Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Momentálne mam fostex th-7B. No chcelo by to už niečo lepšie. Vedel by som sa dostať za cenu 200-300€ o nejakú tú triedu vyššie? Na 90% sa budú používať len doma, takže môžu byť aj mohutnejsie. Hlavne aby boli pohodlné. Hudbu špecifikovať veľmi neviem, lebo počúvam zo všetkého niečo. Kupovať ich budem v Nemecku. Ďakujem za rady 
-
Ryan Giggs
VIP
A z coho to budes pocuvat? Mas aj adekvatne zelezo? K 200-300€ domacim sluchadlam uz je to viacmenej nutnost.
Ma to byt uzavrete?
Ma to byt uzavrete?
Z notebooku, Asus x550l, prípadne z mobilu Asus zenfone 2. Plánujem kúpu htc 10, alebo oneplus 3. Nič iné nemám. Takže čo odporúčas? Bude treba k tomu ešte niečo ešte dokúpiť?
-
Ryan Giggs
VIP
Tak hlavne vacsina domacich sluchadiel tejto kategorie je narocnejsia na vybudenie. Cize potrebuju nieco vykonnejsie ako je integrovana karta a telefon. Samozrejme aj tu sa najdu menej narocne sluchadla, ale vyber sa zuzi. Ale hlavne, kvalitativne to nie je adekvatne.
A čo odporúčas? Tých 300€ by mal byť už strop. Bude mi to stačiť na slúchadlá a externú zvukovku?
-
Ryan Giggs
VIP
Tak je to na zvazenie. Mozes zvolit nejake menej narocne, mozno aj prenosne overear ale s tym ze ten NTB nie je nic moc. Snad len ten HTC 10 ktory planujes bude adekvatny zdroj.
Alebo, kupit nejake klasicke domace sluchadla a k tomu zvukovku. Bud desktop, alebo nejaku prenosnu ktoru vies pouzit aj s telefonom.
Alebo, kupit nejake klasicke domace sluchadla a k tomu zvukovku. Bud desktop, alebo nejaku prenosnu ktoru vies pouzit aj s telefonom.
ti mozem predat moje fiio e12
http://www.head-fi.org/products/fiio-e12-mont-blanc
http://www.head-fi.org/products/fiio-e12-mont-blanc
To záleží od ceny a co na to povie Ryan 
-
Ryan Giggs
VIP
Tak pokial si ochotny tahat to von aj s telefonom, tak nevidim problem. Cisto na doma by som to riesil nejaky desktop.
A mozno este k predoslemu prispevku. Ak tie sluchadla budes mat z 90% na doma asi by som kupil klasicke domace. A na von nejake spunty hoci aj za par eur.
A mozno este k predoslemu prispevku. Ak tie sluchadla budes mat z 90% na doma asi by som kupil klasicke domace. A na von nejake spunty hoci aj za par eur.
Aké slúchadla si môžem dovoliť bez toho aby som potreboval externú zvukovku? A aké slúchadla dostanem do 300€ aj zo zvukovou kartou? Bude ten rozdiel priepastny?
Aj to je možnosť, spunty v podstate mám, čiže dalo by sa to riešiť aj takto.
Aj to je možnosť, spunty v podstate mám, čiže dalo by sa to riešiť aj takto.
-
Ryan Giggs
VIP
Bez dodatocneho zdroja to bude nieco typu TH-7 (rozmerovo aj narocnostou) cize nejaky domaco-prenosny "hybrid". Napr. Audio-Technica ATH-MSR7, B&O H6, Nad Viso HP50, V-Moda M100....
Pouzitelnu zvukovku kupis do 100 eur. Zalezi na narocnosti sluchadiel.
Pouzitelnu zvukovku kupis do 100 eur. Zalezi na narocnosti sluchadiel.
skor tak pre zaujimavost, ma niekto skusenost so sluchadlami Jabra Move?
ako skusam tie cinany bezdratove, tak sa mi to velmi paci, ta sloboda bez kablov. tiez sa uz dlhsiu dobu pohravam s myslienkov vyskusat nejake prenosne on-eary, doteraz som pouzival len in-ear vzdy.
tieto maju aj celkom slusne recenzie, dobru cenu a dokonca sa mi aj pacia.
ako skusam tie cinany bezdratove, tak sa mi to velmi paci, ta sloboda bez kablov. tiez sa uz dlhsiu dobu pohravam s myslienkov vyskusat nejake prenosne on-eary, doteraz som pouzival len in-ear vzdy.
tieto maju aj celkom slusne recenzie, dobru cenu a dokonca sa mi aj pacia.
