aké máte slúchadlá?
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
AKG K324P
dobrý pomer cena/výkon. Prvé štople, kvôli ktorým som obetoval menej spratné Koss Porta Pro za cenu stredovejšieho zvuku.
Celkom fajne izolujú → môžem sedieť v autobuse aj nad motorom a pritom nešťavím baterku prehrávača.
kupované cez eBay za 15€
dobrý pomer cena/výkon. Prvé štople, kvôli ktorým som obetoval menej spratné Koss Porta Pro za cenu stredovejšieho zvuku.
Celkom fajne izolujú → môžem sedieť v autobuse aj nad motorom a pritom nešťavím baterku prehrávača.
kupované cez eBay za 15€
-
seth82
Darca
Takže ideme sa chváliť, hej? ok...
AKG K172HD
2x Koss Porta Pro (áno, 2)
Sennheiser CX500
Sennheiser MX500 white
Sennheiser CX300
v januari pridávam Denon AHNC732 pravdepodobne, alebo iný výrobok tejto značky...
//a trochu OT: nikomu neodporúčam Ultrasone, rozširujú, že ich kvalita je neviem aká, ale v skutočnosti sú to poriadne kraxne. Tvária sa ako high-end, ale mal som Ultrasone Aurum a nedalo sa to počúvať...zvuk ako z plechovky a to si viem EQ nastaviť celkom slušne...
AKG K172HD
2x Koss Porta Pro (áno, 2)
Sennheiser CX500
Sennheiser MX500 white
Sennheiser CX300
v januari pridávam Denon AHNC732 pravdepodobne, alebo iný výrobok tejto značky...
//a trochu OT: nikomu neodporúčam Ultrasone, rozširujú, že ich kvalita je neviem aká, ale v skutočnosti sú to poriadne kraxne. Tvária sa ako high-end, ale mal som Ultrasone Aurum a nedalo sa to počúvať...zvuk ako z plechovky a to si viem EQ nastaviť celkom slušne...
-
r3mus
Medium Star
ja mam tieto:
kossy na pocuvanie mp3
pioneery tie su v klube kde hram (a vlastne su neni moje, ale su skvele
)
hamy na vysielanie a do radia (s mikrofonom naboku, dobre aj na skype)
a nakoniec moji milacikovia - take malicke tenucke sluchadla co davaju zadara v student agency
tie si davam na noc aby som si nahodou nepopucil normalne ked zaspim, to sa mi us stalo 
kossy na pocuvanie mp3
pioneery tie su v klube kde hram (a vlastne su neni moje, ale su skvele
hamy na vysielanie a do radia (s mikrofonom naboku, dobre aj na skype)
a nakoniec moji milacikovia - take malicke tenucke sluchadla co davaju zadara v student agency
tak vies..to mas tak on je audiofil jak ja hehtomasito13 napísal:a kvoli tym 5 minutam si schopny investovat tisice?