ake nohavice sa vam pacia na babach ... ??
ake nohavice sa vam pacia na babach ... ??
mala by podla vas baba mat vissie vytiahnute nohavice alebo nizsie ?? ...pacia sa vam viac obtiahnute alebo volnejsie ? ....
Nohavice na ženách vyzerajú skvele, ale len vtedy, ak sa dotyčná dobre zhodnotí a nenavlečie na seba niečo, čo sa absolútne nehodí k jej veku/váhe/postave.. Toto čo sem hodil GothaR alebo Lubo$ je super.. Mne sa páčia aj také s roztrhanými časťami, ale základ je, že to musí byť obtiahnuté.. Tá Fergie v tých kožených - kruté, hneď by som po nej skočil!

Da sa, ale mne osobne sa skor paci na vyssich babach a vtedy, ked je vidiet, ze sa tym nesnazia zakryt velky zadokbolek napísal:Taký voľnejší strih sa nepáči nikomu? Hľadala som nejakú adektvátnu foto, ale nič.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi od postavy... ine vyzeraju dobre na nizsej holke s sirsimi bokmi a ine na vysokej s menej vyraznymi bokmi ale s krsne formovanym zadockom.
Toto co sem daval Lubos mi nepride nijak extra pekne... take mi to pripada lacne. A co neznasam uplne najviac, ked si nejaka holka, typicky hiphoperka, na seba oblecie rifle, ktore vyzeraju jak keby mali byt dobre mne.
Toto co sem daval Lubos mi nepride nijak extra pekne... take mi to pripada lacne. A co neznasam uplne najviac, ked si nejaka holka, typicky hiphoperka, na seba oblecie rifle, ktore vyzeraju jak keby mali byt dobre mne.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nemám rád rifle všeobecne, no nedá sa poprieť, že tie dámske na ženách vyzerajú dobre (nie však tie pre hoperov a hoperky). Je však potrebné zvoliť vhodný strih riflových nohavíc na tú-ktorú postavu.Fabo napísal:A co neznasam uplne najviac, ked si nejaka holka, typicky hiphoperka, na seba oblecie rifle, ktore vyzeraju jak keby mali byt dobre mne.
Ale samozrejmebolek napísal:Taký voľnejší strih sa nepáči nikomu? Hľadala som nejakú adektvátnu foto, ale nič.
Nuž áno, ženské boky sú pekné krivky, ale niektorým dievčatám (tým so sklomni k anorexií) by som zakázal nosiť "bedrovky" (nepovažujem za estetické, keď z nohavíc dievčine ostro vyčnievajú bedrové kosti, keďže má podváhu).
I keď to čo má na sebe Kylie v prílohe je trochu prehnané s možstvom vreciek a káps, no ako príklad to dokonale postačuje. Ihmo v tom čo má na sebe (vrátane make-up-u) vyzerá super - a vôbec najkrašie zo všektých jej klipov
Sukne sem nebudem montovať, to je iná kategória (hoci neskutočne ženská
Aj tie najkrasie nohavice sa nemozu rovnat najskaredsej sukni.
Ide totiz o princip SmAc (= smart access), kedze viete ze dvomi pohybmi sa ocitnete v zenskej vulve, je to pre vas pritazlivejsie ako zlozite vyzliekanie a vyvliekanie z obtiahnutych nohavic.
(na teoriu SmAc sa vztahuju moje autorske prava)
Ide totiz o princip SmAc (= smart access), kedze viete ze dvomi pohybmi sa ocitnete v zenskej vulve, je to pre vas pritazlivejsie ako zlozite vyzliekanie a vyvliekanie z obtiahnutych nohavic.
(na teoriu SmAc sa vztahuju moje autorske prava)