Ake mate autoradia?
Ake mate autoradia?
No pochvalte sa
viem ze je to kus blba tema ale som zvedavy a navyse som tu taku temu este nenasiel
tajze zacnem ja... Mal som Beat 250 ale to som bohuzial kupil chybne a nemali mi ho jak vymenit pretoze ich uz vypredali tak mi dali Beat275
- Prílohy
-
- BEAT_275_300.gif
- BEAT275
- (32.77 KiB) 189 stiahnutí
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Michaelo105
Light Professional
-
Runes
Addict
Sencor SCD 5705MR
Staci to bere to USB SD CD AUX
akurat ze pokial ma MP3 viac ako 128kbps tak mu zasibka
ale to len na SD
inak je to v pohode radio za 60€ akurat skoda ze osm nepovedal susedovi taxikarovi ten si zohnal za 100€ pioner aj z dvd
no co uz
co sa tyka repro mam tam oreginal co daval citroen do xantie 94 neviem ale tusim su od clarionu pekne 4 repro + 2 vyskace a hraju super citroen v tomto nesetril
Staci to bere to USB SD CD AUX
co sa tyka repro mam tam oreginal co daval citroen do xantie 94 neviem ale tusim su od clarionu pekne 4 repro + 2 vyskace a hraju super citroen v tomto nesetril
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Runes
Addict
sak ono ju ma vysuvaciu len naprd je ked to je vypate strasne trci taky obdlznik do priestora ten sa potom vysunie ked zapnes a je dotykovinordkapp_pb napísal:pochopim ked prehrava radio DVD a ma vysuvatelnu obrazovku ... nepochopim, naco obycajne radio prehrava DVD ... ved mna nebetycne sere, ked mam nieco konkretne najst len na beznom CD plnom MP3jek![]()
![]()
...
EDIT: nema konkretne toto ale takyto system
LOL dúfam, že sa nechystáš vykrádať autá všetkým, ktorý postli, aké rádio majú
ja mám v mojom aute Sony CDX-GT430u. prehráva to normálne CD, mp3 a má to aj USB konektor...CD mechaniku na ňom vôbec nevyužívam...kúpil som si ešte aj jedno 16GB USB v ktorom mám hudbu, ktorú chcem počúvať
...čo sa týka reprákov tak vzadu sú originál repráky, ktoré dával Rover...v predných dverách čo je, nemám ani šajnu, nakoľko som ich ešte nerozoberal...ale originál repráky to zrejme už nebudú...
ja mám v mojom aute Sony CDX-GT430u. prehráva to normálne CD, mp3 a má to aj USB konektor...CD mechaniku na ňom vôbec nevyužívam...kúpil som si ešte aj jedno 16GB USB v ktorom mám hudbu, ktorú chcem počúvať