Akadémia finančnej gramotnosti
-
Stankoo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Akadémia finančnej gramotnosti
Stretli ste sa s niecim takym?Aky mate nazor?Kamarati sa do toho dost zenu..
Aj mna kamos,ktory tam je cca 2 mesiace s tym oboznamil..takze: 1. vec,musite absolvovat vstupny seminar,ktory vam da take prve lekcie + materialy,cena 50 eur,potom je to uz na vas,ku kamosovi dosli uz skuseni chlapci z tej firmy,prezreli vseliaky poistky a nasli tam chyby,poistky upravili,urobili nove,myslim,ze nejake setrenie 20 eur mesacne na dochodok,za to kamos dostal 500 eur..do tej firmy chodia ucitelia davat tymto mladym prednasky,dalej ich vzdelavaju.
Kamos teraz chodi s novymi zaujemcami o to na seminare do KE..a za kazdu zmluvu,poistku dostane nejaku sumu.. mna skor zaujalo,ze po par rokoch,ak by clovek presiel tymi "akademiami" by mohol robit ucitela,lektora a dostavat za to celkom slusne peniaze,len ako to naozaj funguje a ci to nie je nejaky podvod,vsetko su tam mladi ludia(18-20 rocni) a tiez neviem,ktori ludia by davali do ruk takymto ludom svoje zmluvy..
Celkovo v tom vidim nejaky hacik,mozno je to v poriadku,lenze ja do toho 100% nevidim,ako to funguje,kto by v dnesnej dobe prisiel k tebe,uzatvoril s tebou zmluvu,ktora je pre teba vyhodna a este ti dal za to 500 eur?
http://www.akademiafg.sk/index.php
Kto v tom je,alebo to pozna,nech napise..
Aj mna kamos,ktory tam je cca 2 mesiace s tym oboznamil..takze: 1. vec,musite absolvovat vstupny seminar,ktory vam da take prve lekcie + materialy,cena 50 eur,potom je to uz na vas,ku kamosovi dosli uz skuseni chlapci z tej firmy,prezreli vseliaky poistky a nasli tam chyby,poistky upravili,urobili nove,myslim,ze nejake setrenie 20 eur mesacne na dochodok,za to kamos dostal 500 eur..do tej firmy chodia ucitelia davat tymto mladym prednasky,dalej ich vzdelavaju.
Kamos teraz chodi s novymi zaujemcami o to na seminare do KE..a za kazdu zmluvu,poistku dostane nejaku sumu.. mna skor zaujalo,ze po par rokoch,ak by clovek presiel tymi "akademiami" by mohol robit ucitela,lektora a dostavat za to celkom slusne peniaze,len ako to naozaj funguje a ci to nie je nejaky podvod,vsetko su tam mladi ludia(18-20 rocni) a tiez neviem,ktori ludia by davali do ruk takymto ludom svoje zmluvy..
Celkovo v tom vidim nejaky hacik,mozno je to v poriadku,lenze ja do toho 100% nevidim,ako to funguje,kto by v dnesnej dobe prisiel k tebe,uzatvoril s tebou zmluvu,ktora je pre teba vyhodna a este ti dal za to 500 eur?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: Akadémia finančnej gramotnosti
to je jasny multilevel, od toho daj ruky prec
... kamarat je plateny za to aby ti povedal sladku rozpravku a aby ta motivoval .. tvoje zmluvy preskumaju a nenajdu ziadne vazne nezrovnalosti, pochvalia ta ako sa vies starat o zmluvy, ze ty si clovek pre nich, z 500 EUR nebude nic, tak ako ziadnych 500 nedostal ani tvoj kamarat - o to sa normalne vsadim, lebo dnes ti nikto neda NIC zadarmo 
a isto vies ze bude velmi mala sanca sa predrat hore, ked tam bude mega ludi v tom natahanych
a isto vies ze bude velmi mala sanca sa predrat hore, ked tam bude mega ludi v tom natahanych
hej, upravia to tak, aby oni z toho mali provízie. Odhlásia ťa z jednej poisťovne a prihlásia do tej, z ktorou majú zmluvu o províziach.
