Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
VSD3 su dost basove, takze skor VSD3S. Inak je to dobry vyber. Alebo Meelectronic M6 Pro. Pripadne zvonku Havi B3 Pro, Ostry KC06A.
No z týchto sú všetky menej alebo viac nad rozpočet. Niesom si istý či také kvalitné sluchátka ocením. Niečo do 50 sa nenájde?? Pripadne aj takto s pár euro prihodenymi ale náhlavné?
-
Ryan Giggs
VIP
Nahlavne za 50€ budu hrat podstatne horsie.
Chápem, earbudy pod 50 sa neoplatia voči týmto? Lebo nechcem zbytočne prekračovať budget ale ak je to markantný rozdiel radšej priplatím tých pár eur. Len mi to príde ako trocha rozhadzovanie keď som doteraz mal niekoľko mesiacov defaultne sluchatka od huawei p8 lite a teraz chcem 80eurové 
-
Ryan Giggs
VIP
Oplatia sa samozrejme ineary aj pod 50. Lenze ked je doplatok nejakych 5 eur za lepsi zvuk, tak to sa oplati este viac. Tych 5 eur naviac ta uz nezruinuje.
To uz musis vediet sam do coho a kolko chces investovat. Ale ci das za nieco 50€ alebo o 5-10€ viac, to uz je tak nejak jedno.
To uz musis vediet sam do coho a kolko chces investovat. Ale ci das za nieco 50€ alebo o 5-10€ viac, to uz je tak nejak jedno.
Už som sa namotal na tieto drahé
sú lepšie Vsonic VSD3S alebo tie Ostry KC06A??
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 8:58)
Presne tak to beriem, len takýmto štýlom sa dá prepracovať od 50 k 80euro
najprv ma odrádzali tie Ostry ale neuvedomil som si že sú to doláre. Za 60 euro tie sluchátka vyzerajú úžasne, je k nim kopa príslušenstva a verím že budú dobre aj hrať
nechám si ale poradiť medzi nimi dvoma.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 9:05)
btw reálne je pre tie VSD3S výhoda že majú odpojiteľný kábel?? pamätám si že na mojich Koss porta pro sa mi pokazil práve ten a funkčné sluchátka išli do koša.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 8:58)
Presne tak to beriem, len takýmto štýlom sa dá prepracovať od 50 k 80euro
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 9:05)
btw reálne je pre tie VSD3S výhoda že majú odpojiteľný kábel?? pamätám si že na mojich Koss porta pro sa mi pokazil práve ten a funkčné sluchátka išli do koša.
-
Ryan Giggs
VIP
Neda sa povedat ktore su lepsie. Je to o preferenciach, maju trochu odlisny charakter.
Vsonicy su v 2 verziach, s odpojitelnym aj s pevnym kablom. Ta s odpojitelnym kablom sa uz nerobi a neviem ci ju este v nasich obchodoch najdes. Kazdopadne oprava poskodeneho kabla je podstatne lacnejsia ako kupovat kabel novy.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 12:45)
Neda sa povedat ktore su lepsie. Je to o preferenciach, maju trochu odlisny charakter.
Vsonicy su v 2 verziach, s odpojitelnym aj s pevnym kablom. Ta s odpojitelnym kablom sa uz nerobi a neviem ci ju este v nasich obchodoch najdes. Kazdopadne oprava poskodeneho kabla je podstatne lacnejsia ako kupovat kabel novy.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 12:45)
no na SK stránke píšu že je odpojiteľný, asi v tom majú bordel. Potom ale nemám čo riešiť a vezmem ostry lebo ten kábel bol jediná výhoda pre mňa. Ďakujem za pomoc pri výbere.
-
Ryan Giggs
VIP
Teoreticky ten odpojitelny v tom shope mat mozu. Ale Vsonic s tym skoncil, kedze to nemali najlepsie vyriesene.
no na obrázku sa nezhodovala ani farba takže spoliehať sa na to nejdem a ak to nebolo šťastne poriešené tak je to aj tak jedno. Upozorním ich na to.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 15:07)
Inak tie ostry z kade bude najbezpečnejšie zobrať? Sú na Amazone za 60€ alebo na ebayi za 50€. Nemám skúsenosť s kúpou takejto "drahšej" elektroniky tak neviem čo bude lepšia a bezpečnejšia voľba. Hlavne kvôli záruke váham
na ebayi som refundoval už kopu vecí ale hneď po prijatí a nie po roku 
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 15:07)
Inak tie ostry z kade bude najbezpečnejšie zobrať? Sú na Amazone za 60€ alebo na ebayi za 50€. Nemám skúsenosť s kúpou takejto "drahšej" elektroniky tak neviem čo bude lepšia a bezpečnejšia voľba. Hlavne kvôli záruke váham
-
Ryan Giggs
VIP
Reklamacia je častokrat jednoduchšia ako v našich obchodoch. Tam sa s tym väčšinou neseru a daju ti rovno novy kus.
Najbezpečnejšie z nejakeho prevereneho obchodu, penonaudio, lendmeurears...
Inak prave pozeram, že do 60€ sa daju splašiť aj VSD5. Tie su ešte lepšie ako tie vyššie spominane.
