhanie pre pripravovaný daňový podvod. A povedzte, chcete robiť za takýchto podmienok ? S prezentáciou zdokladovane vyhodnoteného nebezpečného individua, ktoré nedostalo povolenie na prednášanie po absolvovaniu "dispozičnej prognostiky" ? Pretože je nebezpečný pre ľudí ? Takže ide osve po podvodoch firmy, ktorá mu umožnila činnosť, a aj tú podvázal ?

Týmto skládam úctu už nebohému spolupracovníkovi Ing. Jozefu Nemcovi z Košíc, ktorý bol tiež podvedený a okradnutý týmto individuom a nezvládnul to, doklady mám...

Chcete platiť bez dokladov prístup do "kancelárie" a uvolniť ju na pokyn pri príchodu akejkoľvek "štetky" pre osobné odskúšanie? Platiť za kanceláriu a bez dokladov ? Platiť za tie žvásty na CD, DVD, okopírované zmyšlenky a iné zjavne aj psychopatické bláboly ?

ZRCADLO č. 4 zo dňa 9.7.2007 dostupného na nete :

Pojem Akademie :
Význam:
•1. starořecká filozofická
škola
• 2. název vysoké školy
• 3. vrcholná vědecká
instituce
• 4. typ vzdělávací
instituce
• 5. slavnost s programem
uměleckého rázu
Dejme si ruku na srdce a
zamysleme se, co vlastně
máme s akademií kromě
toho jednoho slova
společného ?
Možná jen to, že se
snažíme a to jenom
málokteří – vychovávat
spolupracovníky k úctě k
pravdě a lásce,
tolerantnosti, zákonům a
jiným všeobecně platným
pravidlům nezbytným pro
život ve společnosti
Řízení nejen jakékoliv
společnosti , natož vysoce
odborné ve financích –
vyžaduje řádné odborné
vzdělání – v našem případě
ekonomickou fakultu a
odborné postgraduální
nadstavby, bohatou a
úspěšnou praxi v bankové
a pojišťovací oblasti v
dotyčných špičkových
institucích a především
lidskost, altruismus, práci v
prospěch druhých, cit pro
spravedlnost, empatii,
umění naslouchat...
V jednom z posledních čísel
infa byla zmínka o založení
vzdělávací akademie a jsme
rázem u podstaty našeho
vážného problému – mám
přehled osobně od roku
2000 a jiní i déle a mohu
zodpovědně prohlásit, že
největší podíl na přípravě
lektorů měla paní
Fridrichová s panem
Očenáškem a následně gró
odborné činnosti převzala
paní Mgr. Hartmanová, na
jejíž přednášky a praktická
cvičení jsme všichni velice
rádi chodili a aktivně jsme
se jich zůčastňovali.
Bohužel tím odčleněním
Slovenska došlo doopravdy
k deklasování přípravy
lektorů s evidentním cílem
“papouškovat” všude a i na
seminářích – urychleně
uzavírejte ty smlouvy,
nedebatujte, hlavně hned...
přešlo to pouze do nahánění
smluv a často i nezákonným
způsobem /viz vyjádření
technického ředitele ČSOB
na velké poradě v Holíči/,
motivací k antidatování
pojistných smluv tamtéž,
následně ten nezákonný
komplot v oblasti II pilíře a
tím dokonaný rozpad
prakticky všech slovenských
struktur naší firmy.
Takže jsou některé znaky z
bodu 4 a bodu 5 s tím, že
nejde o vzdělávání v
pravém slova smyslu – ale
spíše o fanatické sektářství
– viz debaty na
internetových fórech a s
tím spojené ty “slavnosti”
vyvolených “loajálních”
pochlebujících jedinců... a
s uměleckým rázem to také
nemá nic společného,
naopak jde o výsměch i
kulturní složce člověka.
Takže profesionálové –
lektoři a řiditelé buď
nevydrželi ty nezákonnosti
a manipulace a odešli sami
nebo byli prostě vyštváni,
protože se nechtěli podílet
na “změně” směřování naší
firmy a nechtěli jít ani proti
spolupracovníkům, proti
občanům, proti vlastnímu
svědomí a proti zákonům a
morálce. Tito naši bývalí a
úspěšní spolupracovníci se
samozřejmě zapojili do
obdobné činnosti buď
napřímo a to i s našimi
obchodními partnery a se
svojí strukturou, nebo s
obdobnými firmami MLM
– kde se dodržují
přednášené pravidla, kde se
nepřeregistrovávají žádní
spolupracovníci