Ako tak čítam, tak sú klasickí finanční poradcovia. OVB, ZFP, teraz akadámia, naozaj už nevedia, aký názov tomu vymyslieť, aby ľudí oklamali. Aj tak sú priehľadní a racionálne uvažujúci človek, tam nepôjde.
Kľudne si pozri tému OVB, tu na fóre.
Ako tak čítam, tak sú klasickí finanční poradcovia. OVB, ZFP, teraz akadámia, naozaj už nevedia, aký názov tomu vymyslieť, aby ľudí oklamali. Aj tak sú priehľadní a racionálne uvažujúci človek, tam nepôjde.
Kľudne si pozri tému OVB, tu na fóre.
Re: OVB - skusenosti
Ahojte, ja sa chcem len spýtať či poznáte niekto takzvanú "Akadémiu Finančnej Gramotnosti"...a ci to je tiez to OVB..lebo to nieje financne poradenstvo... ci OVB tiez nieje financne poradenstvo ci ako to je som z toho trochu out..
-
mirak2
Hardcore addict
afg nie je ovb ale princip je rovnaky...aj s tym mam skusenosti
a ake mas s tym skusenosti? oplati sa do toho ist? lebo mne je luto uz len tych 50eur na zaciatok
..
Nesom zarabajuci no som este len student na Strednej Skole a nechcem sa nechat nachytat na nejake ...o*eby
Nesom zarabajuci no som este len student na Strednej Skole a nechcem sa nechat nachytat na nejake ...o*eby
-
mirak2
Hardcore addict
das 50 eur za uvodny seminar, na ktorom dostanes aj licenciu ci kiju mariu a potom mas "znalosti" na vydrbavanie so systemom...a otravujes ludi. a potom vodis dalsich ludi do afg ktori otravuju ludi za teba.
no ale tak oplati sa ist do toho ci nie?
Či sa oplatí alebo neoplatí záleží od teba. Niekto na podobných kravinách dokázal zbohatnúť celkom slušne, inému sa to nepodarilo, ale zobral si aspoň ponaučenie. Musíš si to zvážiť sám. Všetko má svoje "pre a proti".
Milujem ked niekto o niecom nema ani ponatia a zacne davat rady vsade na okolo...
Ja zase milujem tých, ktorí vedia len vyskakovať a nedokážu ani napísať svoj názor. Najprv sa vyjadri k téme a potom začni kritizovať.
-
seth82
Darca
tony350z: A ja milujem agentíkov (prípadne obete kritizovaného "biznisu"), ktorí silne pociťujú túžbu ihneď sa zaregistrovať na hocijakom fóre / diskusii, kde sa napíše krivé slovíčko na ich "biznis". Viď príklad téma all4biznis, v ktorej to dnes došlo do takého extrému, že tam došiel nejaký butthurt srandista a začal sa oháňať právnikmi. Myslím, že skúsenosti na Slovenskom trhu hovoria, že ani toto nebude žiadnou výnimkou...
Ja si myslim ze vyjadrit svoj nazor na fore sa neoplati... myslim to vseobecne nie len tuto konkretnu temu... Lebo vzdy sa najdu jedinci ktori vsade boli a vsetko videli.... Clovek ktory ma mercedes.... odporuci ti bavor? pochybujem... a tak je to zo vsetkym...
-
qwerty-xyz
Stankoo napísal:Stretli ste sa s niecim takym?Aky mate nazor?Kamarati sa do toho dost zenu..
-
seth82
Darca
Tak si nás mal ušetriť svojej prítomnosti a nevyjadrovať svoj názor na fóre, pretože sa to neoplatí. Ty sám seba staviaš vo svojom prvom príspevku do polohy akéhosi "sebaistého člena", ktorý tu síce nenapíše nič konkrétne, ale snaží sa vyzerať ako človek s nadhľadom a nekonečnou studnicou vedomostí, minimálne 2x väčšími, ako tuná prispievajúci členovia. Tej poslednej básnickej otázke som celkom nepochopil, mal by si to trochu rozpísať...tony350Z napísal:Ja si myslim ze vyjadrit svoj nazor na fore sa neoplati... myslim to vseobecne nie len tuto konkretnu temu... Lebo vzdy sa najdu jedinci ktori vsade boli a vsetko videli.... Clovek ktory ma mercedes.... odporuci ti bavor? pochybujem... a tak je to zo vsetkym...
