hNissan x-Trail 2.0i ... idealne na pojazdenie, do 10000 Ojro zozenies, spolahlivost dobra
(neplati pre naftove modely s motormi od tych s pi*ou v znaku), sice to neni fulltime awd, ale ked to zapnes maka to celkom obstojne ... pohodlie dobre a polnu cestu to zvlada s prehladom ... osobne mi to pride aj ako najkrajsie "dostupné SUV"

...
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2010, 17:06 )
predpokladam ze chce skor SUV ako off ... mercedes ML je tragicke auto ako na ceste, tak mimo nej ... outlander ma nenapadol - tiez super volba ... Pajero je skor off ako SUV a pride mi blbe platit za uzavierky, redukcie a serepeticky, ktore na ceste neni sance vyuzit ... o RAV4 viem osobne iba tolko ze si v nej neviem predstavit sediet chlapa

... od jeepu by to mohlo byt tak max. Grand cherokee WJ (alebo prehnane cukrikove ZJ), ktore teda zrovna nejakym setrnym motorom nikdy nedisponovalo - jedine poruchovou 3,1 TD, alebo benzinovou 2,7, ktora ma ale realne iba o malo nizsiu spotrebu, ako 4 liter

... jeep liberty (cherokee) KJ je divna pozliepanina, ktora podobne ako ml nieje ani na cestu ani mimo nej

... u land rovera pripada do uvahy discovery a range rover ... diskoteka, asi iba super zachovala II. gen - dobra volba, ked to ma rozumny motor ... pri range roveri, ktory je inak mojim favoritom medzi SUV schopnych aj akej-takej jazdy v terene zacinaju pouzitelne motory pri 4l zdvihoveho objemu a 16 litroch spotreby s lahkou nohou

...