Najbezpečnejšie z nejakeho prevereneho obchodu, penonaudio, lendmeurears...
Inak prave pozeram, že do 60€ sa daju splašiť aj VSD5. Tie su ešte lepšie ako tie vyššie spominane.
Vedel by si mi pls poslať link na dobrý shop s Vsd5? Lebo ja ich vidím za 80
a čo sa týka ostry vs vsd5 tak jednoznačne vsonic? Inak akurát tie 2 overené čo si odporučil ich majú vysoko cez 50€ 
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 19:02)
Objednané Ostry KC06A z ebaya za 50euro. Verím že som vybral dobre a že tie množstvá recenzií na predajcu neklamali
za pár rokov keď dorazia určite postnem aké sú a či som spokojný.
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 20:35)
edit pre karmistu
tie kossy som mal ako 11 ročný, preto som kábel nevymenil
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 19:02)
Objednané Ostry KC06A z ebaya za 50euro. Verím že som vybral dobre a že tie množstvá recenzií na predajcu neklamali
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 20:35)
edit pre karmistu
vcera mi prisli KZ-S3, z aliexpressu za 9 dolarov. cez noc som ich nechal bezat (ci to treba ale nie, neriesim, uskodit to nemoze).
mne osobne sa zvuk dost paci, ale nie som ziadny odbornik. kolega to riesi trochu viac, ma fiio prehravac, nejake drahsie sluchadla, tak skusal, porovnaval... zhodou okolnosti iny kolega priniesol xiaomi piston 3, tie som povodne chcel aj ja. neviem ci su ozaj take ale ci uz vyrabaju fake-y, ale tie pistony su uplne zle... vela vela bassov a strasne sikavky, z ktorych ma bolia usi. oproti nim su tie KZ uplne dokonale.
za 9 dolarov je to dokonala kupa. ten kolega s tym fiiom si ich hned objednal a povedal ze by za ne dal aj 30 eur
mne osobne sa zvuk dost paci, ale nie som ziadny odbornik. kolega to riesi trochu viac, ma fiio prehravac, nejake drahsie sluchadla, tak skusal, porovnaval... zhodou okolnosti iny kolega priniesol xiaomi piston 3, tie som povodne chcel aj ja. neviem ci su ozaj take ale ci uz vyrabaju fake-y, ale tie pistony su uplne zle... vela vela bassov a strasne sikavky, z ktorych ma bolia usi. oproti nim su tie KZ uplne dokonale.
za 9 dolarov je to dokonala kupa. ten kolega s tym fiiom si ich hned objednal a povedal ze by za ne dal aj 30 eur
a bas je aký na S3 ?
basy su urcite slabsie ako na tych pistonoch 3. celkovo su dost vyrovnane tie sluchadla, vacsina takychto lacakov su dost basove.
ale ako citam, tak po zvukovej stranke by mali byt totozne s ED3 Youth Version.
ale ako citam, tak po zvukovej stranke by mali byt totozne s ED3 Youth Version.
-
Ryan Giggs
VIP
Niekde bude zakopany pes. Pistony 3 su prave relativne vyrovnane, nemaju zvuk do V. Bud nejaky problem, alebo zdroj.aacid napísal:zhodou okolnosti iny kolega priniesol xiaomi piston 3, tie som povodne chcel aj ja. neviem ci su ozaj take ale ci uz vyrabaju fake-y, ale tie pistony su uplne zle... vela vela bassov a strasne sikavky, z ktorych ma bolia usi.
mne to tiez prijde divne, kazdy ich vychvaluje, ja sa nepovazujem za audiofila, ale tie sikavky ma proste rezali do usi... zdroj bol fiio x3, tak to by problem hadam nemal byt, ine sluchadla na tom zneju dobre.
-
Ryan Giggs
VIP
Konkretne sluchadla si s konkretnym zdrojom nemusia sadnut, ci je kvalitny alebo nie. Takisto je otazka ci si mal tie spravne nastavce.
Samozrejme zvukovo ti nemusia sadnut, ale hovorit v ich pripade o prebasovanosti je dost divne.
Samozrejme zvukovo ti nemusia sadnut, ale hovorit v ich pripade o prebasovanosti je dost divne.
Nemate nejaky tip na DAC + AMP k DT 990 ? Idealne v jednej vacsej krabicke. V podstate by stacilo nieco ako FiiO E10, ale hneva ma, ze je to male a lahke, takze to strhavam zo stola.
Chcel som nieco na sposobo kedysi popularneho Zero DAC, ale dnes uz je vyrazne drahsi.
Vdaka
Chcel som nieco na sposobo kedysi popularneho Zero DAC, ale dnes uz je vyrazne drahsi.
Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Zero uz je zastarany, neoplati sa to kupovat. A v cenovke podonej E10 sa podobne velke skatule ako Zero uz nerobia.
Snad mozno toto: http://m.aliexpress.com/item/3247174185 ... sitedetail
Ma to kilo a pol.
Alebo ist cestou usb "flashky", napr. Geek out 720 atd.
Snad mozno toto: http://m.aliexpress.com/item/3247174185 ... sitedetail
Ma to kilo a pol.
Alebo ist cestou usb "flashky", napr. Geek out 720 atd.