Nazor je jedna vec ale jednoprispevkovi kok*tkovia ako ty sa musia povinne zjavit v kazdej teme o nejake pyramide len preto aby sa tym najubohejsim a najokatejsim sposobom snazili aspon trocha zachranit reputaciu toho-ktoreho projektu v ktorom su zapojeni. Tazko povedat ci preto lebo je to niekdo z organizatorov alebo ubohy student ktory im na to skocil a teraz sa snazi zo vsetkych sil dokazat ze to nieje podvod a teda nieje debil. Opak je vsak pravdou. Tak ci onak, obom kastam tychto jednoprispevkarov by bolo treba dat poriadne na papulu, inak sa nespamatate bud vobec alebo az ked bude neskoro.tony350Z napísal:Ja si myslim ze vyjadrit svoj nazor na fore sa neoplati... myslim to vseobecne nie len tuto konkretnu temu... Lebo vzdy sa najdu jedinci ktori vsade boli a vsetko videli.... Clovek ktory ma mercedes.... odporuci ti bavor? pochybujem... a tak je to zo vsetkym...
Kazdopadne sa toto forum (a myslim ze ani ziadne ine) este nestretlo s tym aby podobnu vec obranoval (a teda popieral akukolvek logiku) niekolkorocny clen. A preco? To je predsa uplne jasne, ako nam tak aj tebe.
Takze v skratke odtialto pakuj do p*ce a viac sa nevracaj, inak ti to tvoje "pravo na nazor" raz niekdo vytrieska z hlavy.
Ja mam s touto "firmou" mensie skusenosti. Bol som na ten uvodny seminar, za ktory som vysolil 50 euro korun, na ktoro ti do hlavy natrepu same halusky, aky budes uspesny, kolko tisic euro budes dostavat atd...Najviac sa ohanaju tym, ze v starobe budes mat vela penazi na dovolenky a tak, ale musis si to od teraz odkladat, aby si na 70 r. mal love. Neviem ako Vy, ale ja ani netusim ci sa tej 70tky vobec dozijem, a naco mi bude na tolko rokov chodit na dovolenky, ked uz nebudem mat ani taky "vykon" ktory mozem vyuzit teraz
...po tom uvodnom seminari som sa este par krat stretol s jednym panom, ktory tam "pracuje", a hned ma zacal tlacit do toho ich sporenia, TANDEM-u. Len ked som videl akou verbou ma do toho tllaci, a chce aby som pozhanal dalsich ludi na to, tak som sa mu uz nikdy neozval. Ja v tom vidim obycajnu PYRAMIDU, a teraz len lutujem tych 50 euro korun vyhodenych.
Ok tak dik moc ludia, zachranili ste mi 50€..no aj mne to prislo podozrive..ten dotycny, co ma k tomu ukecaval, sa ma snazil hocijako k tomu dotlacit aby som isiel na ten uvodny seminar, zaplatil tych 50€ a napotil ze budem zarabat, a zit si jak kral..a nic priameho ani nespomenul..on by bol aj ochotny ma odviezt nekolko KM domov aby som sa k nim pridal, ocividne zufalec..uz aj toto ma odradilo dost .. a preto som sa vas aj tu pytal
tak vdaka 
Hmmm, a nedá si pokoj, stále musí ísť vo svojom nezakrývanom štýle "když je blbej a nechá se oje***"...
Odporúčam pozrieť sa menom "majiteľa" do obchodného registra, prevetrať súvislosti všekých piatich firiem, predcházajúce aktivity "riadením strany doktora", riešenie MLM podvodov v II pilieri na Slovensku a ich trestné stíhanie... je toho na nete ozaj dosť.