P.S. Ten link nie je obchodný, som mimo obchodovania. Už len rieším kriminalitu, ktorá vznikla v mojej bývalej štruktúre, a napomáham v jej riešeniu pri podvodoch na spolupracovníkoch a pri pomoci obetiam - pozostalým.
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

Mozno i na mna budete nadavat , ze dalsi pouzivatel co ma iba jeden prispevok a hned vam tu tlaci kapustu do hlavy, ale vec sa ma takto.

Firmu pozorujem uz dlho, stupil mi don moj najlepsi kamarat, prehovoril vsetkych co poznal i nepoznal a pod... na pokeci stale najdem niekoho z AFG ze kto chce zalozit firmu, kto chce zarabat a pod...
Ale k veci, AFG nie je podvod, nie su tam podvodnici, nie su tam zlodeji.
Klasicky a sedliacky vam to poviem, su to sikovni mladi ludia, kt. "pracuju" ukolovo, za kazdu zmluvu maju €, a tak kazdeho tam tahaju, ci su tie zmluvy NAJleosie na trhu, ci to je to NAJlepsie pre vas a vasu rodinu, to nepoviem, proste taketo sluzby a produkty produkuju poistovne a banky LEGALNE, tak isto i AFG, akurat je prostrednikom medzi zakaznikom a v tomto pripade spolocnostou AXA. A beru za to prvizie.

Cize vsetko v poriadku, ale co sa mne nepaci ze zavadzaju, pracuje tam strasne vela mladych ludi, 18 rokov... a take halusky vam vedia naslubovat ze koniec... ale netreba to brat vazne ide im o €. Nie kazdy kto tam pracuje, alebo chodi tam vie i realne o com je rec. a preto robia zle meno AFG. Reci ze nie su poistovaci a ze na to aby vas naucili hospodarit s vasimi €..... to je na vas comu uverite. Za seba poviem ze tam ani € nedam, lebo nemam chut si zmrazit € na par rokov a nie som ani odkazany na statnu premiu, ci cim tam garantuju ....

Ale co chcem povedat a co povazujem za hlavne je ta vec ze musite uvazovat logicky, a co sa mi nepaci na tej firme je ten "masivny" nabor ludi, a iba par ludi, cest vynimkam tam fakt vedia o com je rec...
Proste mam dojem ze 99% co tam robi tam "zamestanli" len preto aby im dali 50€ za vstupny seminar, potom aby sa nabiflili par textov, prehovorili iba 2-3 naj kamaratov aby tam dali €, potom svoje rodiny a skonccili, ano zarobili na proviziach dajme tomu 1000€.... ale dalej skoncili, chodili tam 5 mesiacov, niekolko hodin denne, prevolali stovky hodin, stretli sa so vsetkymi ludmi v ich adresary, a zarobili smiesnych par ticis €... ale dalej stooja co dalej? ked uz nikoho nenajdu? je to klasicka ukolova praca "poistovaka" Hladat a spisat zmluvu... Zas na druhu stranu vyrok ze zarobili par smiesnych (max) 1000€... ale za aku cenu,? Ze tie peniaze budu ppracovat? ze ich zmrazite na niekolko rokov, a potom z povodnych napr 3000€ budete mat 1800? alebo nie vy ale vasi kamarati,vasa rodina, a pod.... proste berte na vedomie, ze tie sluzby neponukate cudzim!!! Ale rodine!!!PRiatelom!!! Mozno teraz prekranse cez ruzove okuliare, ale co o par mesiacov, rokov, ked tam uz deginitivne robit nebudete!!! Ako sa na rodinu, kamaratov budete pozerat? To ze o par mesiacov, rokov tu dana firma nebude, to neviem.... ale takchto "vybornych " firiem tu bolo neurekom, desiatky a desiatky, astale budu...
Nic viac, ak mas kontakty a poznas ludi co by ti podpisalli papier tak mas sancu zarobit, verim tomu, ano zarobit mozes....

ale co dalej?

