Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Len či náhodou nemyslel tieto semi-in-eary. Tam by sa bohvie či/kde posunul vopred.
Inak u mňa update, Happy Plugs Earbuds Plus boli v pohode ale včera som kúpil JBL T205 a musím povedať, že mi vyhovujú viac, hlavne trošku menej basu a verím, že vydržia. HP nemajú práve najlepšie vyzerajúcu kvalitu spracovania a kábel je hnoj + z info z Muzikeru sú aj dosť reklamované.
Inak u mňa update, Happy Plugs Earbuds Plus boli v pohode ale včera som kúpil JBL T205 a musím povedať, že mi vyhovujú viac, hlavne trošku menej basu a verím, že vydržia. HP nemajú práve najlepšie vyzerajúcu kvalitu spracovania a kábel je hnoj + z info z Muzikeru sú aj dosť reklamované.
Áno, prepáč za zle vyjadrovanieRyan Giggs napísal:Asi si mal na mysli in ear sluchadla. Earpods je model sluchadiel od Applu.
Musi to byt kupitelne tu, alebo moze byt aj zo zahranicia?
A hej, kľudne aj zo zahraničia
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. WHIZZER KYLIN, KINERA IDUN, Oriolus Finschi
A čo také Ticpods free?
-
Ryan Giggs
VIP
On chce kvalitny zvuk, nie bezdrat.
Beriem späť zle som si pozrel tie WHIZZER, vyzerali ako bezdrôtové.
-
galbavymartin
Light Professional
Bezdrôtové slúchadla Sony wh1000xm3 alebo je lepšia voľba? Cena za Sony by bola 230€
-
Ryan Giggs
VIP
Su to urcite 3-ky?
Za tu cenu urcite nehladaj inde. Len je to cerstvy produkt, este velmi neotestovany, tak je otazka ako vyriesili kvalitu spracovania. Lebo jednotky a dvojky boli mizerne, praskalo tam uchytenie hlavoveho mosta.
Za tu cenu urcite nehladaj inde. Len je to cerstvy produkt, este velmi neotestovany, tak je otazka ako vyriesili kvalitu spracovania. Lebo jednotky a dvojky boli mizerne, praskalo tam uchytenie hlavoveho mosta.
-
galbavymartin
Light Professional
Hej sú to 3-ky mám zľavu v práci.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2018, 21:42)
Tak Sony 1000m3 sú doma, ešte romyslam ako z nich vytĺcť maximum. Telefón mám iPhone XS a najlepší kodek je AAC čiže asi ani Tidá by nemal zmysel platiť keďže to iPhone nevyužije alebo sa mýlim? Ako počítač mám iMac Late 2012 ako to riešiť tam? Kábel mi nevadí. Externá zvukovka?
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2018, 21:42)
Tak Sony 1000m3 sú doma, ešte romyslam ako z nich vytĺcť maximum. Telefón mám iPhone XS a najlepší kodek je AAC čiže asi ani Tidá by nemal zmysel platiť keďže to iPhone nevyužije alebo sa mýlim? Ako počítač mám iMac Late 2012 ako to riešiť tam? Kábel mi nevadí. Externá zvukovka?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, externa zvukovka.
-
galbavymartin
Light Professional
A nejaký typ? Čo najlepšia cena vs výkon.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejaky rozpocet mas? Dobry pomer cena/vykon je aj v tisicovych sumach.
-
galbavymartin
Light Professional
Najlepšie do 80€ čím menej tým lepšie 
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. FX audio X6, Sabaj D3
Potreboval by som poradit sluchadla do 150 eur na hranie,pocuvanie hudby,filmy,najlepsie otvorene.
-
Ryan Giggs
VIP
Budeš to počuvať z čoho? PC a integrovana zvukovka, alebo niečo lepšie?
z PC soundblaster z a najlepsie neprebasovane 
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Audio-Technica ATH-AD500x, SoundMAGIC HP200.
Tak som pozeral rozne recenzie na Audiotechnice sa mi nepaci tvrdy kabel ani mostik.Tie soundmagic sa mi pacia ovela viac ale su vraj tazke a nie naozaj otvorene skor polootvorene a nazory sa dost lisia co sa tyka soundstage a treble.Rozmyslam ci by sa neoplatilo dolozit na https://www.muziker.sk/beyerdynamic-dt-990-edition-250 ?
-
Ryan Giggs
VIP
Polootvorene, otvorene, to je len marketingovy rozdiel, aby sa reklamny manazeri nenudili, tak vymyslaju nove, nezmyselne kategorie.
Ten most na AT je prave z hladiska pohodli jedno z najlepsich rieseni vobec.
DT990 som nespominal zamerne. Chcel si skor vyrovnany zvuk, tie od neho maju ale daleko. A aj tych basov je tam slusne. I ked v tejto kategorii sa o prebasovanosti uz hovorit velmi neda.
A ked uz DT990, tak verzia Pro je lacnejsia ako Edition. Hra to rovnako, rozdiel je len v dizajne.
To uz ma vacsi zmysel doplatit na DT880, co su vyrovnanejsie a celkovo zvukovo lepsie sluchadla.
Alebo potom nieco z AKG-ciek (K 701/702) ale u tych zas vela ludom basy chybaju a ten Soundblaster nie je zdroj, ktory by ich vedel optimalne uzivit.
Ten most na AT je prave z hladiska pohodli jedno z najlepsich rieseni vobec.
DT990 som nespominal zamerne. Chcel si skor vyrovnany zvuk, tie od neho maju ale daleko. A aj tych basov je tam slusne. I ked v tejto kategorii sa o prebasovanosti uz hovorit velmi neda.
A ked uz DT990, tak verzia Pro je lacnejsia ako Edition. Hra to rovnako, rozdiel je len v dizajne.
To uz ma vacsi zmysel doplatit na DT880, co su vyrovnanejsie a celkovo zvukovo lepsie sluchadla.
Alebo potom nieco z AKG-ciek (K 701/702) ale u tych zas vela ludom basy chybaju a ten Soundblaster nie je zdroj, ktory by ich vedel optimalne uzivit.