Ake ihly do striekacky?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
joyzo14
Amateur
Amateur

Ake ihly do striekacky?

Príspevok od používateľa joyzo14 »

Dufam ze som to dal do dobrej sekcie :), chcel by som sa opytat, ake ihly su vhodne kupit ku striekackam na plnenie cartrigov? by som to potreboval na to, lebo planujem si kupit litrovu flasu ciernej farby do tlaciarne, kedze tie cartridge su strasne drahe a po par stovkach stran je po naplni, a chcel by som to doplnat striekackou, lenze co su doplnovacie sady, vecsinou su v nich len zo 2 ihly, a to mi nestaci, pretoze mi vecsinou obe zaschnu a uz to potom nemam sancu doplnit, v tych oznaceniach ihiel sa absolutne nevyznam, vedel by mi niekto poradit, ktora z napr. tychto ihiel by bola na to vhodna? http://www.medplus.sk/shop/injekcna-technika/ihly , vdaka :wink:
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake ihly do striekacky?

Príspevok od používateľa KoCi »

Ak ihlu hned po naplnani precistis (uplne jednoducho, prezen tadial vodu), tak ti nepozaschynaju. Mozes si rovnaku velkost ihly vypytat v lekarni, ked ju donesies ako vzorku. Nenaplnal som sice naplne, ale ja by som volil nejaku cim uzsiu, nech co najmenej porusujem tu nadobku, v ktorej ta napln je. Podla tej stranky co si sem hodil usudzujem, ze uzsia ako seda bezne dostupna nebude a dlzka - sam vies najlepsie, ako hlboko zasuvas :).
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nezabudaj este ze si budes musiet zohnat resetovac na cip, alebo zohnat nove cipy na tie cartridge.. lebo ked ich nevymenis resp. neresetnes, budu sa spravat ako keby boli prazdne, aj ked budu naplnene...
joyzo14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joyzo14 »

nepotrebujem resetovat, lebo moja tlaciaren, i ked mi hlasi ze mam malo farby, tak tlaci normalne :), vdaka za rady, mozete lock
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

joyzo14 napísal:nepotrebujem resetovat, lebo moja tlaciaren, i ked mi hlasi ze mam malo farby, tak tlaci normalne :), vdaka za rady, mozete lock
Pretoze neresetujes chip :) A tie ihly... fakt ked ich poriadne precistis vodou (staci 2-3x naplnit striekacku a pretlacit vodu von cez ihlu, tak ti nezaschnu) Mne to tak fungovalo na starej EPSONke asi 500 ml flasku cartridgu na jednu ihlu.. normalka
Napísať odpoveď