Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
dostat sa na opacny koniec sveta pod 24 hodin je dobry vysledok
inak, podobny tarif v biznise sa da zlepit za nejakych 1600 euro
inak, podobny tarif v biznise sa da zlepit za nejakych 1600 euro
Je to Hawaii, nie let do Londyna. A za tu cenu stoja aj 5h prestupy.
24hodin by som neletel ani keby platili oni mne.. Po 5 hodinach si uz necitim nohy, jedine sa nadopovat niecim na spanie.
ved ale neletis 24 hodin, mas tam prestupy, znie to hrozne ale natiahnes sa, rozchodis, podla mna sa to da v pohode zniest
Kde nevie obsediet dlhsie v lietadle, tak ma smolu, dalej ako na Egypt mu to zrejme nevyjde
Mozno este tak Dubai 
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna sa to da zvladnut, bezne davam 10-13 hodinove lety a je to o nastaveni a kratkej priprave... zbalit si nejake lahke oblecenie na prezlecenie, izolacne sluchadla, filmy do tabletu a nejake drinky v lounge pred odletom
na palube treba pit vela tekutin (vyhnut sa kave a vela alkoholu) a vybavene...
Inac taky tip, aktualne sa da za 10 Eur mesacne kupit neobmedzeny wifi internet na palube 36 aeroloniek vratane mnozstava europskych a rovnako svetovych, podla mna celkom mega deal: https://www.airlinecheckins.com/
Inac taky tip, aktualne sa da za 10 Eur mesacne kupit neobmedzeny wifi internet na palube 36 aeroloniek vratane mnozstava europskych a rovnako svetovych, podla mna celkom mega deal: https://www.airlinecheckins.com/
cez co si mozem vyhladat lacne letenky z moskvy? resp. z inych miest?
neviem kam, ani kedy, chcel by som ze si zadam lety z moskvy a vyhodi mi terminy kam sa leti a za kolko, nejake akcne ponuky, resp. moze to byt aj z inych miest, nie prave z moskvy, nieco ako nas pelikan, ale ten mi ukaze iba slovensko, cesko, polsko, madarsko a rakusko
neviem kam, ani kedy, chcel by som ze si zadam lety z moskvy a vyhodi mi terminy kam sa leti a za kolko, nejake akcne ponuky, resp. moze to byt aj z inych miest, nie prave z moskvy, nieco ako nas pelikan, ale ten mi ukaze iba slovensko, cesko, polsko, madarsko a rakusko
Cez Google Flights si vies zvolit odkial, vybrat orientacny datum a potom pozeras kam sa lieta a na ceny. Podobne to bolo aj cez SkyScanner, ale tam neviem ci to este ide takto pozerat.
Záleží, či chceš akcie, alebo ta zaujímajú konkrétne datumy
Na akcie je dobra stránka secretflying
Na akcie je dobra stránka secretflying
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam v mobile pre Andorid nainstalovanu aplikaciu CoolLetenky, ta mapuje akcie z asi desiatich ceskych webov, su tam aj notifikacie na klucove slova, denne sumarizacie atd...
Ešte vlastne využívam flightor, vieš si nastaviť watchdog na akékoľvek letisko resp mesto. Nahadz si tam všetky moskovske letiska alebo kód MOW ak to zožerie a bude ti chodiť všetko čo sa kdekoľvek vyskytne
Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
pozrel som si to vsetko a nakoniec mi najviac vyhovuje skyscanner
aj secretflying je fajn ale ten ako keby vyhladal iba balicky leteniek, myslim cestu tam aj spat, ja potrebujem iba jednodsmernu letenku lebo planujem trip s viac zastavkami
vdaka
aj secretflying je fajn ale ten ako keby vyhladal iba balicky leteniek, myslim cestu tam aj spat, ja potrebujem iba jednodsmernu letenku lebo planujem trip s viac zastavkami
vdaka
Na trip s jednosmernymi je dobry Google Flight, ale tusim tam ide len 6 prestupov nastavit.
existuje nieco ako databaza planovanych letov pre celu Europu?
napr. potrebujem vediet, v ktore dni v tyzdni, najlepsie aj v ake hodiny, sa lieta z A do B, aby som podla toho mohol riesit let z B do C.
napr. potrebujem vediet, v ktore dni v tyzdni, najlepsie aj v ake hodiny, sa lieta z A do B, aby som podla toho mohol riesit let z B do C.
ciastocne by mohol pomoct http://matrix.itasoftware.com/ a zobrazenie podla kalendara alebo alebo google flights a zobrazenie v tabulke, pripadne dalsie podobne weby ako expedia/momondo, ktore vedia zobrazit tabulku
ale ziaden web nema vsetky lety, lebo nie vsetky spolocnosti spristupnuju svoje data
nezabudaj na cas potrebny na prestup na letisku, atd
ale ziaden web nema vsetky lety, lebo nie vsetky spolocnosti spristupnuju svoje data
nezabudaj na cas potrebny na prestup na letisku, atd
rozumiem. vdaka.
ide mi hlavne o ubytko v pripade, ze aj z let A-B a B-C su v rovnaky den, a predidenie situacie kedy do B priletim az po tom co odletel jediny let za cely tyzden do C.
ide mi hlavne o ubytko v pripade, ze aj z let A-B a B-C su v rovnaky den, a predidenie situacie kedy do B priletim az po tom co odletel jediny let za cely tyzden do C.
zdravim boys
je nejaka sanca ako sa dostanem do manchestru 4.2.2019 rano pred tou 8 ?
sedim nad tym uz hodinu a nijak mi to nevychadza iba tak ze poletim 3.2 teda den predtym , pridem tam vecer niekde prespim a na druhy den skolenie bude
ale ja by som to chcel skusit zrobit tak ze na "otocku" rano tam (neviem este ako ak niekto poradi kludne) , a naspat by som siel
17.30 odlet = 23.05 prilet , (som v budapesti) a 23.55 transfer do kosic
vpodstate to najlepsie vychadza ze pojdem z prahy 6.05 a o 8.50 som tam , to mam 10min na taxik aby som sa zjavil na skoleni o 9.00 co je podla mna nerealne
je nejaka sanca ako sa dostanem do manchestru 4.2.2019 rano pred tou 8 ?
sedim nad tym uz hodinu a nijak mi to nevychadza iba tak ze poletim 3.2 teda den predtym , pridem tam vecer niekde prespim a na druhy den skolenie bude
ale ja by som to chcel skusit zrobit tak ze na "otocku" rano tam (neviem este ako ak niekto poradi kludne) , a naspat by som siel
17.30 odlet = 23.05 prilet , (som v budapesti) a 23.55 transfer do kosic
vpodstate to najlepsie vychadza ze pojdem z prahy 6.05 a o 8.50 som tam , to mam 10min na taxik aby som sa zjavil na skoleni o 9.00 co je podla mna nerealne
japaja napísal: v podstate to najlepsie vychadza ze pojdem z prahy 6.05 a o 8.50 som tam , to mam 10min na taxik aby som sa zjavil na skoleni o 9.00 co je podla mna nerealne
len raz
a j viem znie to blbo ale nic lepsie okrem priletenia tam den predtym vecer o 23.15 neexistuje
ale mozno mi nieco uslo tak ci by ma niekto usmernil k realite

ale mozno mi nieco uslo tak ci by ma niekto usmernil k realite
Ešte tam môžeš priletiet deň predtým aj poobede a pozret mesto