Tymto nechcem nikoh odhovorit, alebo prehovorit, len prosim vas deti co tam idete, NEDAJTE len na reci toho kto vas prehovara!!! najdite si i druuhu stranu, informujte sa i v tej poistovni....dajte si povedat!
lebo darmo ze kamrat vas perhovara, a najsilnejsi argument kt. pouziva je ze kukni clovek co je nadomnou uz ma vlasne auto BMW... ja len za tento mesiac som si kupil notebook a pod...toto NIE JE ARGUMENT!!!
Preto nemam rad takyto obchod.... lebo toto nie je nieco co kupis, minies love a ides dalej, ale tu sa zaviazes na niekolko rokov... takze davajte si extremne pozor co podpisujete... nechcem povedat ze vas kamarat co vas na to prehovoara vas chce oklamat, okradnut, sam o tom nevie na 100%! sam nevie o com tam je vskutocnosti rec....

A to ze vam daju kozene puzdro, pero, blok, a par ich textvo vytlacenych na farebnej laserovej tlaciarni, ...prosim vas....
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Ano presne,tie reci o BMW poznam,reci,ze ahaa ten nado mnou ma 22 rokov auto,hodinky,chodi si ako panko,nema problem a ostatni su iba geňkovia a on velky biznis-man
Su v tom skoro vsetci kamarati,jeden,co tam je najdlhsie zarobil za 4 mesiace okolo 600 eur..ale ja neviem,je to take cudne,uvidim,ako im to dlho vydrzi..
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

jasne ze nevydrzi, takychto tu bolo stovky firiem, len rychlo nabrat ludi, spravit snimi zmluvy, spravit zmluvy s ich rodinami a dovi dopo :)
A mozno ze sa mylim :( a mozno ze nie
feriy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa feriy »

afg je skvela firma ktora dava mladym ludom sancu presadit sa..ako dosiahnut uspech..ja mam s nou len tie najlepsie skusenosti..pre mna su tie informacie na nezaplatenie..50 eur zas nieje dnes tak vela..a investovat do seba sa stale oplati..niekto este vacsie prachy pusti na jednej diskoteke..a zije dalej..ale vsetko co na tomto svete existuje ma svojic odporcov a aj privrzencov..ved kazdy sme iny..a kazdemu sa paci nieco ine..nie je to praca pre kazdeho..ale pre toho kto chce nieco v zivote dosiahnut a pekne si zarobit,je to skvela sanca dosiahnu uspech..a kto si to neskusil na vlasstnej kozi,nech do toho nekeca..

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2010, 18:37)
afg je skvela firma ktora dava mladym ludom sancu presadit sa..ako dosiahnut uspech..ja mam s nou len tie najlepsie skusenosti..pre mna su tie informacie na nezaplatenie..50 eur zas nieje dnes tak vela..a investovat do seba sa stale oplati..niekto este vacsie prachy pusti na jednej diskoteke..a zije dalej..ale vsetko co na tomto svete existuje ma svojic odporcov a aj privrzencov..ved kazdy sme iny..a kazdemu sa paci nieco ine..nie je to praca pre kazdeho..ale pre toho kto chce nieco v zivote dosiahnut a pekne si zarobit,je to skvela sanca dosiahnu uspech..a kto si to neskusil na vlasstnej kozi,nech do toho nekeca..

