Ake mate auto?-znova pacient
Ake mate auto?-znova pacient
ja mam specialne zakazkove auto z 4ks vyrobenych a jedine v EU (zatial, uvidi sa ci niekto kupi take auto v buducnosti) Nie nie je to Lykan tych je 7ks
take malicke a obratne s nizkou vahou
Re: Ake mate auto?
aha a fotku nedáš či nám tu budeš básniť lebo keď ty maš auto na zakazku tak poprve
1. nezarobil si si naňho sam s tym na mňa nechoď
2. kto to kupil mamka alebo tatko?
3. ja mam bmw e46
sorry za skeptizmus sme na slovensku zvykneš si
1. nezarobil si si naňho sam s tym na mňa nechoď
2. kto to kupil mamka alebo tatko?
3. ja mam bmw e46
sorry za skeptizmus sme na slovensku zvykneš si
Sam poctivou pracou, zacinal som v 17 s brigadou a momentalne mam vlastnu firmu a robim to co chcem.
tak daj fotku
A je veľký problém spraviť jednu fotku s papierikom hojko.com a hodiť ju sem?
Som si istý, že veľa ľudí tu tvoje auto ocení, ak ho uvidia aspoň na foto a nebude to podložené len tvojimi rečami
Som si istý, že veľa ľudí tu tvoje auto ocení, ak ho uvidia aspoň na foto a nebude to podložené len tvojimi rečami
nie lebo ho ukradnu, ani ta pochybna fb stranka nema moju fotku.
ale vidim ze zavidite, tak idem prec...
ale vidim ze zavidite, tak idem prec...
tak čau
ŠPZ-ku vidieť nepotrebujeme, tak nechápem tvoju logiku.
To akože keď ho sem zavesíš, tak ak by potenciálny zlodej natrafil na tvoje auto, tak si povie: "Hmm, toto auto bolo na hojku, musím ho ukradnúť...". A ak tú fotku sem nehodíš, tak bude jeho reakcia takáto: "To auto nebolo na hojku, to sa neoplatí kradnúť.". Či aký je tvoj argument?
To akože keď ho sem zavesíš, tak ak by potenciálny zlodej natrafil na tvoje auto, tak si povie: "Hmm, toto auto bolo na hojku, musím ho ukradnúť...". A ak tú fotku sem nehodíš, tak bude jeho reakcia takáto: "To auto nebolo na hojku, to sa neoplatí kradnúť.". Či aký je tvoj argument?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Je to jedno,,je to zas jeden a ten isty dement.