ake maste skusenosti s: CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black ?
ake maste skusenosti s: CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black ?
Cafte ake maste skusensti s CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black je to dobre mp4 ? ozaj a najviac coho sa obavam ci ta vydrz je postajcujucz myslim ze 4 hodiny videa a 14 hodin hudby vydrzy to naozaj tlko dakujem
Re: ake maste skusenosti s: CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black
no to máš tak, že výrobcovia udajú určité čísla a skutočnosť je iná, ale veľký rozdiel by tam nemal byť... ale časom sa to bude určite znižovať.albert napísal:Cafte ake maste skusensti s CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black je to dobre mp4 ? ozaj a najviac coho sa obavam ci ta vydrz je postajcujucz myslim ze 4 hodiny videa a 14 hodin hudby vydrzy to naozaj tlko dakujem
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: ake maste skusenosti s: CREATIVE Zen Vision:M 30GB Black
presne tak, to mas ako mobilny telefon tiez to iste, napr. kupis mobil a baterka by mala drzat neaky tyzden (ak s nim nic nerobis) a po neakych 6 mesiacoch vydrzi tri dne to len prikladfoboss napísal:no to máš tak, že výrobcovia udajú určité čísla a skutočnosť je iná, ale veľký rozdiel by tam nemal byť... ale časom sa to bude určite znižovať.
uplna pravda
tak to maste obidvaja uplnu pravdu ! ale kamos to ma uz dva roky a ze je to v poho a druhy kamos povedal (citujem) totoana jebov*** do smetiaku ju vyhodit ! takze je neviem to je tak 50 na 50 a ozaj
co radite radesj litium ion alebo litium polymer ?
THANKs
co radite radesj litium ion alebo litium polymer ?
THANKs
no ak mam povedat pravdu to mi moc nevyhovuje tak idem pohladat nieco s lepsou vydrzoui-cube napísal:ja ho mam, a je to s vydrzou ako-kedy ... podla toho co snim robis. ja ho mam napojeny v aute, zapnem hold-vypne sa obrazovka a hra mi playlist...a tych 14 hodin by to mohlo byt. nabijam ho vacsinou len ked kopirujem/menim veci cez USB.