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2010, 18:45)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aj ked to napises 10-krat, povesti firmy to neprida
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

keď počujem slovo "úspech" v spojitosti s takýmito "firmami", až mi prejde mráz po chrbte. Hneď si predstavím tie školenia, počas ktorých nám toto tlačili do hlavy až som bol z toho zmagorený asi tak ako ty teraz.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

feriy napísal:afg je skvela firma ktora dava mladym ludom sancu presadit sa..ako dosiahnut uspech..ja mam s nou len tie najlepsie skusenosti..pre mna su tie informacie na nezaplatenie..50 eur zas nieje dnes tak vela..a investovat do seba sa stale oplati..niekto este vacsie prachy pusti na jednej diskoteke..a zije dalej..ale vsetko co na tomto svete existuje ma svojic odporcov a aj privrzencov..ved kazdy sme iny..a kazdemu sa paci nieco ine..nie je to praca pre kazdeho..ale pre toho kto chce nieco v zivote dosiahnut a pekne si zarobit,je to skvela sanca dosiahnu uspech..a kto si to neskusil na vlasstnej kozi,nech do toho nekeca..
No ono v kazdej pyramidovej hre su ti spokojni a ti nespokojni. Tych nespokojnych je samozrejme viac, pretoze "zivia" tych spokojnych a uspesnych ( :roll: )
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

feriy napísal:afg je skvela firma ktora dava mladym ludom sancu presadit sa..ako dosiahnut uspech..ja mam s nou len tie najlepsie skusenosti..pre mna su tie informacie na nezaplatenie..50 eur zas nieje dnes tak vela..a investovat do seba sa stale oplati..niekto este vacsie prachy pusti na jednej diskoteke..a zije dalej..ale vsetko co na tomto svete existuje ma svojic odporcov a aj privrzencov..ved kazdy sme iny..a kazdemu sa paci nieco ine..nie je to praca pre kazdeho..ale pre toho kto chce nieco v zivote dosiahnut a pekne si zarobit,je to skvela sanca dosiahnu uspech..a kto si to neskusil na vlasstnej kozi,nech do toho nekeca..

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2010, 18:37)

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2010, 18:45)
napis nam o svojich referanciach :smt006
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

A je to tu. Odstoupivší parazitující příživník, který dlouhodobě okrádal solupracovníky v MLM ZFP, narazil. I v "jeho" mnou vytvořené struktuře se začínají řešit organizované podvody, a to nejen daňové, ale i prostituce, kuplířství a jiné... EXIT

Přetekl práh trpělivosti a společnost se začíná bránit proti parazitům, podvodníkům, pasákům, kuplířům...

//www.facebook.com/podvodZFP

Podvedeni firmou ZFP Akademie a. s. HELP - Sdružení práv podvedených otevírá s kauzu se společností ZFP. Prosíme všechny, kteří s fy. přišli do styku, aby popsali jejich praktiky. Zajímají nás především podmínky spolupráce, pokuty za předčasné ukončení smlouvy a vše okolo provizí.

Jakmile budeme mít dostatek podkladů, zahájíme potřebné kroky k zastavení nekalých praktik.

Oskenované dokumenty prosím zasílejte na
[email protected]

Taktéž s námi můžete věc konzultovat telefonicky na tel. č. 774 97 97 27

Děkujeme za Vaši podporu.
Luky z lúky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luky z lúky »

Zdravím. Po rozhovore s jednym kamaratom som sa nechal zlakat :psssst: . Vstupny poplatok mi vyplati on a dalej uvidim aka to je skola co ma dokaze naucit a ze po zarobku mu to vratim. Preto si vravim preco nie. Po absolvovani priblizne ôsmich prednasok v hodnote cca 3 eur za jednu sa naucim robit tie zmluvy.Cize si zaplatim 24 eur prednasok s urcite skvelymi recnikmi a zistim ci to ma buducnost .Na zmluvy si pokusim dat pozor a nepozeram nato s ruzovymi okuliarmi lebo KE su plne odrbov :wink: o priebehu tejto levelovky budem pisat . :smt006
Fanthomas2
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fanthomas2 »

ešte si pri zmysloch ? :D :...
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Tak ako sa ti tam pozdava, lebo pociatocny BOOM uz opadola stale tam je menej a menej ludi :))
triplexXx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triplexXx »

Uz je asi "pan podnikatel", takze sa s nami obycajnymi ludmi nebavi :D
Napísať odpoveď