-
Ryan Giggs
VIP
Treba ratat s tym ze zvuk u BT sluchadiel za kablovymi vyrazne zaostava.
Co sa tyka konkretne Jabra Move, je to bradaty model, aktualna konkurencia je uz dalej.
Co sa tyka konkretne Jabra Move, je to bradaty model, aktualna konkurencia je uz dalej.
s tym ratam, ze ten zvuk bude o nieco horsi, urcite ked sa pre nieco rozhodnem tak si ich pojdem niekam vypocut najprv, ci mi to bude vyhovovat/postacovat.
aku konkurenciu by si odporucal? ja nejak neviem nic ine najst v podobnej cene. pozeral som aj nejaku cinu, ale vacsinou sa mi moc nepacili alebo boli obrovske.
aku konkurenciu by si odporucal? ja nejak neviem nic ine najst v podobnej cene. pozeral som aj nejaku cinu, ale vacsinou sa mi moc nepacili alebo boli obrovske.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. cokolvek od Meelectronic. Uplne idealne Matrix 2, len su okolo stovky. Tie zvukom konkuruju o dost drahsim modelom. Za cca 70-80€ maju tiez niekolko modelov (Rumble, Wave).
na 100-110 eur by som este bol ochotny vyliezt, o to ani tak nejde, ale tie matrix 2 sa mi moc nepacia popravde, su uz dost velke, nie su ani skladacie (to nie su ani tie jabry, ale tie sa mi aspon pacia
). tie wave sa mi este celkom pozdavaju, sice su komplet cele z leskleho plastu, ale sku skladatelne a ani nie take obrovske (tie matrix 2 uz vyzeraju na over ear , nie on hear)..
dik za rady, este si to premyslim.
dik za rady, este si to premyslim.
-
Ryan Giggs
VIP
Ty sa na sluchadla divas ci ich pocuvas? Matrixy sa daju zlozit na plocho. Ale ano, je to uz over ear.
ja chapem ze sluchadla su primarne urcene na pocuvanie hudby, ale mne tak trosku ide aj o to ako budem s tymi sluchadlami vyzerat na hlave... hlavne ak ich chcem na von, nie len na domace pocuvanie.
tak ci tak si to musim nechat prejst hlavou, ja totiz bezne nenosim ziadnu tasku ci ruksak so sebou, normalne iem strcim do vrecka, to by som nespravil so skladacimi velkymi sluchadlami, tak potom je uz mozno jedno ci sa skladat daju alebo nie... mozno vyskusam tie matrix2 na 2 tyzdne a potom uvidim.
tak ci tak si to musim nechat prejst hlavou, ja totiz bezne nenosim ziadnu tasku ci ruksak so sebou, normalne iem strcim do vrecka, to by som nespravil so skladacimi velkymi sluchadlami, tak potom je uz mozno jedno ci sa skladat daju alebo nie... mozno vyskusam tie matrix2 na 2 tyzdne a potom uvidim.
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte si ich na hlave nemal. Odkiaľ teda vieš že to nebude ok, a odkiaľ vieš že so superkrasnymi budeš vyzerať dobre?
Menšie skladacie do vrecka tiež nedaš. A ak, tak veľmi natesno. Ak nenosiš tašku, tak si ich zavesiš na krk.
Menšie skladacie do vrecka tiež nedaš. A ak, tak veľmi natesno. Ak nenosiš tašku, tak si ich zavesiš na krk.
neviem k comu to prirovnat, ked vidis na obrazku siltovku a nie je to tvoj styl, tiez vies ze to nebude ok aj ked si si ju na hlavu este nedal.
s tym skladanim som to tak myslel, ze je to asi jedno ci su skladacie alebo nie, ked aj tak ich nikam nestrcim ci uz zlozene alebo nie, jedine na krk
s tym skladanim som to tak myslel, ze je to asi jedno ci su skladacie alebo nie, ked aj tak ich nikam nestrcim ci uz zlozene alebo nie, jedine na krk