ake auto do 3000 eur - 3500 eur

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ake auto do 3000 eur - 3500 eur

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no kludne daj, ak to bude v ramci temy... ci chces dat len link na svoje auto?
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

---prispevok upraveny-bojim sa ukamenovania :D

...chcel som dat na svoje aby bolo vydno ze za 3,500 sa da kupit dostojne auto s agragatom cistym ako keby z linky vysiel. a moj taky je! kupil som ho od cloveka ktory sa staral o to auticko velmi dobre. dlho som zjednaval cenu(iny pribeh) a ja sa o to auto snazim staraz aspon tak ako on! vo vnutri je vsetko ok a nie nejako ponicene. akregat ma nieco okolo 200 000 km a vydrzi urcite este dalsich 300 000km. spotreba priemerna 5,7 litra na 100km a to mam tazku nohu! da sa zvysit vykon(par koni) jednoduchou upravou vahy vzduchu MAF a odpopjenim EGR (ja mam iba MAF). chystam sa na Chiptunning a ten zvysi vykon este viac.
odporucam nieco podobne
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na to, aby sme prisli na to, ze auto za 3500 moze byt po vizualnej stranke v poriadku, nam staci pozriet niekolko inzeratov na internete... to, ze si trafil kus, je obdivuhodne, ale za 3000 sa pustat do nafty, ktora je dobra (nie vyborna) iba nova a lahko jazdena nie je podla mna stastna volba... ak musi byt nafta za 3000, vedel by som vybrat aj z toho, ale urcite to nebudem nikomu vyslovene odporucat... ako tu bolo milionkrat pisane - kupa nafty musi mat svoje opodstatnenie, nie len myslienku "nafta je lacnejsia + ma nizsiu spotrebu = budem platit menej penazi"... ked ma niekto rozpocet 3000, neda sa predpokladat, ze bude riskovat kupu niecoho, co sa mu moze na servise pekne predrazit... este toboz, ked sam sa tomu mozno az tak nerozumie, preto sa musi pytat ludi... dalej sa da predpokladat, ze pri nizsich nadobudacich nakladoch ani nie je ciel jazdit desattisice kilometrov rocne, takze ja by som siel cestou benzinu...
originali napísal:---prispevok upraveny-bojim sa ukamenovania :D
...k tomuto sa snad vyjadrovat nemusim...
originali
Light Star
Light Star

rozumne pises. zalezi od toho ci natrafis na dobry kus. cital som aj clanky o tom ze kupovat jazdenku diesela je ako kupovat macku vo vreci. ja spravim rocne cca 30000 km takze ten diesel sa mi vyplati.
kazdopadne som rad ze nemam benzinaka. dost vela zalezi aj na tom ako sa to auto bude vyuzivat pretoze s tdi su veci ktore treba dodrziavat aby sa prrdlzila zivotnost turba atd...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a tak samozrejme ze ked jazdis výsostne po meste, krátke vzdialenosti nekúpiš si diesla :wink:
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Toto by sa oplatilo ist aspon obzriet,vyzera celkom slusne
http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-a ... 26561.html
originali
Light Star
Light Star

no tak cena je ok. tych 500€ co sa zvysi akurat pokryje vymenu rozvodov, filtrov, brzd, naplni atd... no a mozno by ostalo aj na par litrov paliva
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no neviem Pani ak ma oci neklamu tak na tom aute bol striekany predny aj zadny naraznik, aspom ja vidim rozdiel v odtieni farby.. a myslim ze za tie peniaze sa da najst aj nieco lepsie :)
originali
Light Star
Light Star

ja som sa vyjadroval k ceně. ide o to ze Ked má clovek rozpočet 3500 tak by si mal nechat pár stovak na tie vymeny... toť vsjo.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tak to je jasne ze pri kupe jazdenky si treba nechat nejake peniaze na vymeny naplni a pod.. s tym by mal kazdy ratat kto si kupuje ojazdene auto.. ja som len narazal nato ze to auto pravdepodbne bolo drncnute a je na nete uz dost dlho..
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Suffel mas pravdu,az teraz som si to vsimol,som farboslepy :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no osobne by som bral radsej auto s nanovo nastriekanymi naraznikmi ako s doskriabanymi s povodnou farbou... za 10 rokov si ten lak cosi odtrpi...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ratzi, ale ked je doskriabany, tak je doskriabany a vidis co mu je. Ked je prestriekany... zistuj preco... aby si nedopadol nakoniec tak, ze najdes posunutu napravu (aj ked je strieknuty fakt len naraznik, tak by som sa toho az tak nebal)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ved od toho som sa odrazal, ze ak si vsetko odniesli iba narazniky, tak ich privitam skor prelakovane :) kazdopadne je to relativne, takisto moze mat auto kopec vad po predminulorocnej buracke, ktore sa nemuseli prejavit a do toho odvtedy este schytat par skrabancov, v tom pripade by bolo tiez krajsie nonovo nalakovane, hoci by sa mi po roku rozpadlo pod ritou :P ale to by musela byt velka zhoda nahod, o tom sa nemusime ani bavit, najhorsie zavady sa prejavia v dohladnej dobe od buracky, ale napr. na margo tej napravy - homokinetaky a loziska mohli dostat taku supu, ktora skrati ich zivotnost na tretinu, co sa prejavi az po par tisic km, alebo moze byt pokriveny ram... ale urcite mas pravdu, ak si laserom overi, ze zvysok laku je povodny, je to bez debat... inak vsimol som si, ze v poslednej dobe ma musis akosi casto opravovat, mal by som zacat pisat ako clovek a vyjadrovat sa presnejsie :D
KuJaB
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KuJaB »

Domino145
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Domino145 »

Fabku 1.4 mpi mam aj ja a to žere aj deti po ceste nekupuj to lebo ta to prežere kup radšej nejaky diesel.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Alebo este radsej nejaky normalny benzin :)
Napísať odpoveď