Tie náklady sa vyrovnajú, keď bude mať infarkt po 40ke.Grim napísal:To musí ísť dobre do peňazí.
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
starysomar
Hardcore addict
Kdeže - bude menej jesť. Ako zasran som jedával praženicu s desať vacej. V 35 som ráno jedával 400 gramovú konzervu zo siedmymi rožkami. Pred 60-kou zjem ráno maximálne 2 rožky s 10-15 deka salámy 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ludia kupujete niekto kecup z lidla ? ten co vyhraval sutaze a bol od kania znacky v skle uz tam nevidim ?
Kupujem ten Kania v skle, je pravda že nejaký čas ho nemali, ale teraz ho zas vídavam.
-
cORP.
Addict
super musim ceknut, tiez som ho dlho nevidel, tak som kupoval kaniu v mensom plaste, nie tu najvacsiu, to je hnoj
Myslim ze to pre nich vyraba otma, nie? My bud kupujeme ten alebo prismo otmu gurmam, tiez v skle.
Asi pred 2 týždňami som v Lidli kúpil zmrzlinu Bon Gelati s príchuťou slaný karamel. Tento týždeň som obehal tri Lidle, mali rôzne príchute (čokoláda, tmavá čokoláda, vanilka, vlašský orech, stracciatela, niečo jahodové), ale ani v jednom nebol tento slaný karamel. Neviete, jedná sa len o akciový výrobok alebo?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nemám rád karamel, ale slaný karamel je bomba. dam si tour de prešov 
Môžem potvrdiť, že je bombová.. ak náhodou, daj echo na najeký PO Lidl so zásobami, možno si spravím výlet. 
Osobne milujem tie Lidlacke mrazene jogurty, alebo take nieco.
https://jubeo.sk/lidl/jogurty/jogurtova-zmrzlina-io
https://jubeo.sk/lidl/jogurty/jogurtova-zmrzlina-io
Takže dnes v pôvodnom Lidli, kde som kúpil prvýkrát karamel, a mal som šťastie - na posledný kus! Dnes som už zbadal aj cenovku, pravdepodobne sa nejedná o akciový tovar, ale novinku. Snáď sa poučia a budú z tejto príchute objednávať väčšie množstvá!
Spoiler
som bol vcera v lidli na ruzinovskej, tak som si spomenul na tuto temu, zial zmrzlinu tam nemali.
dnes som bol v lidli na gagarinovej, co je podla mna ovela frekventovanejsia pobocka a na moje prekvapenie ju tam mali, ale tiez len 2 kusy som videl.
dakujem za doporucenie, velmi dobra. hadam to bude ozaj staly tovar.
dnes som bol v lidli na gagarinovej, co je podla mna ovela frekventovanejsia pobocka a na moje prekvapenie ju tam mali, ale tiez len 2 kusy som videl.
dakujem za doporucenie, velmi dobra. hadam to bude ozaj staly tovar.
Od frekvencie to nijak nezalezi, ale od manazera ako objednava tovar..
Keď nájdem vo svojom lidl kartón tej zmrzky, odkúpite? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mrkol som to dnes v PO na jednej prevádzke a mali. zajtra ju pôjdem kúpiť
známa vlastní v prešove podnik kde má v ponuke aj čokopenu slaný karamel (domácu). to je masaker 
a pošleš poštou na dobierku?
Jasné, ale aby som ti to vedel poslať na dobierku, pošli mi číslo kreditky a CVC kód. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
teraz sa mi podarilo v jednom z troch navštívených lidlov uchmatnúť posledný kus tej zmrzky slaný karamel. som zvedavý ako bude chutiť 
-
Mek
Addict
My sme v Lidli na Bajzovej v ZA kupili nanuky s prichutou slany karamel s polevou s orieskami, ale tu zmrzlinu co v tejto teme, tam nemali. Nanuky boli velmi sladke a chutili nam, ale ze by to bola nejaka slava...
Este teraz ma boli hrdlo, asi som si ho zachladil.
Este teraz ma boli hrdlo, asi som si ho zachladil.
Ja mam na lidl pre zmrzliny tazke srdce, vzdy sa totiz tesim na tie ich nanuky a ked nepridem den co zacne platit ta ich "uzasna" ponuka su tie regale kompletne prazdne, inac najlpesi nanuk co ponukali s tych ich prichuti bol s mokka prichutou, ten mavaju z nejakych zahadnych dovodov iba raz v roku a mali ho v ponuke aj teraz, samozrejme uz sme prisli neskoro...
A ano zmrzliny mavaju dost presladene, radsej vychladeny melon.
A ano zmrzliny mavaju dost presladene, radsej vychladeny melon.