Kto chce vedieť niečo o financiách a zarábať si nimi, samozrejme ide ku prameňu, takže k etablovaným garantovaným inštitúciám. Tie školia kvalitne, dľhodobo a gratis aj na rekreačných strediskách, neklamú, nemanipulujú, netrepú infantílne sprostosti počas manipulatívneho nekomentovatelného šamanského predvádzania sa evidentne chorého /hlava ?/... a dajte si ozajstný pozor na daňové doklady, je to stíhané a riešené... pokladničný blok z homologovanej elektronickej kasy na daňovom úrade, spýtajte sa akejkoľvek účtovníčky, alebo priamo na daňovom úrade, azda na KE IV ? Menovite ?
Na kvalifikáciu lektora zo zákona je potrebné mať odborné vysokoškolské vzdelanie, pedagogické minimum a patričné miesto na etablovanej škole, VŠ. Pokiaľ sa niekto prezentuje ako "akadémia", tak samozrejme minimálne docentské miesto po patričnej školskej praxi a skúškach /štátnych, VŠ diplom/, a nie prax azda v riedeniu Kiwi džusov v pochybnej vidieckej hospode... s inými cieľmi /azda sexualharašment ?/
P.S. Ten link nie je obchodný, som mimo obchodovania. Už len rieším kriminalitu, ktorá vznikla v mojej bývalej štruktúre, a napomáham v jej riešeniu pri podvodoch na spolupracovníkoch a pri pomoci obetiam - pozostalým.
Odporúčam pozrieť sa menom "majiteľa" do obchodného registra, prevetrať súvislosti všekých piatich firiem, predcházajúce aktivity "riadením strany doktora", riešenie MLM podvodov v II pilieri na Slovensku a ich trestné stíhanie... je toho na nete ozaj dosť.
Kto chce vedieť niečo o financiách a zarábať si nimi, samozrejme ide ku prameňu, takže k etablovaným garantovaným inštitúciám. Tie školia kvalitne, dľhodobo a gratis aj na rekreačných strediskách, neklamú, nemanipulujú, netrepú infantílne sprostosti počas manipulatívneho nekomentovatelného šamanského predvádzania sa evidentne chorého /hlava ?/... a dajte si ozajstný pozor na daňové doklady, je to stíhané a riešené... pokladničný blok z homologovanej elektronickej kasy na daňovom úrade, spýtajte sa akejkoľvek účtovníčky, alebo priamo na daňovom úrade, azda na KE IV ? Menovite ?
Na kvalifikáciu lektora zo zákona je potrebné mať odborné vysokoškolské vzdelanie, pedagogické minimum a patričné miesto na etablovanej škole, VŠ. Pokiaľ sa niekto prezentuje ako "akadémia", tak samozrejme minimálne docentské miesto po patričnej školskej praxi a skúškach /štátnych, VŠ diplom/, a nie prax azda v riedeniu Kiwi džusov v pochybnej vidieckej hospode... s inými cieľmi /azda sexualharašment ?/
P.S. Ten link nie je obchodný, som mimo obchodovania. Už len rieším kriminalitu, ktorá vznikla v mojej bývalej štruktúre, a napomáham v jej riešeniu pri podvodoch na spolupracovníkoch a pri pomoci obetiam - pozostalým.
Chces robit financneho poradcu? Ak si charakterny a zaujimas o ekonomicke zalezitosti tak ti vybavim stretnutie s financnym poradcom( NIE OVB!) a uvidis ci nato mas alebo nie...bladeboy napísal:Ok tak dik moc ludia, zachranili ste mi 50€..no aj mne to prislo podozrive..ten dotycny, co ma k tomu ukecaval, sa ma snazil hocijako k tomu dotlacit aby som isiel na ten uvodny seminar, zaplatil tych 50€ a napotil ze budem zarabat, a zit si jak kral..a nic priameho ani nespomenul..on by bol aj ochotny ma odviezt nekolko KM domov aby som sa k nim pridal, ocividne zufalec..uz aj toto ma odradilo dost .. a preto som sa vas aj tu pytaltak vdaka