Ake je vaše auto snov??
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak mne sa stalo nieco podobne ale nahodou, idem si po polnoci po Berline a pozriem do vykladu (shop VW) a tam krasny Veyron a vedla neho ta "flower nation" dodavka remake z kamena 1:1.skenner napísal:hii lidicky... bolo to roku 2004 co som toto videl na vlastne oci v nemecku... v autosalonenajdem fotku tak ju poslemm.... vtedy to auto stalo na nase love 12 500 000 ....
Skoda ze som nemal este digital takze foto co mam je z "normalneho" fotaku takze sa asi nepodelim
Ja mam viacej auticiek z ktorych sa mi nohy podlamuju !!! ale medzi moje naj by som sem dala ....
1. jednoznacne Jeep (milujem Jeepy a taky Mitschubishi Pajero-Sport Wagon
za ten by som ... xixixi) - no proste auto na vsetko vyuzitie
2. milujem americke auticka (by som si urcite vybrala
)
3. a ked uz tak aj neake to "monstrum" ako je napr.Hummer !!!
(len k nemu by som potrebovala aj neakeho chlopa xixiix co by mi ho parkoval
)
1. jednoznacne Jeep (milujem Jeepy a taky Mitschubishi Pajero-Sport Wagon
2. milujem americke auticka (by som si urcite vybrala
3. a ked uz tak aj neake to "monstrum" ako je napr.Hummer !!!
(len k nemu by som potrebovala aj neakeho chlopa xixiix co by mi ho parkoval
-
marry-janne
Novice
Re: Ake je vaše auto snov??
Lamborghimi Murciélagogandus napísal:Tak ake auto by ste si kupili keby ste boli velmi bohati a nemali co s peniazmi?
kludne pridajte aj zakladne udaje ako zrychlenie, v-max, cena, alebo preco by to bolo to vase auto......alebo o akom jednoducho snivate..ak zostavate na zemi...proste to vase..
skuste prihodit aj foto
http://www.tuning.cz/article/0619/lambo ... murcielago
alebo radsej toto?
http://www.tuning.sk/publicapp/tuningca ... _370_0.jpg
-
kurenadvore
Medium Expert
-
kurenadvore
Medium Expert
a kto ma 125 koni na liter objemu????
no predsa VW: 1.4 TFSI = 175k
175:1.4=125!!
nebojte sa ani ja VW nemam rad, ale motor maju fajny, zvlast tento, mohli by ho hodit do Pola, hned by som jedno bral....=)
btw honda ma uz skoro 5 rokov motor so 100k na liter (Mugen samozrejme neratam, tuningove motory su nieco ine) a a nikdy nemachrovala tak ako teraz vw. nechapem ich politiku, urobia maly vykonny motor, kt. by aj mohol byt lacny, ale kedze je unikatny tak je zasa drahy a vlastne to nema vyznam. golf 1.4 TFSI stoji skoro milion to je za take auto vela ci uz ma litrovy vykon 70 ale 150k
nebojte sa ani ja VW nemam rad, ale motor maju fajny, zvlast tento, mohli by ho hodit do Pola, hned by som jedno bral....=)
btw honda ma uz skoro 5 rokov motor so 100k na liter (Mugen samozrejme neratam, tuningove motory su nieco ine) a a nikdy nemachrovala tak ako teraz vw. nechapem ich politiku, urobia maly vykonny motor, kt. by aj mohol byt lacny, ale kedze je unikatny tak je zasa drahy a vlastne to nema vyznam. golf 1.4 TFSI stoji skoro milion to je za take auto vela ci uz ma litrovy vykon 70 ale 150k
-
vendo
Guru
Hej hou chlape, je to double preplnovanie - kompressor + turbo, takze si sa sekolgandus napísal:a kto ma 125 koni na liter objemu????
Seriovo ma najvacsi litrovy vykon pri nepreplnovanom motore Honda, 120PS na liter a nie 100PS na liter (TypeR naozaj nie je ich najlepsia motorizacia)
Co z toho, ked to auto stoji viac ako ovela schopnejsie auta na ceste. Inak PSA pripravuje v spolupraci s BMW preplnovanu 1.6, vykon 150 a 170 PS, to bude este sranda.
Btw. do noveho Pola GTI ide bohuzial uz zastralejsi 1.8T, 150 PS, sklamanie. Aj tak VW sux hard
-
Kibo
Hardcore addict
neviem ci je spravne porovnavat preplnany motor s atmosferickym... je to sice na tak maly objem velmi slusny vykon, ale ked odtial vyhodis preplnanie, tak ti ostane nech nezerem 100k (co som naschval prehnal, lebo ratam ze by bol trosku poladeny, lebo seria ma 75k a je to zlocin) a teda pri atmosfere by ti z toho VW ostal litrovy vykon asi 71k... (v skutocnosti len 54)gandus napísal:a kto ma 125 koni na liter objemu????